"Чујем, распродата си, кажу нема карата за мене..."

"Рајко Митић" ће бити пун када у Београд стигну Наполи, ПСЖ и Ливерпул, али неће сви верни навијачи Црвене звезде имати прилику да уживо учествују у спектаклу.

Фудбал 14.09.2018 | 15:00
"Чујем, распродата си, кажу нема карата за мене..."
Српски шампион је у уторак за мање од три сата распродао све пакете улазница за свој први наступ у групној фази Лиге шампиона.

Међу хиљадама оних који нису успели да их купе нашао се и један од оних који су редовни на стадиону и у "малим" и "небитним" утакмицама.

Његово емотивно писмо вољеној Звезди постало је хит на друштвеним мрежама.

"Чујем... распродата си, кажу за мене нема карата. Нисам љут, осећам некакав понос, сада знам да није било забадава киснути тих година, смрзавати се, губити титуле. Умели смо да се гушимо у неуспесима, стидиљиво би дозивали победе, ти на терену, а ја са оловком што је шкрабала хартију.

Сада смо омогућили свим тим људима да те посматрају против великана, није ли то највећа победа, већа и од оне коју прижељкујемо у следећи уторак... Од дана када смо корачали ка почетку, новом почетку, сада си ти на врху, а ово ти пише човек који је неизмерно срећан због тога.

Ја ћу на Радник из Сурдулице, да ти доказујем како љубав чине ситнице. Поново си див, уствари ти то никад ниси престала да будеш, само си на тренутак затајила, као што на тренутак умеш да бљеснеш, засијаш. Од тебе никад нисам могао да одустанем тебе сам заволео кад је неколицина од тебе одлазила, а ја ти се изнова враћао. Тако ће бити и сада. Можда нећу бити на стадиону, али ћу бити ту негде, спреман да ка теби хрлим онда кад неколицина оде.

Добро знај да увек ту сам ја!"

Овај излов емоција и истинска љубав према клубу свакако је заслужила најмање да му црвено-бели омогуће да присуствује сурадима са европским великанима.

Писмо није потписано, па се само надамо да ће аутор бити пронађен и адекватно награђен.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар