Видео: Рамос прати трендове - лептир или албански орао?!

Капитен Шпаније Серхио Рамос изазвао је много полемике у медијима због своје прославе гола против Хрватске (6:0).

Фудбал 12.09.2018 | 15:45
Видео: Рамос прати трендове - лептир или албански орао?!
Рамос је склопио руке слично као Џердан Шаћири и Гранит Џака па се у јавности повела расправа да ли је симболизовао тзв. "Велику Албанију" или лептира.

Поједини медији замерили су Рамосу да је на тај начин пружио подршку Албанцима из Швајцарске, који су голове против Србије (2:1) на Мундијалу прослављали слично, али шпански медији тврде да је он и раније често током каријере "правио лептира".

Судећи према ранијим головима капитена Реал Мадрида, којих је било у великој мери, није имао намеру да изазове провокацију попут Шаћирија и Џаке.

Међутим, очигледно је овај вид прославе гола постао изузетно популаран међу фудбалерима, јер осим поменутих Швајцараца албанског порекла, на сличан начин су голове обележавали Аксел Витсел, а раније Француз Никола Анелка.

Рамос, који је против Хрвата одиграо 158. утакмицу за Шпанију, је у 57. минуту меча у Елчеу постигао 14. гол за репрезентацију.



Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Све

13.09.2018 02:30

У свему, Хрватска је добила мало јаци пакет са 6:0 ! Па сад нека размисљају како се игра. Када прави противник заигра немају одговора. Постају посматраци игре. Јесу вас изро.али нема ста, пантити це се то дуго.

ОДГОВОРИТЕ