Видео: "Десетка" - Ђоковић добио дрес од Звезде!

Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, добио је на поклон од Црвене звезде дрес са својим именом и бројем десет.  Новаку се свидела фотеља председника Звезде! Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, био је у посети Црвеној звезди на утакмици са Радником из Сурдулице у осмом колу Суперлиге Србије.

Фудбал 17.09.2018 | 08:15
Видео: "Десетка" - Ђоковић добио дрес од Звезде!
Познато је да углавном они најбољи играчи на терен углавном носе десетку, па је тако Звезда одлучила да му поклони дрес с тим бројем.

Ђоковић се појавио у дресу омиљеног клуба испред стадиона, а потом је ушао и поздравио се руководећим људима, стручним штабом и играчима.

Новак је дошао на "Маракану" како би дао подршку играчима за предстојећи део сезоне и како би погледао меч са Радником.

Шампион Вимблдона и УС опена из ове године боравио је на стадиону "Рајко Митић" где је гледао како Звезда добија Радник са убедљивих 6:0.

Он је пред почетак меча посетио играче у свлачионици, а потом је са трибина пратио дуел.

"Јако сам срећан, нисам имао пуно пута прилике да пристуствујем утакмицама у последњих 4-5 година. Сваку прилику користим да погледам кошаркашку или фудбалску утакмицу. Влада велика еуфорија међу навијачима јер се Звезда квалификовала за Лигу шампиона први пут после толико година. Нажалост нећу моћи да их бодрим уживо јер морам да путујем, али указала се прилика да дођем на стадиону и имао сам част да их видим у свлачионици", рекао је Новак за "Звезда ТВ". 

Ђоковић се дотакао и приче да небитно против кога игра Звезда да би стадион требало да буде испуњен. 

"Сви врло добро знамо величину клуба. У суштини она екипа из 80-тих и 90-их година је била најбоља у Европи, након тога је дошао тежи период ратови и тако даље... Просто се изгубила та нека жар да људи долазе на сваку утакмицу. Али овим уласком у Лигу шампиона тај дух се поново вратио, а ако ја могу као Звездаш да позовем све навијеч да присуствујују свакој могућој утакмици, ево то овом приликом радим", додао је Новак. 

Српски тенисер похвалио је играча за приступ утакмици, још једном подсетио како је пратио меч у Салцбургу, а потом рекао да се нада да ће одгледати барем један меч у Лиги шампиона. 

Такође, Ђоковић је на крају био у кабинету председник Светозара Мијаиловића, где је сео на столицу и кроз смех рекао: "Свиђа ми се фотеља". Ту су се сви насмејали, а неко је из позадине добацио: "Тозо готов си на изборима ако се Ноле кандидује". Новак је потом устао и рекао да је то фотеља за председника Мијаиловића и захвалио му се на гостопримству.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар