Легендарни Цвеле: Бриљантно вођење Звезде!

Ово се граничи са невероватним! „Практично, још један улазак у Европу и дуг је елиминисан“, каже Цветковић.

Фудбал 17.09.2018 | 17:15
Легендарни Цвеле: Бриљантно вођење Звезде!
Легендарни генерални секретар Црвене звезде и један од твораца највећих успеха клуба из Љутице Богдана, Владимир Цветковић, сматра да руководство српског шампиона, на челу са генералним директором, Звезданом Терзићем ради изузетан посао у клубу, као и да би још један улазак у Европу у потпуности елиминисао драстично смањен дуг у клупској каси.

Популарни Цвеле каже да Црвена звезда има право да размишља оптимистично уочи мечева са Наполијем, ПСЖ-ом и Ливерпулом.

"Звезда бележи одличне резултате. Враћа се полако, али сигурно у европски фудбал. Самим тим је прате и финансијски резултати. Имајући у виду какви су били пре седам-осам година, ово се граничи са невероватним. Практично, још један улазак у Европу и дуг је елиминисан. Сви комплименти за управу с Терзићем за бриљантно вођење Црвене звезде. Знам да је дуг био више од 50.000.000. Али је ово невероватно и сви комплименти. Озбиљан спортски и финансијски резултат", рекао је Цветковић за Информер.

Током претходних 15 година дуг је констатно растао и увећеавао се након сваке одлазеће управе.

"Не бих Терзића поредио са дугим фудбалским радницима. Он ради велики и озбиљан посао и то је добро. Битно је да води Звезду добро, ада клуб бележи добре резултате и да има стабилне финансије. Нема разлога да Звезда не иде напред. Зашто да већ у Лиги шампиона не направи чудо? Ни Наполи, ни ПСЖ, ни Ливерпул нису пали са друге планете. У фудбалу је све могућ. Шта ако Звезда буде међу прва два и прође у нокаут фазу? То је онда враћен дуг и тако треба размишљати", поручио је Цветковић.

Звездан Терзић је у интервјуу за Блиц изјавио да ја је клуб вратио 41.000.000 дуга и да је тренутни износ дуга 13.000.000 евра. Црвена звезда учешће у елитном такмичењу започиње утакмицом са Наполијем на стадиону Рајко Митић у уторак од 21 час.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар