Далић: ДНС има све више присталица

Демократски народни савез организовао је вечерас предизборни скуп у бијељинској мјесној заједници Богдановића плац.

Република Српска 13.09.2018 | 22:51
Далић: ДНС има све више присталица
Поручено је да ова партија има све више присталица који дају своје повјерење, а оно је заслужено. Заједно с Владом РС покренуто је мого важних пројекта у Семберији.

"Свједоци смо да се многи пројекти реализују. Канал Дашница је један од тих пројеката, Мајевички ободни канал, Глоговац, ускоро почиње градња дринског насипа. то су све капиталне инвестиције чија вриједност прелази 40 милиона КМ", рекао је Чедомир Стојановић, кандидат ДНС-а за посланика у НС РС.

"Оно што можемо да потврдимо јесте да смо до сада били достоји свог слогана да је ријеч ријеч, а тако ће бити и даље", рекао је Милан Дакић, кандидат ДНС-а за посланика у НС РС.

Иако дио власти, поручено је да ДНС има свој став.

"Оно што је став наше партије то остаје. Ми имамо свој политички програм и свједоци сте да смо у кључним приликама знали да кажемо не", истакла је Неда Петрић, кандидат ДНС-а за посланика у НС РС.

Кандидат ДНС-а за посланика у НС РС Весна Лукић је додала да ДНС не запоставља тзв. непрофитабилне дјелатности као што су здравство и школство.

Присутни грађани позвани су да 7 октобра изађу на изборе и свој глас повјере овој партији.



БН ТВ

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

А СДС

13.09.2018 20:55

Ја мислио Бјељина сва СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Странка

13.09.2018 22:36

Која нит смрди нит мирисе, ви сте без Милета једна велика нула. Дакић сељак, пропали приватник, пун криминала, мутних радњи итд. Само се треба Богу молити да у овоземаљском животу бич истине стигне све оне који живе на лоповски начин а на грбачи народа Српског, и да им суди а биће тако, ничија није до зоре горјела. Свачији лоповлук ће изаћи на видјело дана и за њега се мора одговарати на неки начин, то је сигурно. Зато господо из тзв. ДНС неће вас бити на мапи, рекао сам већ, партија људи који не знају шта хоце, нит лијеви нит десно, нит национално, у ствари ваша највећа жеља је власт и лоповлук, да се покраде и ово сто је остало од ових актуелних како на општинском тако и дрзавном нивоу. Дакле банда сте нерадника, глупана, лицемјера, безидејни сте, изгубљени и у власти видите свој напредак, у приватнике...па се доказите и живите сваки дан под стресом, да ли има посла, да ли ће бити, рате кредита, општа неизвјесност итд.итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха ха

14.09.2018 06:49

Види гужве на скупу. Једно на другом! Је ли ово Милан Дакић, новопечени посластичар?

Name

Ранко Требиње

14.09.2018 09:15

Потписујем све наведено и додао бих да се све наведено односи и на импулс странку социјалиста пардон капиталиста, само са другим увлакачима. Само ПРОМЈЕНЕ свиће

Name

ре

14.09.2018 15:24

Све је истина, исто важи и за друге њихове криминалце носиоце листи и оне у врху.

Name

Зика

14.09.2018 04:12

Ма имате присталица више од становника РС. Не лажи те више народ. На сљедецим изборима неце бити висе од 200.000 становника у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Зика

14.09.2018 05:48

ја сам досад сабрао њихове изјаве и имају тренутно око 2 милиона цланова. А у стварности су само привјесак СНСДа.

Name

соколе

16.09.2018 08:48

Па овај Дакиц отјерао све из странке који му нису били подобни. Само своје улизице ставио и приватизовао странку. Неце их бити на мапи после ових избора.

ОДГОВОРИТЕ