ПДП има програм обнове Српске

Република Српска има велике ресурсе и одличне предуслове да сви живимо нормално, а ПДП има програм који омогућава да се то и оствари. Тај програм је јасан и садржи конкретне мјере које ће нам омогућити да остваримо оно што мислимо да је важно сваком становнику Рпеублике Српске: посао, достојанство и правда.

Република Српска 17.09.2018 | 16:16
ПДП има програм обнове Српске
Република Српска треба да буде мјесто у којем ће се цијенити способни, а не подобни, у којем ће се цијенити струка и одговорност сваког грађанина који савјесно обавља свој посао без обзира којој политичкој странци припада. Српска треба да је мјесто гдје се рађају дјеца, гдје се развија привреда, мјесто владавине права и политичке и сваке друге сигурности.

Наш циљ је да људима обезбиједимо посао. Са послом да се врати достојанство. А то двоје не може ако се не успостави правда. Томе смо посвећени и на том радимо.

Због тога је основна порука ПДП-а да се политичке странке боре програмима, а политичари рјешењима. Позивамо све учеснике предизборне кампање да своје напоре усмјере у промовисању својих програма, као што ми чинимо са Програмом обнове Републике Српске, саопштено је из ПДП-а.

БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Авангарда

17.09.2018 14:56

Дајте најважније мјере које планирате провести кад формирате власт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

тајфун

17.09.2018 15:21

Прво се мора у Сарајево ради договора о кредиту РС је девастирана тотално,јос људи не знају размјере пљацке и криминала и пустоси која је направљена.

Name

Има

17.09.2018 15:27

Тражи од неког у странци или штандовима.Бијела књижица од 30 страна о свим секторима економија,здравство, образовање,индустријализација, демографија.Има и на сајту странке.

Name

Владо Добој

17.09.2018 15:35

Имају они сви супер предлоге,ал док се не увале у фотељу.Обецају куле и градове а на крају од тога ниста,осим њихиви дзепова сто се напуне од јадног народа.Нема помоци доле,све док лопови владају балканом,и сви су они го**а иста.Препоруцио би свима који буде у могуцности да бјези са балкана јел ту неце никад бити боље,теско је дјаволе истрјебит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеница

17.09.2018 19:45

У норналним земљима са нормалним љyдима рекламира се програм који се треба спровест, а сад ко це бити марионета и висит на зиду неке зграде то није битно.Зато се они возају бициклима и нико и не зна ко је,док код нас све контра.Код нас је ко це боље висит и исфотосопиран се кезит са доминама у устима а крезуби народ нек кликце.Јесмо племе у пм! ПС:Код нас градонацелник виси на крану/дизалици а не на зиду :Д Лудило брате хахаха А гдје је тај програм кад се хвалите.То би требала бити књига а не пар теза,зар не.Бизнис план за мало предузеце буде по 50 страна па сад замисли дрзава/ентитет,кантон,опстина колика та треба бити књига.Ви сви тезе и то је као програм.Мислим да ми немамо људи за такво несто.Стање нам је најблазе рецено имамо "наркомана" у куци а сви знамо макар по прици да је то невидјено срање итд.Нек нам је бог на помоци.Поздрав свим иоле нормалним људима

ОДГОВОРИТЕ