Гарнет: Знање не иде нигдје!

Роуз треба да буде стартер.  Кевин Гарнет, бивши кошаркаш, мисли да би Дерик Роуз требало да буде стартни плејмејкер Минесота Тимбервулвса.

Кошарка 21.09.2018 | 08:30
Гарнет: Знање не иде нигдје!
Роуз се крајем прошле сезоне прикључио екипи Тома Тибодоа, свог тренера из времена Чикага, а имао је неке запажене партије.

Ипак, то није онај Роуз који је био МВП лиге и најексплозивнији кошаркаш тог времена, али Гарнет верује да би му требало поверити улогу стартера.

"Знате, ви остарите, али ваше знање нигде не иде. Сналажљивији је више него икада у пик-ен-ролу. Добро проналази отворене саиграче и погађа шутеве, тако да да, ја мислим да би требало да стартује", рекао је Гарнет, легенда Бостон Селтикса и управо Тимбервулвса.

Дерик у конкуренцији за првог плеја екипе има Џефа Тига, бившег аса Атланте, за којег је мишљење јавности подељено због велике неконстантности.

Он је током регуларног дела прошле сезоне одиграо девет мечева за Минесоту, на којима је просечно бележио 5,8 поена, и 1,2 асистенције, али је своје бројке током плеј-оф серије против Хјустона повисио на 14,2 поена и 2,6 асистенција по мечу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар