Сви желе Митровића!

Док навијачи Њукасла проклињу Рафаела Бенитеса што га је продао, у Фуламу ових дана славе дан када је Славиша Јокановић довео Александра Митровића.

Фудбал 15.09.2018 | 14:00
Сви желе Митровића!
Српски нападач је тренутно у центру пажње у Енглеској јер је након одличног старта сезоне у Премијер лиги, наставио са сјајним играма и у дресу репрезентације.

Митровић уочи петог кола Премијер лиге дели прво место листе стрелаца престижног такмичења са Бразилцем Ришарлисоном из Евертона са по четири гола.

Међутим, оно што навијаче са Крејвен Котиџа посебно радује је његова константност – 16 голова на последње 24 утакмице за Фулам, а 17 на последња 23 наступа за Србију. 

Укупно – Митровић је постигао 33 гола на последњих 47 мечева на којима је играо. 

Стога је Србин ових дана име број један у популарном Фантазију (Фантасy) јер га је уочи петог кола у свој тим додало чак 328.394 играча. 

Митровић је оставио иза себе још једно откровење сезоне Лукаса Муру из Тотенхема (289.143), потом Хозеа Холебаса из Вотфорда, те Педра Родригеса и Маркоса Алонса из Челсија. 

А пред Митром је предстојећег викенда најтежи могући изазов – Фулам гостује моћном шампиону Манчестер ситију (субота, 16х).

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар