Бејлу прија одлазак Роналда!

Сада је опуштеније, не ради се о једном играчу! Фудбалер Реал Мадрида Герет Бејл дао је своје мишљење о животу у том клубу након одласка португалске звезде Кристијана Роналда.

Фудбал 19.09.2018 | 08:00
Бејлу прија одлазак Роналда!
Кристијано је провео девет година у Реалу, са којим је освојио четири Лиге шампиона и две ЛаЛиге, а сада се за 100 милиона евра преселио у Торин0 како би играо за Јувентус.

Реал не игра ништа лошије без Роналда, барем за сада, и у четири кола шпанског првенства имају три победе и један реми.

"Логично је да ствари буду другачије када више немамо тако велико име у екипи. Мислим да је све мало опуштеније и да смо сада више тим, да радимо као заједница, него што се све ради о једном играчу", рекао је Бејл.

Бејл је у финалу Лиге шампиона прошле сезоне против Ливерпула постигао два спектакукларна гола, а најбољи су биле "маказице" којима је "завршио" Лориса Каријуса, голмана Ливерпула.

Тај гол, некако, није ушао у најужи избор за УЕФА гол сезоне, а исти потез Кристијана Роналда против Јувентуса је завршио на првом месту.

"Не знам како тај гол није био ни на листи. Желим да знам ко је одлучивао о томе јер их треба отпустити. Да ли је био бољи од Роналдовог? Није на мени да кажем", јасан је Бејл.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар