Василакопулос: Хоће ли Јанис играти СП?!

Питајте менаџере, паразите! Пошто се Грчка победом над Грузијом већ пласирала на Мундо баскет у Кини наредне године, учешће Јаниса Адетокумба на СП је већ сада питање које занима Грке.

Кошарка 20.09.2018 | 15:30
Василакопулос: Хоће ли Јанис играти СП?!
Његов брат Танасис је играо и против Србије пре четири дана, али највеће звезде грчке селекције до сада у квалификацијама није било.

Најавио је летос да би хтео да игра, али се није појавио. Георге Василакопулос, председник Кошаркашког савеза Грчке, рекао је за Ферплеј ФМ да је то питање компликовано.

"Нисам у позицији да одговорим, не желим да кажем нешто што нисам сигуран да ће се десити. Наравно да га желимо у Кини. Већ сам Вам рекао кога сматрам трговцима светског спорта. А питање Адетокумба је питање за менаџере. То је паразитска професија. Утичу и на неке ваше колеге новинаре и имају простора у медијима. Питање Адетокумба је компликовано. Надам се да ће Адетокумбо разумети да је захваљујући овој земљи, отишао у САД и тамо постао звезда", рекао је Василакопулос.

Адетокумбо није играо ни на Евробаскету прошле године па су тада челници КС Грчке оптужили Милвоки Баксе да су потешкоће "Грик Фрика" са коленом биле исцениране од клуба.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар