Званична истрага о убиству Давида

Прва званична документација о истрази убиства Давида Драгичевића, која је у посједу Српскаинфо, открива неодговорно понашање службеника МУП РС, чији је крајњи резултат био нестанак могућег крунског доказа о убиству које мјесецима нема јасних одговора – боксерица младића.

Република Српска 17.09.2018 | 15:50
 Званична истрага о убиству Давида
Да ли је ово понашање било намјерно или случајно, требало би да утврди суд у будућем кривичном поступку, али оно што је посебно занимљиво јесте да су припадници МУП РС о детаљима нестанка доказа имали амнезију приликом испитивања у бањалучком тужилаштву.

Боксерице младића, крунски доказ о убиству Давида Драгичевића, мистериозно су нестале након што је комплетна одјећа са беживотног тијела убијеног младића из Завода за судску медицину РС однесена на сушење у Полицијску управу Бањалука.

Нестанку доказа претходила је расправа између криминалистичких техничара Полицијске управе Бањалука Микице Маријанца и Зорана Бошњака са једне, те инспектора Синише Којдића са друге стране.

Против Маријанца и Бошњака у међувремену је потврђена оптужница да су у намјери да спријече доказивање биолошких трагова бацили сиве боксерице скинуте са беживотног тијела Давида Драгичевића.

Инспектор Којдић је као свједок пред тужиоцима изјавио да се не може сјетити шта је причао док је боравио са криминалистичким техничарима у просторији за сушење доказа, али је зато био сигуран да техничарима није рекао да баце било шта од предмета.

– Свједок је навео да је он у том моменту обавио више телефонских разговора, како са руководиоцима, тако и са дежурним тужиоцем, те да није обраћао пажњу на то шта раде крим. техничари, а напоменуо је да се ради о крим. техничарима са вишегодишњим искуством – наведено је у документацији тужилаштва.

Криминалистички техничар са вишегодишњим искуством и одликовани припадник МУП РС Микица Маријанац се пред тужиоцима присјетио да је била нека расправа око боксерица, те да је у једном тренутку инспектор Којдић изјавио: “Је..ш гаће”.

Маријанац се међутим, није сјетио да ли је Којдић рекао да их баци, али је негирао да је он лично бацио гаће својом руком, те да није видио ко је то урадио.

Зоран Бошњак је пред тужиоцима потврдио да је присуствовао обдукцији Давида Драгичевића, те да је био присутан и када је Маријанац паковао одјећу скинуту са беживотног тијела.


Након доласка у ПУ Бањалука, Бошњак и Маријанац констатују да инспектор Којдић “само хода вани горе доле неких 40 минута” и да то није лијепо, те да би инспектор требало да буде присутан са њима док раде пописивање наведених предмета. 

Бошњак је тужиоцима испричао да је Маријанац позвао Којдића да дође да ради са њима попис, што је овај на крају и учинио.

– Када су повјешали скоро све предмете на сушење, односно када су дошле боксерице на ред, Бошњак је прокоментарисао: “Остале су гаће, треба их само још описати”, на шта је инспектор Којдић, како је Бошњак навео, изјавио: “Је.. гаће, зна се да је имао гаће”. Након ових ријечи инспектора, Бошњак и Маријанац су се умало побунили. Микица је ушао у расправу са инспектором, Бошњак се не може сјетити шта су све рекли, а након неких минут расправе, Бошњак им је рекао да престану са расправом и позвао Којдића да дође назад у просторију за сушење трагова, како би сравнили написани списак са предметима у просторији, пошто исти није био све вријеме присутан – наведено је у документацији из истраге.

Потом се Којдић вратио и приступили су сравњењу списка и ствари.

Којдић је читао списак, Бошњак му је показивао предмете који се налазе на поду, а потом и на штрику.

Бошњак је испричао да су он и Којдић сравнили списак и ствари, а Маријанац је почео да склања вреће, односно да чисти просторију.

Бошњак је негирао да је бацио гаће у отпад, јер је Маријанац био тај који је чистио просторију.

Из документације која је у посједу Српскаинфо јасно се види да је наредба за вјештачење предмета у случају убиства Давида Драгичевића, као и одјећа скинута са беживотног тијела убијеног младића, два мјесеца “путовала” из Полицијске управе Бањалука у МУП Републике Српске.

Свјесно уклонили трагове

Окружно тужилаштво Бањалука закључило је да су дугогодишњи криминалистички техничари Микица Маријанац и Зоран Бошњак бацили у смеће веома важан комад одјеће.

– Да су осумњичени свјесно и намјерно, управо у циљу спрјечавања доказивања трагова гаће бацили у отпад произлази из чињенице да се ради о лицима са дугогодишњим искуством на пословима криминалистичке технике – наведено је у документацији бањалучког тужилаштва.

(Српскаинфо)

Коментари / 75

Оставите коментар
Name

Мк

17.09.2018 14:01

КО ЋЕ САМ СЕБИ УКАЉАТИ ОБРАЗ ОСТАЈЕ ДА СЕ ВИДИ.ПИТАЊЕ ЈЕ СЛЕДЕЋЕ .КОЛИКО ЈЕ СЛУЧАЈ ВЕЛИКИ ДА ДВА ПОЛИЦАЈЦА УКРАДУ ДОКАЗЕ И ДА ГЛУМЕ АМНЕЗИЈУ?КОЛИКО ЈЕ СЛУЧАЈ ВЕЛИКИ ДА НИ БАЈА НЕ МОЖЕ НИШТА УРАДИТИ?СЛУЧАЈ ЈЕ ТОЛИКО ВЕЛИК ДА СЕ ОСИМ БАЈЕ И ШПИРКЕТА НА ЦРНУ ЛИСТУ СТАВИ ДРЖАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

17.09.2018 14:39

Срамота је да се класично и безочно кривично дјело заташкавања и прикривања убиства назива неодговорност!!! Срамота! Правда за Давида!✊

Name

роки

17.09.2018 14:43

Истрагу пребацити са ентитетског на дрзавни ниво.

Name

Оки

17.09.2018 14:50

А како вам сада ваља тузиластво?А сад су докази компетентни? Који сте ви манипулатори..

Name

Истину на сунце!

17.09.2018 17:03

Колико је пута Којдић изашао напоље, можда их је изнијео са собом, а да нико од присутних није примјетио. Свађао се са техничарима - на неког се требао истрести, јер свакако није лако чинити неправду без конкретног разлога, хеј склонити доказ! Сигурно је у питању је нека уцјена од сујетног шефа који га је поставио на то радно мјесто. Техничарима би било боље да кажу све што знају, не вриједи чувати леђа оном покварењаку силовном Илићу!!!

Name

за оки

17.09.2018 17:14

Шта ти пишеш за тужилаштво, знамо ми ко њиме управља, манипулише, уцјењује људе! Срамота је права и ужас шта се чекало до сад! Животи људи упропаштени, растурени, а ти пишеш како нам сад ваља тужилаштво. Камо среће да никад никоме тужилаштво не треба, поготово овакво наше које нема слободу да ради по закону. Законе доносе и кроје по свом интересу, уф, јој.. Читаве породице су почеле напуштати ово поднебље послије Давидовог убиства, одлазе неповратно! Ти се нађеш писати о ваљаности тужилаштва. ПРАВДА ЗА ДАВИДА ДРАГИЧЕВИЋА♥

Name

Ре

17.09.2018 18:25

Какве везе имају напустања породица да овим?Јел мислис да сва тузиластво ријесе слуцај за дан? Мсм извини,Ал ти је коментар глуп,избија мрзња из њега..и правда треба свима..

Name

Сократ

17.09.2018 19:02

Напустање породица има и те какве везе са овим. Не само да је МУП и тузиластво корумпирано, него су изјаве целника МУП-а контраверзне и неистините. Поред велике незапослености ста јос има да задрзи струцне, радне и постене градјане у БиХ?

Name

за оки

17.09.2018 19:14

Из мог коментара избија разочараност коју ја осјећам према овом систему, а ти од ње видиш мржњу. Ок. Вјероватно се не знаш изборити са критиком која је негативна, значи доживљаваш то као напад на себе-то је твој коментар везан за тужилаштво и да смо ми сви манипулатори који тражимо истину. Масовно одлажење породица је блиско везано за убиство које је неразјашњено и након 6 мјесеци! То је окидач за људи не желе да живе, подижу дјецу у средини која је несигурна, тешка, бремена. Мени твој коментар изгледа као подметање, тровање, па ко зна ко си и шта си када пишеш о мржњи, ништа друго.

Name

Аа

17.09.2018 19:37

Ста казу, Микица одликован, па одликовани су били и инс са дрога, па инс са ВТК, мало мало па одликовани и наградјени инспектори заглаве на робијју... Ваљало би се позабавти тим питањем или одликују најгоре или смицу најбоље.

Name

Срамота за цијелу РС!

17.09.2018 14:02

МУП је захвацен корупцијом и криминалним радњама. Министар Лукац је требао бити вец суспендован након пљацке конвоја његових специјалаца. Губљењем доказног материјала говори да МУП неспособан да изврсава своје задатке. Лукац-у какву то полицију имас? Предсједнице, кога стити овакав МУП?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре срамота за цијели РС

17.09.2018 14:37

Није МУП неспособан већ напротив, врло способан. Проблем је у томе што МУП своје знање користи у криминалним дјелима а не у корист Државе и сопственог народа. Риба смрди од главе. Ту је проблем. Како Баја тако и остали Бамбалићи.

Name

Мк

17.09.2018 15:43

БАЈА ЗНА КО ЈЕ ШИЗОФРЕНИЧАР У МУП У. ШИЗОФРЕНИЦАР ВОДИ ПОСЛОВЕ ЗА КОЈЕ ФБА ТРЕБА ДА СЕ УКЉУЧИ.ШИЗОФРЕНИЧАР СА СВОЈИМ ПРЉАВИМ РАДЊАМА ХОЋЕ ДА СЕ Р.СРПСКА УКИНЕ .СВИ ЗНАЈУ ДА СУ СКЛОПИЛИ ПАКТ СА САМИМ ЂАВОЛОМ.

Name

Роки

17.09.2018 17:53

Требало би протестовати испред зграде председника државе, Додика , ко год не ради добро он треба да реши то. И суп и тужилаштво и све полуге власти. Само је питање , зашто Додик неће да рјјеши случај Давид Драгићевић , још се незна али сазнати ће се.

Name

МБ

17.09.2018 14:04

Клупко се поцело одмотавати,ако га тко не пресеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Која лакрдија!

17.09.2018 14:05

Ста казе Гацо, како су нестале гаце?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додиков еxперт

17.09.2018 14:54

Јебогавраг, ста це гаце у полицији?

Name

БАЊА ЛУКА

17.09.2018 14:08

Ма у бајбукану пола мупа све сама гамад неписмена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрс

17.09.2018 14:32

Стоко.

Name

Ре мрс

17.09.2018 15:37

Ти стоко!

Name

РЕ стоко

17.09.2018 18:24

Ти си себе насао оцито у оној половини убица и сљама у мупу. Цовјек је лијепо написао "пола мупа" А разумијем те , стисце се коло са свих страна и истина полако али сигурно излази на видјело. Фрка бураз али сам си крив....

Name

Ок

17.09.2018 14:11

Наравно да су то урадили свјесно,тј.боксерице су биле кљуцни доказ о убиству недузног младиц.А и само ходање гнавног инспектора горе доље је сумњиво.Правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Ок

17.09.2018 15:38

Да има права и дрзаве па да ову двојицу осуде на по 45 година робије за сауцесниство у убиству, са клаузулом ако се слуцајно сјете неких детаља да се процес након 3-5 година мозе обновити. Правда за Давида!

Name

Ко лаже, тај и краде!

17.09.2018 17:25

Ја мислим да та два техничара нису ништа криви за боксерице, него да је овај превише шетао и свађао се с њима, причао са претпостављенима?! Којим претпостављенима?! Којим?! Оним који су му наредили шта даље да чинии?! Срамота конференција је све рекла, главна причалица зна све, а лаже пред анкетним одбором да не зна Филипа Ћулума!

Name

Сале

17.09.2018 14:13

хе хе специјалци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

17.09.2018 14:16

УКРАЛИ СТЕ ГАЋЕ....Е САД ЦЕ ВАМА СКИДАТИ ИСТЕ ИЛИ СЛИЦНЕ У ФОЧИ ..А КАД САЗНАЈУ ДА СТЕ МУРИЈА....БОЉЕ ОДМАХ СКИДАЈТЕ ГАЋЕ САМИ ДА ВАС НЕ РАСТРГАЈУ...АЛ СВАКАКО ЦЕТЕ ПРИМИТ...ВИСЕ ОБРОКА...ВИСЕ ПУТА...ПРАВДА ЗА ЂАКЦА

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

17.09.2018 14:17

За ову двојицу не знам, али Зоран Бошњак је частан и поштен полицијски службеник, који дуго година ради у полицији, школу завршио полицијску на вријеме, тако да је веома ружно приписивати човјеку све и свашта, а то што се десило је можда некакав пропуст а никаква намјера сто посто гарантујем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Типура

17.09.2018 14:40

Све до једног у затвор,у Којој дрзави постоји тако несто,ни у једној... Ово је казнено И то се мора казнити

Name

ре НН

17.09.2018 14:41

Господин Босњак није смио као висегодисњи искусан техницар дозволити да нестане доказ.Одговарати по закону,а исто и та двојица посебно тај сетац

Name

Ре "НН" РАСПУЦХИН

17.09.2018 14:51

Гарантовати , са толиком сигурношћу , можете једино ако сте били присутни. То је огроман пропуст да би се догодио часном полицајцу са толико искуства.

Name

Мк

17.09.2018 14:54

КОЛИКО ИМ ЈЕ ОБЕЋАНО.ВЈЕРОВАТНО МНОГО ЈЕР ЈЕ СТВАР МНОГО ОЗБИЉНА .ОНДА ЋЕ ДА ИСПАРЕ ЗАЈЕДНО СА ПОРОДИЦОМ .СЦЕНАРИО ВЛАДАЈУЋИХ ВЕЋ ДОБРО ПОЗНАТА.ШУГЕ ОБИЧНЕ КАКВО ПОШТЕЊЕ КАКАВ ОБРАЗ И ЧАСТ ТО ЈЕ НЕПОЗНАНИЦА КОД ВЕЧИНЕ ПОЛИЦАЈАЦА

Name

Пајдо

17.09.2018 15:09

Намјестаљка, страсни алати новопецених босова. БиХ је сва огрезла у криминалу. 25 година развоја на том пољу, па људи имацемо и јубилеј! Али до тада це многи бити исељени!

Name

Ко лаже, тај и краде!

17.09.2018 17:36

Мислим да је шетач одрадио кад нико не гледа, уђе, изађе, а свађао се с њима, галамио, изигравања нека, зивкања са претпостављенима! Који су то претпостављени, нека се каже, па да се зна шта се причало с њима?! Наређења вјероватно која није одбио, сигурно нека уцјена и онда дође та бахатост према техничарима. Главна причалица са прес конференције, он камен бацио и лаже да не зна Филипа Ћулума пред анкетним! Не правите се луди, ово је ужас!

Name

Истрага

17.09.2018 17:53

Зна се да се ни један ни најмањи комад одеце или било цега не сме бацити у слуцају убиства, а сеф је шетао цекао инструкције ста да баци ...сви на робију и тај постени јер цува ледја сефу боље да пева...нек нас сад приводе инспектори и окриве нас да русимо дрзаву јер смо цланови групе правда за Давида..и нека се баве паметнијим стварима него копирањем коментара и преписивањем у роковник....само то раде од 18 марта ИНСПЕКТОРИ СВИХ СТАНИЦА....АЛИ БРЗО ЦЕ ИСТИНА ДОЦИ ..МНОГИ ЦЕ СТО НАС САД СТРАСЕ ИЦИ У ФОЦУ ДОЗИВОТНО...НЕ ДАВИД СЕ САМ УБИО ....ГЛУПИ СМО ЈЕР НЕ ВЕРУЈЕМО У ЊИХОВЕ ЛАЗИ....ПА НАС УХОДЕ И ПРАТЕ....СВАКО КО ЈЕ УЦЕСТВОВАО У ОБМАНИ И УБИСТВУ СТИЦЕ ГА ИСТА КАЗНА....БОГ ЈЕ ВЕЛИКИ И СВЕ ВИДИ....

Name

Иван

17.09.2018 14:23

Само притиснути осумљичене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

17.09.2018 14:25

Све у притвор и држати их док се правосудно осуде убице и налогодавци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

17.09.2018 14:53

Код полиције нема слуцајно, вец само намјерно и по наредјењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

17.09.2018 15:22

Слажем се.

Name

Ко је звао

17.09.2018 17:55

И ја мислим, неко је звао и по наређењу се то склонило, нека намјештаљка је била сигурно за ову двојицу, уцјена за шетача. Толико зивкања са надређенима, шеткање, нервоза, свађа са техничарима, е ко је звао?!

Name

!!!

17.09.2018 15:09

правда

ОДГОВОРИТЕ
Name

алтец

17.09.2018 15:14

Овдје је све јасно као дан,само није јасно кога Баја стити.Угрозена му кампања а он шути као заливен,на фаци му видис велики страх.Да ли је и он у игри или је уцјењен вријеме це показати.Ради се о нецему ВЕЛИКОМ сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.09.2018 16:43

Браво, тачно у центар.

Name

мима

17.09.2018 15:27

Шта би било да Давор није изашао на трг и да га не подржава велики број људи?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.09.2018 17:55

Била би задесна смрт...и.појео вук магарца ски отац зна све

Name

Вјеруј

17.09.2018 18:03

Био би нам и даље мрак који нисте примјећивали, то би било! Не знате шта се ради, нисте свјесни док вам се не деси. А ево све нас је погодило Давидово страдање, само монструми могу рећи шта има везе... Истина мора изаћи на видјело!

Name

Б. Л.

17.09.2018 15:27

ПРАВДА ЗА ДАВИДА И СВУ НАШУ ДЈЕЦУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХВАЛА

17.09.2018 19:49

ХВАЛА МЕЂУНАРОДНОМ ТИМУ АДВОКАТА НА ЧЕЛУ СА АДВОКАТОМ ДУШКОМ ТОМИЋЕМ.

Name

мима

17.09.2018 15:32

Давор је у праву,све су слагали.Правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

17.09.2018 15:34

Чисто сумњам да су ишта бацили,притиснути их да кажу коме су их предали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анна

17.09.2018 15:35

Ма дајте ,од почетка заташкавају убиство.Ништа овдје није случајно све је испланирано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

17.09.2018 15:52

Део, ако не и цела власт стоје иза овог убиства. Ста друго реци када толико дуго прикривају доказе

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕНА

17.09.2018 16:00

МОГА БРАТА УБИЛИ НА СЛАВИ КОД КОМСИЈЕ НАКОН ДВА МЈЕСЕЦА ДАЛИ НАМ ЊЕГОВЕ СТВАРИ,НИСМО ДОБИЛИ БРАТОВ БИЈЕЛИ ДУКС САКРИЛИ НАМ ГА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

17.09.2018 16:31

Правда за убијено дијете,правда за насег Давида Ову тројицу бандита похапсити и туци док не пропјевају. Све је то банда Лукацева Знају они врло добро ста су урадили,бас зато сто је наведено да су то "професијоналци"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

17.09.2018 16:46

Та верзија коју су презентовали је јако наивна. Цак и лаик мозе да зна, ако је вец сва РС се дигла на ноге против мафије, да тек онда полицајци морају отворити цетвере оци да не направе погресан корак. А они као несто загубили ?! То је прица за цетврти разред основне сколе. То је свјесно униставање доказа! А то повлаци аутоматски и одговорност за сауцесниство .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нако

17.09.2018 17:21

Ја сам само ово разумио: "Нисам ја, мозда је он ал знам да није, а овај треци је и он је, ако није онда смо, ја тако је то било и на крају сви смо отисли"

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕРОРИСТИ ИЗ РС-А

17.09.2018 17:23

ЦИЈЕЛИ ОВАЈ СЛУЧАЈ ТРЕБА СТАВИТИ НА ОВУ ЛИСТУ ДЕФИНИТИВНО хттпс://yоуту.бе/тwмТ95АЗоКY

ОДГОВОРИТЕ
Name

милоао

17.09.2018 17:28

Лицно познајем Босњака и гарантујем да је 100% исправна особа. Вријеме це показати да су му покусали подметнути. Ријетко постен цовјек и полицајац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мима

17.09.2018 18:31

Па што се прави блесав ,што не каже истину.

Name

Истина

17.09.2018 19:11

Па рекао је цовјек истину. Ви имате неку своју болесну истину и само је истина то сто ви мислите. Два патолога казу да је смрт наступила утапањем ви стално помињете неко убиство. То сто су тузиоци под притиском донијелу наредбу за спроводјење истраге друга је прица. На крају це истрагу и обуставити.

Name

За ове без ИQ

17.09.2018 19:39

Овај сто себе назива истина мозе бити само Дарко Илиц или Драган Лукац,а мозда је и њихов слуга ком је обецано напредовање у полицији.Ста вам је људи зар мислите да неко мозе повјеровати у те малоумне коментаре!?

Name

Синиса Цулиц

17.09.2018 17:35

Зорана Босњака оптузити за крадју доказног материјала? Таквог цовјека ставити на стуб срама да би неспособњаковици преузели власт. Какав аутогол сзп и правде за давида. До овог момента ме гризао црв сумње, али сад сам сигуран да вам ниста није свето да додјете на власт. Е па неце моци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре С. Цулиц

17.09.2018 18:29

Онда ти знас висе? Јеси ли присуствовао моменту када је ова гамад сакрила доказе па тако прицас! Ти си вјероватно уцесник ове прљаве работе а и прозиран си , види се се да знас пуно из авиона глупане!

Name

Нека казе истину

17.09.2018 18:30

Видим да си се изнервирао због Босњака,вјерујем да је цестит цовјек,али мораце то потврдити тако сто це реци истину ко је украо доказни материјал.Ако не сад,онда кад додје до одредјених промјена у мупу

Name

Тужно је

17.09.2018 18:52

Па није група окривила човјека, већ њихови надређени који одлучују ког ће да жртвују. Чисто сумњам да су техничари ту криви, али доказ је нестао и терет је пао на њих. Инспектор је тај који руководи, а инспектора је више пута звао надређени! Нека се открије ко је звао инспектора, зашто је био нервозан, псовао веш, расправљао се са техничарима, толико шетао. Јесте неко сујетан опет упропастио људске животе јер мисли да је институција и да му се све може. Главни кривци су и они који допусте да појединац својом бахатошћу похара и пустоши наше животе деценијама. Сви смо криви за ово што се десило!

Name

јана

17.09.2018 18:56

Хало,Синиша Цулицу, Бошњак је негирао да је он бацио а Окружно тужилаштво бањалуке закључило да су двојица крим техничара бацили гаће у смеће док је инспектор шетао и телефонирао.О каквом аутоголу сзп и правде за Давида лупаш.

Name

Бања Лука

17.09.2018 18:49

Техницаре оптузити као сауцеснике у убиству под сумњом скривања доказа о убистви са затворском казном од 15година слузење у КПЗ Фоца у року од 2х би све исприцали ко им је рекао и ста им је рекао. Тако исто и овог батинаса сто се брани цутањем аутоматски оптузити на 30 година затвора без права помиловања и он би прогоборио за 15мин. ко му је рекао и ста му је рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драгон

17.09.2018 19:30

100% тацно рецено.

Name

Истина

17.09.2018 19:19

Ово је узас ста се ради зар од пар њих у влади милионе људи трпи овај злочин сво сложно пред владе било то Бања лука или Сарајево доле лопови зар убити дјете момка и да нико не казе станите мсло овдје се несто догађа па пустимо да момак почива у миру идемо до краја правда за Давида и ако га нема имсју наса дјеца доле лукач додик врецо лепир

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

17.09.2018 20:01

Видите ли људи како се они сицају са доњим весом,а дијете мртво у гробу лези.Јос нису свјесни изгледа да их је ДАВИДОВ ГРОБ побиједио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

17.09.2018 20:38

ОВО ЈЕ НЕВЈЕРОВАТНО, ДА СЕ НЕСТО ОВАКО ДЕСАВА ДАНАС У ЕВРОПИ. СВЕ ЈЕ ЈАСНО И НИКО НИСТА. ЈЕЛИ ОВО МОГУЦЕ, ЈЕЛИ ОВО УОПСТЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈА???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врзина

17.09.2018 20:40

Каран је стока и све је поцело кад је он измислио налазе ! Без савјести ! Монструм Гледао јадно дијете тако измучено а да трепнуо није ! Марс на робију. Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуковник

18.09.2018 05:14

Огромна вецина вас коментатора је или добро плацена или озбиљно болесна. Посто не верујем у то да сте плацени, јер ко би вама давао паре за сулуде коментаре, онда сте озбиљно болесни. Толико мрзње, толико бесмислених тврдњи, толико неистина и паусалних оцена, мозе да произведе само болестан ум. Зато господо, замислите се мало, муцните мало главом и схватицете да вам мрзња не мозе донети ниста добро.

Name

Е пуковниче

18.09.2018 07:37

Нико није плаћен за то што доноси закључке на основу онога што се зна, ово су коментари, овдје се коментарише. Није ово никаква глупост само зато што ти сматраш, што ти не видиш даље од носа јер види се да имаш разлог о којем мислиш у својој глави и нас називаш болесним то је до тебе! Видиш мржњу зато што ти мрзиш ово што се дешава, вјероватно имаш своје разлоге, али узалуд је јер ово што је било не може више нико исправити. Младић је свирепо убијен, све друго што се измислило за њега је изазвало лавину која се није могла зауставити. И види се да се питаш шта то има везе са цијелим свијетом због Давида, шта нас се то тиче, али има, тиче нас се. Иако не разумијеш пробај да схватиш да многи познају те родитеље који су остали без својих пупољака који су им били животна радост, зато што сви можемо бити Давид, имамо своје пупољке! Просто и проширено-не може се заборавити и прећи преко овог и свег што се десило са несретно страдалом дјецом, доста је тога, то нико не жели, схваташ ли?! Нико! Не можеш ме убити, повриједити и правити се да ништа није било НЕ МОЖЕ! Ти се лијечи, а треба ти љубав, опроштај, благослов да се смириш и нама исто, али истина изнад свега!

Name

У страха су велике очи

18.09.2018 04:31

Врло добро они знају ко је узео Давидов веш,оба ова човјека,колико се сјећам да је један од њих питао зликовца Којдића "зашто узимаш веш",а он му је одговорио "Њему више и онако не треба",и тај разговор је снимљен!Један од њих је снимао разговор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукац је Монструм

18.09.2018 05:33

ЛУКАЦ И ДОДИК СУ СВЕ КРИВИ ЗА ОВО СТАЊЕ ЉУДИ РАТ ЈЕ НА ПОМОЛУ ТРЕБА СЕ СПРЕМАТИ ЈЕР ОВА МИЛИЦИЈА ЈЕ ПОЦЕЛА УБИЈАТИ НАСУ ДЕЦУ.НАРОДЕ УПАМЕТ

ОДГОВОРИТЕ