"Новак је непобједив с Вајдом у боксу"!

Бивша тенисерка Данијела Хантухова тврди да Ђоковић под палицом словачког тренера може да престигне Роџера Федерера по броју гренд слем трофеја.

Тенис 19.09.2018 | 18:45
"Новак је непобједив с Вајдом у боксу"!
Новак Ђоковић освајањем пехара на УС Опену увећао је колекцију гренд слем трофеја на 14 и приближио се рекордеру Роџеру Федереру и Рафаелу Надалу, који имају 20, односно 17 титула.

Да ли Ђоковић може да их престигне? Бивша тенисерка Данијела Хантухова сматра да може.

Словакиња каже да верује да је Новак кадар да то уради у наредних година, ако у његовом боксу буде седео њен земљак Марјан Вајда.

"Све док је буде радио под Вајдиним надзором, Новак ће бити добар. И делим мишљење Грега Руседског да не видим како било ко може да га победи, ове и нарочито следеће године. Он се враћа на свој најбољи, непобедиви ниво и можда звучи претерано, али док год је Марјан уз њега он ће доминирати", поручила је Хантухова.

Она добро зна систем рада словачког тренера.

"Марјан пази на то да Новак ради све ствари исправно и чини све што је потребно како би што дуже био на врху. Па он је прослављао успех са Новаком у Њујорку, а сигурна сам, јер га добро познајем, да је већ сутрадан размишљао о томе шта следи и како да припреми Ђоковића најбоље до краја сезоне. Не бих уопште била изненађена када бих видела Новака на првом месту АТП листе крајем 2018", поручила је некада пета тенисерка света.

Новака Ђоковића након тријумфа на УС Опену до краја године очекује наступ на Род Лејвер купу, од 21. до 23. септембра у Чикагу, затим ће играти у Шангају, вероватну на турниру у Бечу и дефинитивно на мастерсу у Паризу и завршном турниру сезоне у новембру.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар