Мажић: Због Хрвата нисам судио финале СП!

Српски судија Милорад Мажић и његови сарадници били су "виђени" учесници финала Мундијала, али нису имали ту част да деле правду у највећем фудбалском мечу.

Фудбал 18.09.2018 | 22:30
Мажић: Због Хрвата нисам судио финале СП!
Мажић је након арбитраже финале УЕФА Суперкупа и финала Лиге шампиона био главни кандидат да дели правду и у финалном мечу Светског првенства у Русији.

Нажалост, за ту шансу мораће да чека неку нову прилику, а у интервјуу за "Недељник" открио је и главни разлог зашто га нисмо гледали на Лужњикију 15. јула.

"Немојте погрешно да ме схватите, али неукусно би било да дубље улазим у ту тему. Истина је да свакако нисмо могли да судимо меч у којем је актер хрватски тим. Ето, то вам довољно говори. После утакмице четвртфинала – дербија између Бразила и Белгије – отворила су нам се скоро сва врата, али на крају једна нису, на нашу жалост. Искуство нас, једноставно, учи – отвориће нам се друга животна врата...", рекао је Мажић.

Он је за Недељник говорио о свом животу, како гледа на порефисонални фудбал, како на живот у Србији, о искуствима у финалу Лиге шампиона, критикама Јиргена Клопа, оптужбе српских клубова, пре свих Црвене звезде, како изгледа после Вемблија судити у Сурдулици.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар