Меган Маркл засукала рукаве

Бивша глумица и британски принц венчали су се у мају, а следећег месеца крећу на своју прву велику турнеју. Посетиће Аустралију, Нови Зеланд, Фиџи и Тонгу, а путовање ће трајати две недеље.

Забава 17.09.2018 | 22:08
Меган Маркл засукала рукаве
Војвоткиња Меган Маркл (37) и пре уласка у британску краљевску породицу била је позната као велики хуманитарац, а добротворни рад није занемарила ни након удаје за принца Харија (34). 

Војвоткиња од Сасекса посетила је кухињу "Хаб" у којој жене из различитих култура заједно кувају, друже се и размењују искуства. Војвоткиња је с њима провела дан и помогла им да спреме оброк породицама које су свој дом изгубиле у великој експлозији у западном Лондону прошле године. Тада је експлодирао небодер Гренфел, када су живот изгубила 72 човека. 

Меган је засукала рукаве и прихватила се кутлаче.

Подсетимо, бивша глумица и британски принц венчали су се у мају, а следећег месеца крећу на своју прву велику турнеју. Посетиће Аустралију, Нови Зеланд, Фиџи и Тонгу, а путовање ће трајати две недеље. Највише ће се бавити промовисањем "Инвиктус гејмса", спортског такмичења за ратне инвалиде креираног Харијевом иницијативом. Од 20. до 27. октобра у Сиднеју, чак 500 ветерана из 18 различитих држава ће се такмичити у више од десет спортова. 

Меган Маркл је након венчања до сада службено посетила само главни град Ирске Даблин. Приватно је летела у Торонто, где је раније живела. Принц Хари јој се тада није придружио, већ је војвоткиња то време искористила како би се дружила са старим пријатељима.

Б92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар