Тешки дани за АПОЕЛ...!

Вест каква је често стизала из Никозије претходних година - тренер је смењен.

Фудбал 18.09.2018 | 19:45
Тешки дани за АПОЕЛ...!
Не тако давно, кипарски АПОЕЛ био је хит Лиге шампиона. У пролеће 2012. играо је и у четвртфиналу против Реала, а од 2009. је четири пута био актер групне фазе најјачег такмичења.

Када није било Лиге шампиона, ту је била Лига Европе и годинама уназад није се ни постављало питање да ли ће клуб "Грка из Никозије" провести јесен у међународним такмичењима.

Међутим, ово лето протекло је кошмарно за навијаче најпопуларнијег кипарског клуба.

АПОЕЛ је био несуђени ривал Црвене звезде и није дошао у Београд јер је у 1. колу квалификација испао у двомечу против литванског шампиона - Судуве. Потом се пребацио у квалификације за Лигу Европе, али је и на стази шампиона био у стању да избаци само првог противника - Флору из Естоније. На следећем кораку пред АПОЕЛ-ом је стао Хапоел Бер Шева и ту је био крај кипарског клуба у Европи за 2018.

Навијачи су били и остали љути, а АПОЕЛ је овог понедељка сменио и тренера. И то седми пут у последње три године!

Кипарски шампион саопштио је да је одлука о одласку 41-годишњег португалског тренера донета после договора, а да ће екипу преузети досадашњи помоћник Јоргос Костис.

Балтазар је напустио клуб дан после победе против Ермиса (1:0), а у завршници те утакмице он је искључен пошто је учествовао у нередима на терену.

Погледајте.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар