Павић: Желимо свог премијера

Предсједник Демократског народног савеза Марко Павић присуствовао је вечерас предизборној трибини ДНС-а у приједорском насељу Чиркин поље.

Република Српска 12.09.2018 | 22:51
Павић: Желимо свог премијера
Павић је нагласио да ДНС остаје досљедан принципима мирне кампање и културног дијалога, без непотребног дизања политичких тензија.

- Можда на трибинама сви говоримо исто, али ми другачије радимо. Нађите ми неког ко је у Приједору урадио нешто осим ДНС-а. Ми смо се доказали и зато ДНС жели гласове да би могао имати свог предсједника владе. Желимо преузети кормило у своје руке, поручио је Павић.

- Не желимо прошлост, желимо бољу будућност и јачу економију, јаку Републику Српску у којој има мјеста за све људе, рекао је Павић.

Он је нагласио да ће ДНС посебну пажњу посветити вулнерабилним категоријама становништва, којима је потребна додатна подршка како би се могле равноправно укључити у животне токове друштва.



 Посебно желим да се захвалим партијским колегама који су вриједно радили у мом одсуству, додао је Павић.

Лидер ДНС-а се након тродневне паузе због болова у доњем дијелу леђа, поново укључио у предизборне активности странке.

На трибини у Чиркин пољу су представљени кандидати ДНС-а за све нивое власти из регије Приједор, а говорили су носиоци листа Душко Ивић и Драгутин Родић, као и предсједник Градског одбора и Градског изборног штаба Приједор, Миленко Ђаковић.



- ДНС је од регионалне партије постао значајна снага Републике Српске и дошло је вријеме да постанемо најјачи и да бирамо оне који су спремни да воде РС у бољу будућност, рекао је носилац листе за Народну скупштину РС из Изборне јединице 1 Душко Ивић.



- Једна од највећих српских побједа у 20. вијеку је Република Српска и нико нема право да се коцка с њом. Морамо имати јаку Републику Српску и она мора бити камен темељац свих односа у БиХ, рекао је носилац листе за Парламент БиХ Драгутин Родић.

(Истинито)

Коментари / 34

Оставите коментар
Name

Ведран

12.09.2018 20:59

МИЛАН РАДОВИЦ НОВИ ПРЕМИЈЕР

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

12.09.2018 21:21

Како је фино видјети неког ко познаје цовјека за кога це гласати.. док сви ми остали појма немамо ко су сви ти ликови који се кандидују ...

Name

Ре

12.09.2018 21:27

Како да не. Боље је Зоран Тегелтија. Он се бар обогатио а овај тек треба да покраде за себе и будуце нарастаје. Али, добицете премијера као сто сте добили кандидата за предсједника РС. Баја је Зељку ставио само да вам показе да сте мисеби мекињари.

Name

Немате подршку нас

12.09.2018 22:45

Господине Павићу изгубили сте подршку приједора,годинама коалибрирате са нашим непријатељима,годинама ова регија стријепи шта ће Додикови кумови и сумњиви људи низ његовог окружења урадити са нашим највећим привредним потенцијалом,Рудником Љубија,ми живимо од тог рудника,ја сам био један од штрајкача,ја и све моје колеге који је био спреман блокирати Бања Луку и парламент,Подржите Вукоту Говедарицу који нам је вратио понос и егзистенцију и завршите већ једном са Додиком,дуго година ова регија стријепи од њиховог следећег корака,већ сте донијели закон да продате Рудник преко фонда,немате подршку Приједора ако то не урадите,само да знате.

Name

Рођак

12.09.2018 22:47

Рођак си ми ал немогу више против себе Марко,овај возач је управу,ријеши се хијене Додика и његових кумова,задњи пута да није било опозиције оста Приједор без Љубије тамо неком сумњивом Додиковом пријатељум,јер треба да стријепимо као Зворник и Милићи,као цијела регија Бирач.Е па нећемо ти се Марко врати народу а народ ће знати да цијени све то.

Name

Истина

12.09.2018 22:50

Цијела регија Бирач је у проблему,сваки дан чекамо вијест када ће се Алумина и Бирач затворити и отићи у руке опет неким Додиковим пајташима као кобојаги Литванцима.Днс Зворник овај пут даје подршку Говедарици.Гласаћемо наше на листама ал за предсједника иду Иванић и Говедарица.Став странке.

Name

Покуњен и посрамљен

12.09.2018 22:51

Покуњени смо и посрамљени,да није било сдс-а Павић замало да није изгубио жилу куцавицу приједорске регије,мртви смо Павићу без Љубије а ти и даље подржаваш наше џелате.

Name

Студент

12.09.2018 22:54

Од страха за будућност и губитак рудника и жељезаре Љубија више нико и не уписује наш рударски факултет.Пита ли се неко због чега?Имали смо загарантоване послове а овако ако опет неки Рус или литванац или неки Додиков кум упери прстом у наш гигант сви ми се можемо повјешати заједно са Марком Павићем на сред трга.

Name

Ма јел то овај

12.09.2018 23:15

Милан Радовић, предсједник Управног одбора Доктор економских наука. Генерални директор Нове банке АД Бања Лука. Изабран је за предсједника Управног одбора РК Борац м:тел Бања Лука 01.07.2015. године што угаси последњи бањалучки спортски бисер,хахахаха,угаси се људи Рукометни Клуб Борац,ејјјјјјјј,овај га водио и онај Умићевић.Па шта че он да води републику јел???

Name

Ког

12.09.2018 23:33

Ког овог Милана Радовића што изгаси свијетло и на последње бањаличуком спортском клубу,нема више рукомета Бања Луко,нема нашег РК Борца,све ти јебем а овај био главни,он и онај Умићевић што израбљује жене за 400КМ да раде и дан и ноћ,Меланијина статуа јел,шат је ово људи моји,Милан Радовић, предсједник Управног одбора Изабран је за предсједника Управног одбора РК Борац м:тел Бања Лука 01.07.2015. године. Маринко Умићевић, потпредсједник Управног одбора

Name

Мк

13.09.2018 08:03

ПАВИЦУ ЗАР ТОЛИКО ГОДИНА У ПОЛИТИЦИ И НИСИ СХВАТИО ДА СТЕ ВИ МИЛОРАДУ ДОДИКУ САМО НУЖНО ЗЛО КОЈЕ МОРА ДА ТРПИ ЗБОГ ВЕЧИНЕ И НИШТА ВИШЕ. ПАВИЦУ НАЈВЕЋЕГ ПРИЈАТЕЉА НЕКАДА НАГАЗИС ДА МУ ВИДИШ ПРАВО ЛИЦЕ.ОСТАРИО А НИШТА НАУЧИО.ВИ СТЕ САМО БРОЈКА МИЛОКРАДА БАКИНАЧКОГ МАЛОГ БАЈЕ.

Name

Ре:

13.09.2018 08:14

Ведране нек ти буде у кући премијер.

Name

Ре

12.09.2018 21:00

У октобру сви за Вукоту, сви за листе СДСа! СвиЦе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дане СДС

12.09.2018 21:00

Радовиц премијер,а Вукота предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозда

12.09.2018 21:02

Мислис , стари , премијера у сјенци , уствари иди са бабом цувај унуке , ако имас и припреми се да поднесес рацуне ста си радио са својим компањонима ових 12 година за све опљацкано и унистено !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадо

12.09.2018 21:08

Назалост тебе се не пита ниста јер ти је странку Леми узео па це свог цовјека гурати. Нема од премијера ниста из два разлога. Први је да цес имати мање гласова због стевандица, а други да це премијера предлагати Вукота највјероватније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

12.09.2018 21:09

Зашто не станете на страну Правде и Истине и све вам је опростено, сав новац који сте од народа покрали и то што сваке године паламудите једно те исто а из године у годину све горе , ма све! Правда за Давида!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА

12.09.2018 21:44

ПАВИЋУ НА ЦРНУ ЛИСТУ

Name

ИСТИНА

12.09.2018 22:06

Овај Павиц да има имало стида и достојанства,сам би се повукао и узивао у Унуцима,а не демагоски прицао Србима и осталим зитељима Српске и Приједора ноторне глупости.У Приједору су унистили бар 7-8 велики привредних субјеката гдје су радили радници и хранили своје породице(Рибњак,Борац трикотаза,Циглана,Мозаик...итд)Па ове њихове скупове опходе вецином људи који ни немисле као они,потпуно аполитицни и збњени људи и зене који то раде јер им је наредјено и јер се БОЈЕ ЗА КАКВО ТАКВО РАДНО МЈЕСТО КОЈЕ ОБНАСАЈУ И ПЛАТУ ЗАРАДЈУЈУ.Људи су у кредитима,а ови дусебризници'Днс,Снсд,Утопија Перо Комуниста и јос неки пријете отказима ако на те њихове сектаске скупове не додју.ЗАТО ИМАЈУ НЕСТО СВИЈЕТА НА СКУПОВИМА,АЛИ СВИЈЕСТ ЉУДИ ЦЕ ПРОРАДИТИ И НЕМОГУЦЕ ЈЕ ДА ОВИ СТО НАМ ДЈЕЦУ РАСТЈЕРАСЕ ПО СВИЈЕТУ,ЗБОГ КОЈИХ ЉУДИ УЛИЦОМ ХОДАЈУ ПОГНУТЕ ГЛАВЕ,БЕЗ ИМАЛО НАДЕ И ОСМИЈЕХА НА ЛИЦУ,МНОГИ НА САМОМ РУБУ ЕГЗИСТЕНЦИЈЕ КОПАЈУ ПО КАНТАМА ЗА СМЕЦЕ,НЕ ВИСЕ НОЦУ,НЕГО И ДАЊУ ОПЕТ ДОБИЈУ ГЛАС.БРАЦО СРБИ И ОСТАЛИ ВАСКОЛИКИ НАРОДЕ СТО ЗИВИТЕ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ УПАМЕТИТЕ СЕ,ГЛАСАЈТЕ ЗА СПАС,ДОСТОЈАНСТВО ЉУДСКО,ЗАТО ДА ИНСТИТУЦИЈЕ ПРОРАДЕ И ДА ОПЕТ СИГУРНО ХОДАМО ЦЕСТОМ,ВЈЕРУЈЕМО ПОЛИЦИЈИ,ИНСТИТУЦИЈАМА И ЗАКОНСКИМ РЕГУЛАМА.ГЛАСАЈТЕ ЗА ПРОМЈЕНЕ,МЛАДЈЕ ЉУДЕ,ОБРАЗОВАНЕ,НЕ УПРЉАНЕ ПРОСЛОСЦУ И ОНЕ ЉУДЕ КОЈИ НАС СВИЈЕТУ МОГУ ПРЕСТАВИТИ КАО НОРМАЛАН СВИЈЕТ У ЦЕНТРУ ЕВРОПЕ,А НЕ ПОСЛУСНИКЕ РЕЗИМА У КОМ ЦВЈЕТА МИТО И КОРУПЦИЈА,НЕПОСТУЈЕ СЕ ХИЈЕРАРХИЈА ИНСТИТУЦИЈА И ЗАКОНА.НИКО НИЈЕ ПРЕДОДРЕДЈЕН ДОЗИВОТНО ЗА ФОТЕЉУ,У СВИЈЕТУ ВЛАДЕ И ВЛАДАРИ ПАДАЈУ ГОДИСЊЕ И ПРИЈЕ АКО НЕВАЉАЈУ,А ОВИ СТАРЦИ И ОСТАЛИ НАС ДРЗЕ У СТРАХУ ОД НЕКОГ И КАО ТОБОЗ ОНИ ЦЕ НАС САМО МОЦИ СПАСИТИ ПА НА ТИМ ЛАЗИМА ГРАДЕ СВОЈЕ ИМПЕРИЈЕ,А ДРЗАВА И ЕНТИТЕТИ СВЕ СИРОМАСНИЈИ,ЉУДИ СЕ ИСЕЉАВАЈУ,НАРОД ОБИЦНИ,БОРЦИ,ПЕНЗИОНЕРИ СКОРО ГЛАДУЈУ.МИЈЕЊАЈМО ОВАЈ СИСТЕМ,ПРУЗИМО САНСУ МЛАДЈИМ,ОБРАЗОВАНИЈИМ,ЉЕПСИМ И КУЛТУРНИЈИМ...

Name

Тина

12.09.2018 22:18

Пристајем, али под условом да бар цубриловиц врати покрадено.

Name

8

13.09.2018 05:36

И зеца све је то исто

Name

Нострадамус

12.09.2018 21:23

Нормално да све сто се радило днс је радио и због тога требате да одговарате. Ако сте насипали путеве довезете туру пијеска а уписете 20.Асфалтирате пут који коста 750 хиљада км а улозите 100 хиљада.Тако се то неради то је криминал па неко треба и да зато одговара. Ко це да одговара морате да се договорите у коалицији Снсд ДНС И СП као и оне папке из опозиције који су вам прелазили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тања

12.09.2018 21:25

Да нећете именовати госпођу Споменку или неког од ових прелетача, да се не изразим друкчије. Јер РИЈЕЧ ЈЕ РИЈЕЧ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

12.09.2018 21:39

ДНС ДЕРВЕНТА ЛОПОВИ,ЛАЗОВИ,ПРЕВАРАНТИ.... Постовани пријатељи,сједим и размисљам несто... Политицки опредијељен ни у једну странку,постујем рад свих који се боре на свој нацин... Некима је вец познато да сам био цлан за одборника прије двије године на локалним изборима,не зато јер сам зелио неке промјене,ни један појединац их не мозе направити,зелио сам цисто да себи зарадим несто и да остварим неке своје зеље које нисам могао јер ми је фалио новац... Наиме познато вам је да сам био кандидат испред странке ДНС,е па зелио бих вам реци,то је странка која вара цим проговори(цаст појединцима)... ПИТАМ СЕ КАДА ЦЕ СТРАНКА ДА МИ ИСПЛАТИ МОЈИХ 1500 КМ које ми дугују од локалних избора?До избора сам био за њих све,добар друг,пријатељ,добар цлан,радио сам да себи зарадим као и сви они нико туи није због никог другог вец само због себе... Постено сам радио,требало је да донесем 30 гласова(како је тад рецено,то је норма) у странку да бих добио оно сто су ми обецали,а донио сам 68,мозда није несто али ја сам свој посао постено одрадио,а они су ме постено преварили,уз свједоке су ми обецали да це испостовати договор,има ту цовјек који се куно у дјецу своју,у присуству мојих родитеља,да договор мора бити испостован,и на крају добијем одговор од њих Ко те је*е избори су просли,избацен си из странке не требас нам висе... ДНС ЛОПОВИ Ово је написао Синиса Синке Асентиц из Дервенте који је био кандидат ДНС за одборника! Његов фацебоок профил је отворен и сви заинтересовани могу погледати! Овог младица је преварио Миро Симиц предсједник ДНС-а Дервента! Одакле ДНС-у 1500КМ ко донесе 30 гласова? Ако су те паре заиста постојале у цијем дзепу су оне заврсиле? Сви знамо да је плацање за гласове на изборима казњиво дијело и овдје имамо примјер политицке корупције! Господин Миро Симиц је кандидат ДНС-а за народну скупстину и ако се тврдње Синисе Асентица доказу као истините истразни органи би требало несто да подузму по овом питању! Миру Симица треба скинути са листе ДНС-а и забранити му кандидатуру! Ја вас питам да ли се ДНС као странка оградује од оваквог вида корупције или ДНС подрзава Миру Симица у својим криминалним радњама?

ОДГОВОРИТЕ
Name

:-)

12.09.2018 22:01

Добицес мало сутра..... ДАВИД вас мртав прогони....ВУКОТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бог све види

13.09.2018 03:56

марко марко само се ти надај обецање лудом радовање Дједови у старацки дом а младји да владају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узми те

13.09.2018 04:45

Зеца за генерала

ОДГОВОРИТЕ
Name

лато

13.09.2018 06:46

Сто не казас да ти је запад забранио да у нову власт не смијес са додиком?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Празне прице!!!

13.09.2018 06:53

Тако је прицао да це и кандидат за предсједника РС бити из днс па ниста!!! Полтрон !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

13.09.2018 07:57

Чека и њега ЦРНА ЛИСТА а тамо му је и мјесто.Изазива цова судбину.

Name

Слоба

13.09.2018 09:10

Следеци премијер је само формално постао члан ДНС. Недавно је прешао из СНСД-а по договору Павића и Додика. Директор Нове банке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада Зв.

13.09.2018 11:31

Тако је! ДНС до победе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добићеш

13.09.2018 19:05

Добићеш мјесто премијера од Вукоте, тако су амери режирали пад Додика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

14.09.2018 07:56

Зворник коалиција Снсд-Сдс као и Днс-Пдп. Овдје луд збуњеног...

ОДГОВОРИТЕ