Распакивање Дејтона је ризик!

-Уколико освоје власт одмах ће иницирати доношење закона о испитивању поријекла имовине, „како бисмо и на тај начин стали на крај криминалу и корупцији који су захватили све поре друштва“, казао је у интервјуу београдској Политици кандидат Савеза за побједу Вукота Говедарица.

Република Српска 15.09.2018 | 14:39
Распакивање Дејтона је ризик!
Кааже да је спреман да својим примјером демонстрира такво опредјељење тако што ће ковертирати своју оставку која ће се аутоматски активирати ако се његова имовина увећа и за једну конвертибилну марку коју не може да оправда.

„Како бисмо одмах направили брз и ефикасан корак ка смањењу броја незапослених, донијећемо одлуку да један човјек може да прима само једну плату из буџета, што ће, по процјенама, ослободити близу десет хиљада радних мјеста, јер смо идентификовали људе који остварују корист из буџета и по више од пет основа. Јавна предузећа ће водити најодговорнији, најстручнији, људи с искуством, како бисмо опет били у ситуацији да буду покретач друштва. Они ће мандат преузимати на основу усвојеног плана, који ће морати реализовати“, обећава Говедарица.

Уколико освоје власт одмах ће иницирати доношење закона о испитивању поријекла имовине, „како бисмо и на тај начин стали на крај криминалу и корупцији који су захватили све поре друштва“.

Говедарица каже да је посљедњи тренутак да се ухватимо у коштац с озбиљним проблемима у друштву, криминалом, корупцијом и пре свега сиромаштвом.

"Српска се задужује свакодневно, више од милион евра дневно, што води у дужничко ропство. Ове године су инвестиције у БиХ биле близу 400 милиона евра, а од тога само 17 одсто у РС. Економски слаба РС лак је плен за све. На случају убијеног студента Давида Драгичевића показало се да важне институција као што су МУП и тужилаштво, нису на услузи грађанима, нису независне, већ је један човјек изнад свега, о свему одлучује. Не можемо почети да чистимо кућу из једног ћошка јер ћемо се од смрада у осталим угушити", казао је Говедарица.

Тврди да ће одмах по доласку на власт формирати владу националног препорода, с најодговорнијма и најкомпетнтнијима међу нама из Савеза за победу, али и другима који немају нужно страначке књижице. Дјеловаћемо супротно овој власти, страначка књижица не смије више никада да буде услов за напредовање или, још горе, за посао.

На питање јесу ли прошли статусни изазови за РС, он каже да већина Срба у Републици Српској сања независност, али морамо да будемо реални.

"Свако распакивање Дејтона носи велике ризике да изгубимо и оно што имамо. Тренутно се ниједна одлука на нивоу БиХ не може донијети без сагласности РС. Евентуални трећи ентитет, који заговарају Хрвати у БиХ, највећа је опасност по нас.

Не само да би смо у том случају били један од три ентитета, што је мање него један од два, него би смо изгубили и дио територије и то општине Шипово, Дервента, Брод и Шамац. Могу с правом да будем увјерен како Додикова подршка Хрватима у погледу трећег ентитета неће изостати и да ће је дати са лакоћом, што је, нажалост, већ почео да чини", казао је Говедарица.

На питање да постоји слика да српски представници у Сарајеву нису довољно урадили на очувању Српске, Говедарица је рекао да је то прича коју пласира актуелна власт у Српској.

"Прича о нама као издајницима је потпуно бесмислена. Све и један документ у досадашњој историји Српске о приступању НАТО-у потписали су најближи сарадници господина Додика, Шпирић и Радмановић. Ми се у том смислу све време апсолутно равнамо с политиком Србије о војној неутралности и за време претходног мандата нисмо одступили ни милиметар.

Оптужују нас да нисмо довољно чврсти када су интереси Српске у питању, а они подржавају трећи, хрватски ентитет. Додик се поноси повећањем извоза, а пренебрегава да највеће заслуге за то припадају нашем министру Спољне трговине господину Шаровићу који је омогућио извоз воћа у Русију, меса у Турску, млијека и млечних производа у земље ЕУ… Уосталом, колико су нам важне Српска и Србија говори чињеница да је управо господин Младен Иванић зауставио ревизију пресуде по тужби БиХ против Србије. Треба се подсјетити како је својевремено дошло до тужбе и зашто је тадашњи и зашто је тадашњи српски члан Предсједништва није зауставио. У току мандата СНСД-а десетине надлежности пренијете су на ниво БиХ, док у нашем протеклом мандату таквих примјера није било", казао је Говедарица.


Што се тиче сарадње Србије и БиХ, он је рекао да је Вучић уложио велики труд да унаприједи те односе и врло је отворено рекао да поштује дејтонску БиХ и да жели сарадњу у тим оквирима са свим њеним народима.

"Посебно са РС с којом постоје специјалне везе. Посебно смо захвални што проналази могућност да нам помогне и финансијски кроз финансирање пројеката од интереса за локалне заједнице. Одговор бошњачких лидера није увек био адекватан, али се надам да ћемо у будућности пронаћи решења да та сарадња буде још боља, јер смо природно ослоњени једни на друге",казао је Говедарица.

Упитан шта је идеја српског народа с ове стране Дрине, одговорио је да је СДС државотворна странка, настала на идеји да српски народ са ове стране Дрине добије свој простор за живот, којим сам управља.

"У најтежим тренуцима за народ Српске у претходном рату били смо уз свој народ и изборили се за ту идеју. Ми смо реални политичари и не коцкамо се са судбином свог народа. Пре 28 година нисмо имали шта да изгубимо и изборили смо се за РС. Данас морамо да чувамо оно за што је извојевано. Зато смо као приоритет свог дјеловања изабрали да учиномо све што буде могуће да Српску ојачамо економски и да је промовишемо као мирну и стабилну земљу у којој живи један стари, поштовани европски народ", казао је Говедарица.

Казао је да не можете се свађати са комшијом и очекивати да ријешите проблеме.

"Наша политика ће бити политика сарадње. Ми нећемо зарад изборних побједа појачавати националне тензије и трајно угрозити те односе, а да никакве користи од тога не буде за грађане Српске. Референдум о Дану РС је најбољи примјер таквог односа. Додик је пред изборе покренуо референдум и на крају, као резултати имамо да га је свео на једну обичну анкету и потпуно обезвриједио референдум као инструмент који ћемо некада морати да искористимо за важна питања. Што се тиче страних судија који су дефинисани Дејтоном, ако је икада и постојала потреба за њима давно је престала", казао је Говедарица.

БН ТВ

Коментари / 77

Оставите коментар
Name

цаци

15.09.2018 12:45

Баја ради све по плану пред изборе као сто сам и писао. Купује будзетлије и пензионере повецањима и једнократним давањима. Ту су и темпиране посјете Москви, доласци Вуцица и Лаврова пред саме изборе. Уз мало пјевања и отварање какве болнице Баја по старом сигурном рецепту и овај пут узима 60-70% а ви се спрдајте с њим. Он ради посао за себе нема греске, а народ нек и даље мисли како це се несто десити само од себе без изласка на улицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зиле

15.09.2018 13:12

Све најбоље за говедарицу а за додика после октобра може да пјева по вашарима и шаторима себи и својим снсд

Name

Тим

15.09.2018 13:19

Вукота се кандидовао, Савез за побједу је изабрао на двије појединацне функције двојицу најбољих кандидата, проф.Иваница и Вукоту. Они су људи без политицких и других корупционаских афера, стабилни, постени, доказани борци за бољи зивот, људи које систем није могао купоти. На народу Републике Српске је да то препозна и у сто врцем броју подрзи ове људе. Њих треба да подрзи 99,9 посто градјана који су науцили да зиве од свог постеног рада, који нису везани за корупционаске афере у вези са јавним сектором,без обзира да ли су запослени,незапослени,пензионери, студенти или нека треца категорија...Вукота и Иваниц су постени и као такви најбоље це застити интересе вецине постеног народа.

Name

Нострадамус

15.09.2018 13:34

Ако је народ толико јефтин да га Додик купује тј.ако људи продају свој образ онда тај народ није заслузио ни да опстане. Сто прије нестанемо то боље

Name

Ре

15.09.2018 13:40

Јесте он то ради на сваким изборима.Покраду паре из буџета преко надуваних Тендера,из Ел.Дистр. извуку милионе и раде.Ал насјесце и он овога пута.

Name

,..

15.09.2018 13:45

цаци цаци остацес без сендвица без маске лазне.цаци своје лазне наде одбаци,готови сте лопузе

Name

Правда За Давида

15.09.2018 13:54

Нек још открију ко је убио Давида и. биће добро. Зашто се то више не ријеши пола године од масакрирања дјетета а они шуте. Срамота. Недај Боже ником као што је Давору. Пођите од своје коже како би се ви осјећали.

Name

Ре за Ре

15.09.2018 14:09

Какав си ти дудук! Неписмен си а , Вукоту називаш дудуком. По чему ти то цијенис? Не каже се “ прецедник” него предсједник. Криво ти је, сто је паметан и културан. Не псује као Додик.

Name

Никола

15.09.2018 14:21

12 година гласам за СНСД и никада више! Све су проћардали што су могли,а нас гласаче издали! Мој глас сада иде Вукоти! Млад је и обећава за разлику од ове секте!

Name

Чова

15.09.2018 14:25

Браво Вуле. Тако је легендо.

Name

Ватра

15.09.2018 14:25

Ма све их пошаљи тамо гдје им је и мејсто. У далеки заборав.

Name

Јануар

15.09.2018 14:26

До јануара све ће бити очишћено од секташа.

Name

борац

15.09.2018 16:01

Како да ме купи за 100 км када ми је умањио борацку пензију за 250 км мјесецно па ко је овде будала ти 100 км мозе дати неком под сатором.

Name

Бозо

15.09.2018 12:49

ВУКОТА ПРЕДСЈЕДНИК НАСЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

15.09.2018 13:05

Само у сну.

Name

Пајо

15.09.2018 13:18

Говедарица је фаца спрам додика који изгледа ко напухани забац по изгледу и кретању пуње себе али до октобра.

Name

Фебо

15.09.2018 14:08

Пусти ту шупљу ! Од чега ћемо ми живјети? За Вукиту знамо !

Name

За А

15.09.2018 14:11

Нас Вукота је предсједник и у сну и на јави. Ти сањај кога хоћес.

Name

дијаспора ДЕ

15.09.2018 14:15

Подрска за Вукоту! Крај празној прици Додика и криминалног клана!

Name

Ре А, Ајмо брацо

15.09.2018 15:03

БАЈА И ДЕЗЕРТЕР И ШВЕРЦЕР У РАТУ. Зар ћемо поново за таквог Бају и докле? Запитајмо се да ли је Баја примио и једно одликовање за учешће у претходном отаџбинском рату. Ајде да нам то неко потврди. Наравно, нико од дезертера, ма какве гласине кружиле, није примио ниједно одликовање. Барем колико нам је познато. Иако прича о дезертерима никада није занимала власт, зато што њихов главни ПРЕДСТАВНИК (читај Баја из Бакинаца) је и дезертер а томе додајмо да је и ратни шверце ТО У ОВОМ ТРЕНУТКУ НЕ ПИЈЕ ВОДЕ.. Све речено је познато међу браниоцима РС, тај проблем ни десет година након рата није заборављен. За браниоце, он је “најгори шљам, он се није одазвао позиву домовине”. Не подносе га, али занимљиво је да нико од браниоца није желио проказати његово име, иако се куну да их знају стотине (сем Баје), да их сусрећу у граду. Истичу да је дезертера било више врста те да су најгори били они који су, чим је позив стигао, бјежали преко границе. А наш Баја не само што није био у ниједном "рову", остао је "запамчен" и као шверцер - он није ратовао већ се баснословно богатио сво вријеме рата. Ајде шверцеру проговори о себи не као о ВЕЛИКОМ БАЈИ, већ КАО НАЈВЕЋЕМ ШВЕРЦЕРУ У ПРОТЕКЛОМ РАТУ. Све познато али Баја нам је и даље ВЛАСТ И СТРАХОВЛАДА. Да би СВОЈ РАТНИ ИМИЏ прикрио, мора Говедарица бити дезертер па и ако је то теоретски немогуће. Додик се у рату ипак није бавио само политиком већ и продајом нафте и цигарета. Политика није једино поље на којем је Баја дјеловао показује и извјештај Финансијске полиције којег су 5. аугуста 1993. године сачинили инспектори Миле Тамамовић и Миле Баника, у којем се види да је Додиково приватно производно-транспортно предузеће Игокеа нафту продавала три пута скупље од набавне цијене. А у рату су Милу звали и МИЛЕ РОНХИЛ. Постоје објављени документи и о овоме. Мало поодавно је објављено" : Милорад Додик, директор фирме “Игокеа” из Лакташа, током рата је шверцовао цигарете у Републику Српску и тадашњу Републику Српску Крајину а то потврђују документи из којих је видљиво да је Додик учинио све како би избјегао плаћање обавеза према Републици Српској и да у тим напорима није презао ни од фалсификовања документације, како је то својевремено утврдио МУП РС. А ГДЈЕ ЈЕ САДА ЛУКАЧ ДА "ПРОВЈЕРИ" И ОВЕ НАВОДЕ. Ништа од провјере горе реченог (остаде само празна прича) а ВЕЛИКИ БАЈА ИЗ БАКИНАЦА ПОСТАДЕ НАМ ВЛАСТ И ТИРАНИЈА У РС ВЕЋ ДЕСЕТЉЕЋИМА. КО МУ МОЖЕ СТАТИ НА ПУТ КАД ТРЕНУТНА ВЛАСТ И "ЊЕГОВЕ" ИНСТИТУЦИЈЕ САМО ЊЕМУ АМИНУЈУ И БОРЕ СЕ ДА СЕ ЊЕГОВА ОДАВНИНА КРИМИНАЛНА ПИРАМИДА НЕ УРУШИ.

Name

Тако је

15.09.2018 12:51

Погледајте слику овог цовјека. Овакав цовјек мозе да иде свуда по свијету а да нас не осрамоти. кад видим на ста оно двоје црвених дебила личе додје ми да повратим. Напред Вукота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.09.2018 13:24

Мало га зеза сто је дудук за све али нема везе ипак је домацин и патриота. Довољно за ''прецедника".

Name

Бања Лука

15.09.2018 13:11

Тако је Вукота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

!

15.09.2018 14:37

Идемо.

Name

Драго Целинац

15.09.2018 13:11

Браво Вукота предсједнице свих градјана Републике Српске. Ти си примјер како треба да се ради за будуцност српске омладине. СВИЋЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца

15.09.2018 13:13

Свака цаст Вукота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

15.09.2018 13:14

То је прави предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукоти

15.09.2018 13:14

“Ми се у том смислу све време апсолутно равнамо с политиком Србије о војној неутралности и за време претходног мандата нисмо одступили ни милиметар” Ако је народ против НАТО као сто ти кажеш зашто онда тај исти иде у те државе да се стално насели а не у Србију у коју се вјерно кунеш ? Јел ви представљате Србију или Босанске Србе ? Чије интересе браните? Србије или државе у којој живите и радите? Јесу ли све одлуке Београда за Србију добре за Србе са лијеве стране Дрине ( 90-95 вас није научила ) ? Мени се чини да сте ви се већ увукли Вучицу у дупе ? Јел дзеп исти? Хоцес тражит паре за потопљено земљисте ? Народне паре!! И на крају и сам знаш да мораш бити нечија марионета? Руска , ЕУ или Америчка . На чијој си ти страни?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гедора

15.09.2018 14:07

Али зато не смију писнути о томе да народу обецају о пословању рафинерије у Броду,Модрици,нека бар народу показу продајни уговор који склопљен са Русима ту лези велика пљацка и корупција.Пуна уста борбе против корупције а у осиње гнијездо неце нити смију провирити.Испод стола кад се добије ултиматум од оних од који зависис све цес ти дати и потписати.Играте се Дрзаве зивите у илузији 25 година.

Name

Дарко Миха

15.09.2018 13:22

Вукота је будући предсједник и то је показао у овом интервју како треба да ради човјек коме је стало до свог народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар П

15.09.2018 13:23

Након 7 октобра одлазани ненародни режим а Вукота ће да поведе Српску у свјетлију будућност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звонце

15.09.2018 13:24

Са оваквим човјеком само моземо ићи напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

љутакрајина

15.09.2018 13:26

Вукота је краљ! Свака част на ставу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛБЛ

15.09.2018 13:27

Свака част, ако донесе закон о поријеклу имовине остаће доживотни предсједник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА БЛ БЛ

15.09.2018 14:02

ТАКО ЈЕ. ТО ЈЕ ГЛАВНО СТО ТРЕБА УРАДИТИ.

Name

Гласац

15.09.2018 13:28

Гласам за Вукоту јер је једини спреман и храбар да донесе закон о поријеклу имовине

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

15.09.2018 14:04

РЕКАО ЈЕ ДОДИКУ У СКУПСТИНИ ,,ЈЕДНОГ ДАНА УСВОЈИТ ЦЕ СЕ ЗАКОН О ПОРИЈЕКЛУ ИМОВИНЕ ПА ЦЕМО ВИДЈЕТИ,, ЕВО ДАЈ БОЗЕ, БЛИЗИ СЕ ТАЈ ДАН.

Name

Горан Косовац

15.09.2018 13:30

Ову власт сто је покрала народ морано скинути И довести постене И младекао сто је Вукота

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

15.09.2018 13:33

МОЈ ГЛАС И МНОГИХ МОЈИХ ПРИЈАТЕЉА И ПОЗНАНИКА НАРАВНО И РОДБИНЕ ИДЕ ВУКОТИ.СРЕТНО .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Улог

15.09.2018 13:38

У калиновику це одмах ухапсити предсједника снсда кад овај закон донесу. Цовјек до прије осам година возао голф 2,а сад вози бмw x6, q7 а сцене три церке нова аута

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАРАВНО

15.09.2018 14:06

ОДУЗЕТИ СВЕ. ПРОДАТИ. ЕТО ПАРА ЗА ВРАЦАЊЕ КРЕДИТА И ОСТАЛИХ ДУГОВА РС.

Name

Тапија

15.09.2018 13:46

Вуле је олицење постења. Као бивси СНСД ов цлан гласацу за њега. Доста је додикq И ове ниегове марионете хрватисе Бисе

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

15.09.2018 13:46

Вази друзе уради то прије него се и ви накрадете ако побједите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новобосанац

15.09.2018 13:47

Теско је измислити несто ново сем вец давно одслусаних прица које говорника као И претходне ниста не обавезују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ккнд

15.09.2018 13:53

Само да нам додјес предсједнице, за Српску неце бити зиме

ОДГОВОРИТЕ
Name

нена Нерка

15.09.2018 13:55

Благо мајци која те родила. Поведи свој народ у бољу будуцност и немој ни друге заборавити. Зив био и сретно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

15.09.2018 13:57

Браво Вукота!!!!! Подршка Младену и Вукоти из Требиња!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

15.09.2018 13:57

Браво Вукота!!!!! Подршка Младену и Вукоти из Требиња!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

15.09.2018 13:58

Тако је и Милокрад говорио . Па послије п`рно у цхабар. У ствари ја п`рно у цабар а он се дооообро опарио. Он милионер а ја фукара да не моз бити веца. Па ти вјеруј ста хуље обецавају. Будала и кривих дрва никад неце нестати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БВС

15.09.2018 13:59

АПСОЛУТНО НЕМАМ НИКАКВЕ КОРИСТИ КО ГОД ДА ПОБИЈЕДИ. РАДИМ КАО ВОЗАЦ КАМИОНА И ПОСЛА ИМА СВУГДЈЕ У СВАКОЈ ЗЕМЉИ. АЛИ ИЗ ЦИСТОГ МОРАЛА ЦУ ГЛАСАТИ ЗА ПРОМЈЕНЕ ЈЕР КАО НОРМАЛАН ЦОВЈЕК ВИДИМ СТА РАДИ ОВА ВЛАСТ, ПУТУЈУЦИ ПО СВИЈЕТУ НАГЛЕДАО САМ СЕ СВЕГА АЛИ ОВАКВЕ КОРУПЦИЈЕ, БАХАТОСТИ, НЕПОСТОВАЊА ОБИЦНИХ ЉУДИ НИГДЈЕ НЕМА. САМО КО НЕ ЗЕЛИ ВИДЈЕТИ ,ИЛИ КО СЕ ПРОДАО И УВУКАО У ДУПЕ ЗА НЕКУ СИЦУ ,НЕВИДИ СТА ОВА ВЛАСТ РАДИ. ТО СУ МЕДЈУНАРОДНИ КРИМИНАЛЦИ .. УБИЛИ СУ ДАВИДА ЈЕР ЈЕ ОТКРИО ЊИХОВЕ НЕЗАМИСЛИВЕ ЗА НАС ЗЛОЦИНЕ И РАДЊЕ. НАДАМ СЕ ДА ЦЕ СЕ УКЉУЦИТИ УЈЕДИЊЕНЕ НАЦИЈЕ И ЗАСТИТА ЉУДИ ОД ТРОТУРЕ СА СЈЕДИСТЕМ У ЗЕНЕВИ И ЗАСТИТИТИ И ПОМОЦИ ОЦУ ДАВОРУ И НАРАВНО СУД У СТРАЗБУРУ РАСВИЈЕТЛИТИ СЛУЦАЈ. СИГУРАН САМ ДА ИЗА СВЕГА СТОЈИ САМ ВРХ РС И ЊИМА БЛИСКИ ЉУДИ. ОВИ ИЗ ОПОЗИЦИЈЕ КАКВИ СУ ДА СУ БОЉИ СУ И ПОСТЕНИЈИ ОД ЊИХ, У СТВАРИ МАЛО ГДЈЕ У СВИЈЕТУ САДА ИМА ОВАКО ЗЛОЦИНАЦКА ВЛАСТ. ЈА МИСЛИМ ДА СВАКИ ПРОСЈЕЦНО ОБРАЗОВАН ЦОВЈЕК ВИДИ КОЛИКИ СУ КРИМИНАЛЦИ ДОДИК, ЛУКАЦ, СПИРИЦ .. УЛИЗИЦА СТЕВАНДИЦ. А НАРОД НЕКА ГЛАСА КАКО МИСЛИ ДА ЈЕ ДОБРО ,САМО СУТРА НЕКА НЕ КУКА СТА ЦЕ ИМ ДЈЕЦА ДОЗИВЈЕТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радмила

15.09.2018 14:08

Ти си вратио наду насем народу да мозе да зиви постено. Хвала ти предсједнице нас будуци. Заустави криминал који СНСД прави вец годинама. Да и народу сване једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Циле

15.09.2018 14:17

Покрадено. Опљацкано. Задузено. СТОП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маркус81

15.09.2018 14:17

Један од кљуцних закона. Без овога, ниста нисмо урадили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марина

15.09.2018 14:18

Једини спас за ову криминалну дрзаву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маса

15.09.2018 14:19

Све покрадено вратити народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кизо

15.09.2018 20:41

Кад врате покрадено узеце себи

Name

херц

15.09.2018 14:20

Од свих гадости сад највећу прочитах на сајту ртрс.Мало оној луди што прозива Вукоту је дезертер него му дезертером назва и оца.Отац Обро тај честити човјек више није међу живима а о његовој људскости и честитости сви у Херцеговини знају.Ваљда њу муче мајчини корјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде М.

15.09.2018 14:23

Банду лоповску затворити, заплијенити им имовину и сав новац дати у отварање нових радних мјеста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боса

15.09.2018 14:30

Браво Вукота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гога

15.09.2018 14:30

То је прави предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Промјене

15.09.2018 14:31

Сви су кукали годинама, чак и ја како немамо за кога гласати и да су сви исти... Сада већ та прица не пије воду! Поступно другачија лицност у политици од свихбоаталих. Млад, поштен, харизматицанби способан човјек као Вукота Говедарица има пуни подршку и мене и цијелог мог насеља које је махом било аполитицно! Свице!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ратко

15.09.2018 14:33

ДА ХОЦЕ БОГДО ПОЦЕТ ХАПСИТИ ЈЕР СПРИЦ И КОМПАНИЈА НЕМАЈУ ГРАНИЦА. ПОКРАДОСЕ БОГА ОЦА

ОДГОВОРИТЕ
Name

кизо

15.09.2018 20:42

Како да их хапсе кад они њих нису хапсили. врзино коло

Name

Принцеза

15.09.2018 14:33

Свака част Вукота , овакав председник треба овом напаћеном народу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУСАН КАЛИС

15.09.2018 14:35

ДОДИК И БИСЕРКА СУ ОБЕЗБЈЕДИЛИ СВОЈИХ 9 НАРЕДНИХ КОЉЕНА САД КОМОТНО МОГУ ДА СЕ ВРАТЕ У РОДНУ ГРУДУ ХРВАТСКУ И ЗИВЕ МИРАН ЗИВОТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

15.09.2018 14:39

ИМАС ГЛАС МОЈИХ 10 УКУЦАНА .а изгласас ли закон о поријеклу имовине, похапсите ли 100 лопова зна се којих, поцнете ли запосљавТи људе од струке невезано за партију , уци цете у историју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кизо

15.09.2018 20:44

Сто их нису похапсили кад су задњи пут били на власти. Врана врани не вади око.

Name

Јанко

15.09.2018 15:23

Готов је Народ је проговорио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срб

15.09.2018 15:42

Додик у затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Туроман

15.09.2018 16:39

Закон о порјеклу имовине је кљуцан.Ту лезе огромна средства која треба да омогуце економски развој а која су украдена од народа.Сваки постен цовјек јесте и бице за закон о испитивању поријекла имовине.Дајте да бар једном,да бар несто урадимо како је Бог рекао!Подрска Вукоти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звонце

15.09.2018 17:31

Говедарица напријед. Биће нам сигурно боље. Уз тебе смо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тацка.

15.09.2018 17:42

Подрска Вукоти! Свице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина 4:0

15.09.2018 17:47

Бисерка је прошлост! Никада нисмо поклекли. Окупатори, лопови и издајници су прошлост послије 7.10.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БнБнБниј

15.09.2018 17:49

Са ким се год Баја руковао више од три пута, тај је пропао покојни Бобар, Минг кафа, Слободан Павловић... списак је дуг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада Цвијиц Петковиц

15.09.2018 19:01

Моја подрска господину Говедарици. Надам се да це одрзати ријец и да це се стати у крај криминалу и корупцији у Републици српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јованка

17.09.2018 07:58

Не зелим писати у поруци о Додику, јер би порука била "километарска", вец зелим подрзати насег предсједника Вукоту, младог, паметног, перпективног и храброг господина који зна ста и како радити да би вратио насу СРПСКУ. Поздрав за насег предсједника и све оне који су с њим и који су за њега.

Name

Фи

16.09.2018 01:11

Подрска.говедарици

ОДГОВОРИТЕ