Кандидати ДНС-а са грађанима

Дан отворене политике одрзан је у центру Бања Луке у организацији изборног стаба ДНС-а.

Република Српска 15.09.2018 | 16:46
Кандидати ДНС-а са грађанима
У склопу ове манифестације кандидати и носиоци изборних листа на предстојећим изборима за Народну скупштину и Парламентарну скупштину БиХ из бањалуцке регије разговарали са градјанима и представили свој програм. 



У пријатној и радној атмофери, кандидати су одговарали на питања, слусали приједлоге градјана и размјењивали мишљења.



Кандидати ДНС-а су на двадесетак штандова представили свој програм, али и направили изненадјења за неколико хиљада пролазника.



БН ТВ

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Ос

15.09.2018 14:53

Испитати порекло имовине главног рачуновође владајуће банде.Дирекора Нове банке који украдени новац пушта у легалне токове.Тежак је неколико десетина милијона еура,а после њега сви лако падају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

15.09.2018 22:47

Не насједајте људи на ове из ДНСа, видите да су и они под Зељкином контролом, подрзавају Зељку као предсједника, имају папака у својим редовима, министри и директори су им корумпирани......и сада хоце власт поново. Само гласати за Вукоту и листе СДСа и професора Иваница....

Name

Ос

15.09.2018 14:55

Испитати порекло имовине главног рачуновође владајуће банде.Дирекора Нове банке који украдени новац пушта у легалне токове.Тежак је неколико десетина милијона еура,а после њега сви лако падају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бам

15.09.2018 14:59

Браво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

15.09.2018 16:04

Браво што сте у скупштини гласали против извештаја Анкетног одбора о убиству Давида Драгичевића. БРАВО!!!

Name

ДА ЛИ ВЈЕРОВАТИ ДНС -у ?

15.09.2018 15:17

Власт је послушнике (попут Павића и ДНС-ове пропагандисте дигла на пиједестал - то је једини начин ДОДИКОВОГ опстанка. Модерне технологије доносе прегршт вијести од којих су многе лажне или полуистините, што ствара збрку у јавности, а некада и велику штету која може да буде и трагична - зато упозорење ПОЗОВИМО ПАВИЋА ПОСЛУШНИКА ДА СЕ НЕ ИГРА НАРОДОМ И ДОВЕДЕ ДО ЈОШ ВЕЋЕ ТРАГЕДИЈЕ ЗБОГ ТОГА ШТО НАРОДУ ТРЕБА ДАВАТИ ЛАЖНУ НАДУ И ОБЕЋАЊА. Систем који је заснован на лажима, обмани, блеферају и популизму, захтјева и новинаре који ће такав накарадан систем на све могуће начине неподржати. СВАКА ЧАСТ БН ТВ ЈЕР НЕМА ПАРДОНА НИ ПРЕД КИМ. Којекакви типови попут ПОСЛУШНОГ И ВЕЋ ИСПУВАНОГ ПАВИЋА и њему сличних, који себе називају ПОЛИТИЧКИМ АНАЛИТИЧАРИМА СВОГ НАРОДА , имају све привилегије и заштиту власти. Критичко мишљење,које се не поклапа са једноумљем које намеће власт, прогони се на све могуће начине.Такво друштво све више тоне и тежи да се претвори у тоталитарно каквих смо имали у скорој прошлости и које ником није донијело ништа добро.Је ли ти позната ова историјска чињеница мој Павићу. Зашто се ниси "отргнуо" стега и окова Баје из Бакинаца. Зашто са њим и даље "пишаш у исту тикву" и настојиш придобити повјерење грађанства РС. Мислим да је народ и ТЕБЕ МОЈ ПАВИЋУ ПРОКУЖИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ДА ЛИ ВЈЕРОВАТИ ДНС -у

15.09.2018 16:15

НИМАЛО НЕ ВЈЕРУЈЕМ ПАВИЋУ ДНС нема прошлост, зато остаје без будућности. Али ако тамо останемо, ако се тамо заглибимо, будућност због које смо се у њу вратили постаће недостижна. Проћи ће прије него што схватимо да је све – садашњост. Да је све увијек у истој равни. Да је неразумјевање онога што је било јуче гаранција да ћемо још мање разумјети оно што нас чека, а најмање ово што данас радимо. Већ сам негдје раније писао о томе како је погрешно суштину замијенити формом, што се управо сада дешава. Суштина је да су институције заробљене и корумпиране, да њих контролише мафијашки режим, и то је разлог зашто су закони непримјењиви па макар били и најбољи икад, то је разлог зашто нема стварног процесуирања одговорних за свакојаке малверзације и афере. Афера ДАВОР је само једна од многобројних малверзација, јасан индикатор да је нешто труло у држави. Површинска рјешења нису довољна да ријеше институционалну и политичку кризу у земљи. Шта ће се десити после те истраге? Биће “кажњен” неки поштолог, управник те и те фирме (који ће бити вјероватно новчано обештећени за ту своју “жртву” или на неки други начин), док ће они људи који су стварни узрок свих тих појава, они који су власници ове земље остати нетакнути. Ако се очекује да ће оваква “рјешења” донијети било какву суштинску промјену, која нам је тако пријеко потребна, онда је то у најмању руку знак порицања дубоке политичке кризе, њено ублажавање до нивоа прихватљивости, док је у вјероватнијем случају, ово знак још једне Системске манипулације креиране са циљем да омогући даље несметано постојање симулације демократије у РС одржавање “стабилности” која је Западу тако битна, а све то на уштрб истинске демократизације и напретка саме државе и њених грађана. У оба случаја, ријеч је о врло неодговорном и неозбиљном понашању. Све у свему, закључак је да ми имамо својеврсну, какву такву, режимску позицију. ПОСЛУШНИК ДО ПОСЛУШНИКА ВЕЛИКОГ БАЈЕ. ЗАТО НЕ ВЈЕРУЈЕМ НИКОМ ИЗ ТРЕНУТНЕ ПОЗИЦИЈЕ - ЗАР ИМ НИЈЕ ДОСТА ПОЛИТИКЕ И ЛАГАЊА, СВИ САМО ДА ИМ ЈЕ ОСТАТИ У ФОТЕЉАМА.

Name

Нострадамус

15.09.2018 18:14

Оба коментара су добра само пласим се да их многи разумију. Пита ме цовјек за подрску јер се укљуцио у политику и казе у Днс. Само сам му рекао да је исто као да је рекао да је у Снсд. Јос сам му рекао нама требају промјене а њему зелим све најбоље и да ипак размисли да ли мисли добро својој дјеци. Подрзавати било кога из ове власти је гријех према родјеној дјеци и њиховој будуцности.

Name

Нострадамус

15.09.2018 18:22

На поцетку мислио сам да их многи не разумију.

Name

цаци

15.09.2018 16:00

Баја ради по плану пред изборе као сто сам и писао. Купује будзетлије и пензионере повецањима и једнократним давањима. Ту су и темпиране посјете Москви, доласци Вуцица и Лаврова пред саме изборе. Уз мало пјевања и отварање какве болнице Баја по старом сигурном рецепту и овај пут узима 60-70% а ви се спрдајте с њим. Он ради посао за себе нема греске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

будо

15.09.2018 17:17

Испитати порекло имовине главног кримоса у неформалној “дај не се*и” дружини. Проверити стање свијести Чубре олињалог. Вратити опљачкане паре народу. Доњети му слободу. Ослободјење од багре која је овај народ ојадила и у црно завила. Никад не заборавите да је ово странка пребјега и папака. А у српској историји знате какво је мјесто било резwрвисано за такве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

15.09.2018 17:52

ДНС =СНСД =БАНДА И УБИЦЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

15.09.2018 18:26

БРАВО ЗА КОМЕНТАРЕ ТО СВЕ ПЛАЋАМО МИ. САМО ИСПИТАТИ ПОРИЈЕКЛО ИМОВИНЕ И КАКО ЈЕ КО НА ФУНКЦИЈИ ДОБИО ПОСАО И ШТА ЈЕ ЗАВРШИО.ДОСТА НАМ ЈЕ СЛИКАЊА И ПАРАДИРАЊА САМО У ШАТОР ТАМО ВАМ ЈЕ МЈЕСТО.СРЕТНО НАРОДЕ.

ОДГОВОРИТЕ