Лукач: На улици се неће рушити власт

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач потврдио је да постоје информације да у току предзборне кампање и након избора у Српској може доћи до неких нежељених ситуација, те поручио да ће полиција спријечити свакога ко буде покушао било шта силом и на непримјерен начин да уради.

Република Српска 12.09.2018 | 12:42
Лукач: На улици се неће рушити власт
"Сви који мисле да могу нешто да рјешавају улицом у великој су заблуди и само се заносе. То не треба ни да помисле, а не да покушају јер постоје закони који се морају поштовати и нико не може себи узети за право да угрожава нечији живот, имовину, институције... и то полиција неће дозволити. На било који, па макар и почетни знак 'дешавања улице' или насиља полиција ће реаговати и провести законом предвиђене мјере, таква лица ухапсити и процесуирати. Не препоручујем никоме да тако нешто покуша јер то може да доведе само до нежељених проблема за све нас у Републици Српској, којој то апсолутно није потребно", нагласио је Лукач у интервјуу Срни.

Напоменувши да је ова година специфична по много чему, а посебно по томе што је изборна, Лукач је рекао да је Републици Српској и њеним грађанима потребно да покажу демократски капацитет и да бирачима буде омогућено да гласају за оне које желе, за које сматрају да ће им донијети бољу будућност. 

"Неће бити дозвољена улица нити преузимање или рушење власти на улици. Избори су врхунац демократије на којима ће грађани да кажу своје и да изаберу оне који ће да их представљају", истакао је Лукач. 

Он је навео да постоје и одређене информације да би они који не буду задовољни исходом избора, могли да покушају да иду на то да су избори били нерегуларни, недемократски, да су били покрадени и сличне ствари те да се организују на улици. 

"Већ имамо такве најаве, али све те ствари у вези са наводном нерегуларности избора могу да се доказују, да се одговорни, ако их има, процесуирају и одговарају за то у складу са законом", додао је Лукач. 

Лукач је рекао да су људи у опозицији очито схватили да је МУП, као што је то увијек у својој историји и био, гарант безбједности и опстанка Републике Српске, али и опстанка свих институција Српске те да покушавају да га руше сталним ударима.

На питање да прокоментарише свакодневна окупљања групе "Правда за Давида" на Тргу Крајине у Бањалуци, Лукач је рекао да апсолутно нема ништа против да та група на миран и достојанствен начин, као што су то до сада радили, покуша да дође до истине о страдању покојног Давида Драгичевића.

Што се тиче групе "Правда за Давида", Лукач је навео да постоје најаве о одржавању неких скупова у предстојећем периоду који имају везе са политиком, али немају са тражењем истине у вези са покојним Давидом, што никако није добро. 

"Такође, заказивање скупа који би требало да се одржи у вријеме предизборне кампање, а посебно у вријеме предизборне ћутње и помињање одређених датума је нешто што не може бити одобрено, јер то може само да изазове проблеме. Такви скупови могу бити само политички искориштени. 

Зато треба пустити надлежне органе да заврше свој посао. Разговарали смо и са адвокатима, били су код мене и у Тужилаштву, све ће им бити омогућено, добиће све информације које их интересују само да се дође до потпуне истине и утврђивања шта се у суштини заиста десило. Све друго било би морбидна злоупотреба смрти младића у политичке сврхе", закључио је министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач у интервјуу Срни. 

(БН/Срна)

Коментари / 257

Оставите коментар
Name

Бат

12.09.2018 10:46

Па о чему ти прицас молим те?! Ви сте ти сто на улици дилујете, пребијате, кријете и крадете доказе и убијате! Ви сте ти сто све злоупотребљавате у политицке сврхе! Али изгледа да вам је крај, сто и ви видите па се хватате за сламку спаса али је нема. За све цете одговарати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА БАТ

12.09.2018 11:05

ОН ЈЕ НЕБИТАН КАО И ЊЕГОВА СЕКТА ,ДОСАО ИМ КРАЈ ПА НЕЗНАЈУ КУД ГОНЕ.ЛУКАЦУ ТИ ЦЕС УСКОРО БИТИ ПРОСЛОСТ ,А У СКОРОЈ БУДУЦНОСТИ У ПРДЕКАНИ.,

Name

Крла

12.09.2018 11:08

Молим Лукача да само јавно каже за кога се борио на почетку рата и зашто је после неког времена прешао на нашу страну, шта је разлог био? Још га молим да нам каже ради чега је то једином њему у РС исплаћено преко 40.000 марака ратне одштете због тога што је рањен у току рата? Породицама погинулих сте дали неке вауцере да их цекају и у најбољем случају могу наплатити 5.000 марака, инвалидима нисте дали ништа, а ти наплаћујеш преко 40.000 марака, молим те да нам то објасниш?!

Name

Ре РАСПУЦХИН

12.09.2018 11:08

Па зар он није један од оних који је на улици рушио власт? Уз свесрдну помоћ СФОР-а и њихових тенкова? Зар он није тај који је репетирао оружје и био спреман пуцати у Србина? И то све да са "великим бајом" засједне на грбачу овог народа.

Name

паца

12.09.2018 11:10

Јадни смо ми када нас овај злотвор треба бранити и правду дјелити!

Name

Аца

12.09.2018 11:12

Ко о цему, курве ( Лукач, Додик, Зељка, Шпирић...) о поштењу...

Name

ИСТИНА

12.09.2018 11:18

МОРА СЕ БОРИТ ЈАДНИК СВИМ СРЕСТВИМА, ЗНА СТА ЈЕ СВЕ УРАДИО И ЗНА СТА ГА ЦЕКА КАД ИЗГУБИ ВЛАСТ.

Name

УЛИЗИЦЕ ЈЕДНА

12.09.2018 11:32

НА УЛИЦИ ПЛАСИТЕ ГРАДЈАНЕ ДА НЕ СМИЈУ ИЗАЦИ НА ИЗБОРЕ,ЛУКАЦУ УЛИЗИЦО И ПРОДАНА ДУСО,ЈУДО ИСКАРИОТСКИ...

Name

Бивши борац ВРС

12.09.2018 11:35

Лукач,марш у п.м. и сви који су као ти,заједно са бајом на челу!!!

Name

У страха су велике очи

12.09.2018 12:19

Драгане Лукачу ти си превише глупа особа да би те ико озбиљан и нормалан и слушао а тек озбиљно схватио,него кажи "ГАЋО",гдје је Давидов доњи веш и зашто си убио Давида?????

Name

И зора носи мрак

12.09.2018 12:20

Има ли у Петровцу,наших оваца Драгане???

Name

Бобо

12.09.2018 12:35

На залост ова секта има да поново помете опозицију на изборима, ал лагано као метлом. На жалост то је реалност јер ја неспособније људе у опозицији од ових нисам видјео колико год се то некоме не свиђало, сце сто знају је да лају како су ови лопови, никакав план нису изнијели како даље како подици стандард и слично тако да од мене неце глас добити ни једни ни други, а ко мисли и мало својом главом нека пакује кофере и нека бјези одавде на жалост тако је.

Name

РЕ БОБО

12.09.2018 12:45

Демагогија ти је добра... види се на прву да си "црвени". Удји мало на страницу ПДПа па прочитај план и програм обнове РС који је направила Јелена Тривић. Најлакше је да паламудиш како опозиција нема конкретне планове. Има итекако само нећете или се бојите себи да признате.

Name

Лери

12.09.2018 12:49

закон је Лукач да чувају тебе

Name

тако је

12.09.2018 13:11

Сад би он да спроводи закон! Ма кога фарбаш мајмуне! Надам се да ћеш по закону бити ухапшен и ти и твоји сарадници који починише многа недјела и да ће вам правично бити пресуђено. Толико од мене.

Name

ВРС-РВИ

12.09.2018 13:33

Па ти си и досао силом на власт!!! Ти и твој сеф сте имали двије тракторске приколице гласаца, ка сте уз помоц амера и њихови тенкова зузимали полицијске станице и смијенили Николу Попласена легално изабраног пресдсједника, а Краисника сте напицили главом без обзира, и ви данас некоме дрзите лекције да нема насилнига преузимања власти!!! Ееее вама је крај у октобру, народ вас висе неце , а ми смо толико писмен народ који вас неподрзавамо ,да се тога нетребате бојати, а ни пласити градјане РС!!! Све олос до олоса Правда за Давида!!!

Name

реално

12.09.2018 13:56

Гацо, па ви сте се урусули сами. Улица вама не треба - васа реформска агенда је урусила РС да не мозе боље! Срамота остављати коментар оваквом лакрдијасу.

Name

Лукачу

12.09.2018 14:24

Контај, да сте ви већ срушени, па не троши ријечи залуд! Народ!

Name

Бобо

12.09.2018 14:37

Ја нисам сам црвени ја само размисљам својим мозгом и није демагогија него реалност, ја само казем да нема спаса овоме народу ко год да је на власти, дај Бозе да други узјашу па да видиш на дјелима џаба ти све кад имас јако пуно необразованог и затуцаног народа на обе стране који само гледа како је неко други крив, ја кад гледам опозицију мене некако стегне око срца кад само једно те исто трубе у круг и ја не улазим ни на какве странице да се информисем о њиховим квази пројектима за будуцност РС-а ја само казем ста слусам кад налетим на ТВ-у а то је константно нападање по овим лудацима са власти а ако мислис да од овог полу образованог гласацког тјела има 1% људи које зна за интернет а таман посла да види програм онда си и ти у неком степену лудила.

Name

Мк

12.09.2018 15:07

ЛОПОВУ ШИЗОФРЕНИ НА КОЈИ СТЕ НАЧИН ВИ ДОШЛИ НА ВЛАСТ.ЛОПУРДО ПРОДАТА И ДУШУ СТЕ ПРОДАЛИ ЗБОГ НОВЦА.ШТА ТИ ДЈЕЦА КАЖУ АКО ИМ УОПШТЕ КАЖЕШ ИСТИНУ.ПОГЛЕДАЈ СЕ У ОГЛЕДАЛО ПА САМ СЕБИ РЕЦИ ШТА ВИДИШ. НЕ МОРАШ СЕ НАРОДУ ПРАВДАТИ ОПРАВДАЈ СЕ САМ СЕБИ И СВОЈОЈ ПОРОДИЦУ КЛОСАРУ УЛИЧАРСКИ

Name

Ре

12.09.2018 15:14

Тако је министре банда сзп су спренни на све ал имас подрску постеног градјана силом на силу доста је провокација они раде за окупаторе и ово на труг треба растјерат уз постовање Давора а ови вецина долази ради политике.

Name

Луцкy

12.09.2018 15:25

Не'с ти смјет изаци на улицу кад додју нове барабе и преузму улице

Name

Ре

12.09.2018 15:28

За бат док ин буде у прдекану по теби ЦЕ трава озеленит будала ботовска ин је бранио РС и бранит ЦЕ Опет СА својим саборцима

Name

Лукац

12.09.2018 15:56

Објасни ми само овај боксер сто је претукао новинара казес брани се сутњом!!! Мислим да вам је у интересу прицао би боксер итекако.Све сте договорили ЛУКАЦ са тим тзв БОКСЕРОМ и сад Боксер СУТИ! Мозда је овај народ сисао весло ал није појео ЦАМАЦ . ХМ.

Name

Брутална истина

12.09.2018 18:44

Крампас Лукац говори о закону и законитости! Каква лакрдија!

Name

Министар Лазов

12.09.2018 18:57

Ста је са лазима које је Лукац изјавио пред јавности? За те гнусне лази је требао бити одавно суспендован. Али це га истина Правде за Давида разбити као тањир у комадице!

Name

М

12.09.2018 19:10

Не сикирај се министре,стоку смрдјиву и прљавог давора сотону цистимо седмог октобра.

Name

Уцитељица

12.09.2018 19:48

Само оловка! Глас за пројене! СВИЦЕ Бога ми гласати да овај резим оде са властити у заборав. ГЛАС ЗА ПРОМЈЕНЕ ВЛАСИ У НАСОЈ РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ. ВУКОТА ПРЕДСЈЕДНИК!

Name

Видовњак

12.09.2018 20:26

То Лукац вец зна резултате избора? Бас цудно!!!

Name

Иста екипа

12.09.2018 20:33

хттпс://yоуту.бе/8цЛЗО28ј8ИQ

Name

Ре: Бабо

13.09.2018 11:02

Па задатак им је да унисте СРПСТВО. То су добили од оних који су их довели на власт- И то цине и цинице по сваку цијену. Они МОРАЈУ побиједити: гласовима народа и парама народа и НАРЕДБОДАВАЦА.

Name

Прелетацхеwицх

13.09.2018 17:27

Како то знате кад се оптузени брани цутањем. Имате инструменте за цитање мисли.

Name

Новинар

15.09.2018 09:10

Добро је човјек рекао. Неће улица рушити власт, него за то имају избори. Нисмо ми Африка, него демократска држава у срцу Европе.

Name

Бања Лука

12.09.2018 10:47

Ко има право да убије Давида,пробај кап крви ако падне ти и Додик сте кривци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ БОБО

12.09.2018 12:48

А КАКАВ ПРОГРАМ ИМА ПОЗИЦИЈЕ. ГЛУПАНЕ, ОПОЗИЦИЈИ ЈЕ ЗА ПОЦЕТАК ДОВОЉНО ДА УСВОЈИ ЗАКОН О ПОРИЈЕКЛУ ИМОВИНЕ, СПРОВЕДЕ ГА .. И КАД СЕ ЛОПОВИМА И КРИМИНАЛЦИМ ОДУЗМЕ СТО ЈЕ НЕЛЕГАЛНО СТЕЦЕНО РС МОЗЕ ВРАТИТ СВЕ ДУГОВЕ. ТИ СИ ПРИПАДНИК РЕЗИМА И ПИСЕС САМО ОКОЛОКОЛЕ ДА НАРОД НЕ ИЗЛАЗИ НА ИЗБОРЕ ЈЕР ЈЕ ТО У ИНТЕРЕСУ ЗЛОЦИНАЦКЕ ВЛАСТИ.

Name

@ Ре Бобо

12.09.2018 14:37

Па видјели смо у протеклих 20 година какав им је програм, зар старе истрошене раге имају нешто ново да понуде!

Name

Бобо

12.09.2018 14:50

Види се да ти је степен интелигенције поприлично занемарљив чим спас видис у политици каква цовјеце позиција и опозиција о цему прицас основни проблем народа је у томе сто се мисли да увјек мозе горе, страх од промјене ма колико лосе било и највећи проблем овог народа је огроман број необразованих тачније затуцаних.

Name

Ре

12.09.2018 15:02

А приведу сте могли рушити са улице, на багерима и оклоним тарнспортерима НАТОа који вас је доводио на власт 1997-1998 да би срушили приреду.

Name

Драза

12.09.2018 10:48

У творЗу цес ти нама од 07.10. Заједно са својим јаранима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОЈО

12.09.2018 18:45

Засто је баја купио хеликоптер? најбрзе полети.

Name

Ре

12.09.2018 22:05

Милетов гузни мегафон. Убица и ратни профитер. Нека објасни поријекло имовине , илегалне ескадроне што кажњавају непослушне по РС Нека да имена боксера који претукоше Чану из РУГИП -а Чији специјалци пљачкају банке и возила са новцем Ко дила дрогу и ко је превози са Косова у РС и даље у ЕУ. Добро сте се увалили.

Name

Кица

12.09.2018 10:49

Убица се јавља и он прица о неком реду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.09.2018 08:14

Овај мали Прцко глуми Путина а висок 1,48 о тежак ко џак кукуруза.

Name

Петар Црни Попара

12.09.2018 10:49

Оће оће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амнезија

12.09.2018 10:50

Како си ти досао на власт???Вјетриц пирио....

ОДГОВОРИТЕ
Name

старчевица

12.09.2018 11:12

Тотална амнезија,... у праву си вјетрић пирио.....

Name

Никола

12.09.2018 10:50

Нећемо је рушити на улици,срушићемо је оловком 7 октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВОX

12.09.2018 10:52

Овај је изгледа спреман пролити више од 7 литара крви. Али не своје него српске крви. У славу и заштиту режима. Имајте то на уму, он би је пролијевао потоцима, само ако добије миг. Зато у јавност излази са оваквим спиновима. Нека се припреме сви који треба да се припреме. Очигледно је Лукацева приватна полиција спремна на све

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЛИЦИЈА

12.09.2018 12:52

СТА СТЕ СЕ ПРЕПАЛИ ОДМАХ ПОЛИЦИЈЕ, КАКВО ПРОЛИВАЊЕ КРВИ, КО МОЗЕ ПРОТИВ НАРОДА?? ПА ОНИ БИ И САД ПРОТИВ ДАВОРА УПОТРИЈЕБИЛИ СИЛУ ДА НИСУ СВЈЕСНИ ДА БИ ТАДА МАСОВНО НАРОД ИЗИСАО НА УЛИЦУ И КОЛИКО НИБТРЕБАЛО ПОЛИЦИЈЕ ДА ТО РИЈЕСИ. ОНИ НИКАД НЕЦЕ УПОТРИЈЕБИТ ПОЛИЦИЈУ ЈЕР ЗНАЈУ ДА БИ ТАД ИЗАЗВАЛИ РЕВОЛТ НАРОДА И ЈОС БИ ИМ СЕ И ТО КРВОПРОЛИЦЕ НА ТЕРЕТ СТАВИЛО.

Name

Ре Воx

12.09.2018 15:31

своју је дебело наплатио. Каква је ово дрзава у којој је министар цовјек који је ту исту дрзаву тузио "због тога сто је присилно мобилисан".

Name

Мк

12.09.2018 20:18

МА ХАЈДЕ ИДИОТУ ИЗАЂИ БРАНИ ВЛАСТ ОД НАРОДА НАРОД ВАС НИЈЕ НИКАДА НИ ДОВЕО НА ВЛАСТ АЈДЕ ГОВНО НА СИЛУ БИ СВЕ РЈЕШАВО .ПРОБАЈ ГЊЕВ НАРОДА АЈДЕ ГОВНО ИЗАЂИ ИЗ МИШИЈЕ РУПЕ.

Name

додик се туце са рајом

12.09.2018 10:52

Кретену лазљиви, ста оно бијасе са Б. Радовановицем у приједору. Хтједосте га убити зато сто није п.......а као ви. Морално и струцно висе вриједи него цијели МУП па и СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мого Би

12.09.2018 15:31

Говедо неписмено дрогераско пролити крву из разбијеног носа ако се спустим доље,само ме ти љути небулозама,ал цес платиту а не наплатити цорбу мису мекињасу.

Name

Д

12.09.2018 10:53

Није русење глупане вец тразење истине и правде које су злоцин поцинили људи из муп и блиски властима а снсд

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалука тодаy

12.09.2018 10:54

Бозе каквог имамо министра..који нас препада, који нам пријети, који не воли своје суградјане, који је спреман да се туце....ниво МЗ. Приградска МЗ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

одлази циркус

12.09.2018 10:54

Постен и цестит не треба да брине и да се боји народа.. Али бандити и убице као лукац знају какви су у оцима народа и унаприед пријете јер сами отици неце а знају ста це бити. "Ниција није до зоре сјала" па неце ни васа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми Сами

12.09.2018 10:55

Ова будала умислила да је бог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре РАСПУЦХИН

12.09.2018 11:16

Не , гријешите. Он не мисли да је Бог. Он мисли да је то "велики баја" а он га , народски речено , одоздо држи за "нешто". То би значило да је он најближи своме "богу" па отуда таква храброст.

Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

12.09.2018 10:55

ОВАЈ ЦОВЈЕК КАО ДА ЗИВИ НА МАРСУ, КАКО ЦОВЈЕК ЛАЗЕ, КАКО СЕ ПРЕТВАРА .. КАО ДА НЕ ВИДИ ДА ЈЕ ПРОВАЉЕН, СТА СЕ СВЕ ДЕСАВА .. ОНИ СУ СТВАРНО УМИСЛИЛИ ДА ЈЕ ОВО ЊИХОВА ПРИВАТНА ЗЕМЉА. ЕТО ЗАСТО СУ ЈАЦАЛИ ПОЛИЦИЈУ, ЗА СВОЈ НАРОД, ДА ЊИХ СТИТИ, ДА БУДУ НА ВЛАСТИ ДОК ХОЦЕ. ЛУКАЦУ, СВ. ПЕТЕР ЦЕТИНСКИ КАЗЕ ,,МОЗЕС КАКО ХОЦЕС АЛИ НЕ МОЗЕС ДОКЛЕ ТИ ХОЦЕС,,. АЛИ ТИ СВАКАКО НЕ ЗНАС СТА ЈЕ БОГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

12.09.2018 10:56

"Нико не мозе узети себи за право да угрозава нецији зивот, имовину, институције..." реце Лукац?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

12.09.2018 11:01

КО О ЦЕМУ .. КУРВА О ПОСТЕЊУ ..

Name

?

12.09.2018 10:56

А кад си ти то радио заједно са "пријатељима енглезима" то је било уреду ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеђа

12.09.2018 10:57

"Зато треба пустити надлежне органе да заврше свој посао." рече Лукач. Пустили смо их пола године и видимо резултате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

12.09.2018 10:57

Када се исцрпе све институционалне и правне могућности онда се иде на улицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Споменка

12.09.2018 12:20

ВУЦЕ, вуце бубо лења, ста це реци поколења? Води си зивот буран и постао некултуран... Досад си прицао бајке, а сад басне. Ето само да знас нико те се висе непласи, нико те висе и непостује, свима си нам огаван и ми нецемо твоју главу. Ми хоцемо кад те буду одводили да направимо спалир па неко цвоку, неко палијом по ледјима, неко ногом у гузицу да те испратимо тамо гдје ти је одавно мјесто.

Name

М

12.09.2018 10:57

Тако је министре. Поцисти их са трга,прљају насу Бањалуку индијанци

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ М

12.09.2018 11:07

НЕЦЕС НИКОГА ИСПРОВОЦИРАТИ, НИКО СЕ НЕЦЕ НИ ПОЦЕСАТУ ПО ЗАДЊИЦИ ЗА ТВОЈ КОМЕНТАР.

Name

ЗА М

12.09.2018 11:36

ФЕКАЛИЈЕ ОЧИСТИ ИЗ Б.ЛУКЕ

Name

Хххх

12.09.2018 11:37

Будо је љут због пољопривредне и твог рекетирања каже да ћеш испастати

Name

Ре:м

12.09.2018 11:47

Коју твоју Бањалуку, сељацино...

Name

Редар

12.09.2018 18:48

Боље би било да Сјецка-Мајстор поцисти Црквену. Давидив Трг је за сада цист од папака!

Name

Стеван

12.09.2018 10:58

ЛОГИЧНО, ИМА ОЛОВКА, 7 октобра .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеђа

12.09.2018 12:36

Била је оловка прије 4 године па дође бисерка и пос.. се на оловку и вољу народа и постави багру за министре. Неће моћи ове ноћи.

Name

ИСТИНА

12.09.2018 10:58

МОЛИО БИ УРЕДНИКА ДА СТВАРНО ВИСЕ НЕ СТАВЉА ОВУ СОТОНУ НА СРАНИЦЕ БНа. ЊЕГОВЕ ЛАЗИ СУ ПРЕСЛЕ СВЕ ГРАНИЦЕ. ЗНА ЛИ ОН ДА ЊЕГА НИКО ОЦИМА НЕ МОЗЕ ГЛЕДАТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре истина

12.09.2018 14:22

Мислим да њега и рудоњу треба пуштати што више јер свака њихова изјава потврђује шта народ мисли о њима и да су одавно прочитани, а можда и натјера народ да у што већам броју изиђу на изборе и рјеше се ове багре.

Name

Тобе

12.09.2018 10:59

Цекамо те!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ујко и друзина

12.09.2018 18:49

Придрузујем се! Гацо навали само!

Name

БВС

12.09.2018 11:00

УБИЦО, КАКО СИ ТИ ДОСАО НА ВЛАСТ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доктор

12.09.2018 11:00

Ти заборави како сте Ви дошли на власт...тенкови или грешим!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фуј Бандо!

12.09.2018 18:50

Демократским "капацитетом" !

Name

Илија

12.09.2018 11:01

А ти и твој шеф сте је могли рушити на улици и на недомкратски начин...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чувај се Даворе

12.09.2018 12:34

Далибора руње отрова

Name

БАЊА ЛУКА

12.09.2018 11:01

Јел мислис да вас има довољно сељацино Петровацка мрс у село а борци це реци своје

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

12.09.2018 11:11

МА КАД МИ БОРЦИ УЗМЕМО У РУКЕ СТО НАМ ЈЕ ОСТАЛО .. ВИДЈЕТ ЦЕМОВТВОЈУ ПОЛИЦИЈУ КОЈА НЕ ЗНА НИ ПУСКУ РАСТАВИТ. АКОБЗЕЛИС РАТ ВРЛО РАДО ЦЕМО ГА ПРИХВАТИТИ, МА ДРАЗЕ ЦЕ НАМ БИТИ НЕГО У РАТУ, ДА ОЦИСТИМО ОВУ ЗЕМЉУ ОД ТАКВИХ ЗЛОЦИНАЦА И ЛОПОВА. А ТИ САМО ПРИЈЕТИ. НЕ ЛАЈЕ КУЦА РАДИ СЕЛА ВЕЦ РАДИ СВОЈЕ ГУЗ...

Name

ре БАЊА ЛУКА

12.09.2018 11:24

Нека,нека,ми сељаци смо навикли да нам стока смрди,зато настави истом мјером

Name

ре ПРАВДА

12.09.2018 12:39

Немате ви м.да зато,Леми вам је утјерао страх у кости.

Name

РЕ БОРАЦ КОЈИ НЕ БЕНДА ЛУКАЧА

12.09.2018 12:56

Лукач: "На улици се неће рушити власт": Види ти његове поруке. Што би ми рушили власт кад си Ти И Баја све урушили. Лукачу, како те није стид и имаш ли имало морала ДА СЕ УОПШТЕ ДО ИЗБОРА ЈАВЉАШ СА СВОЈИМ НЕБУЛОЗНИМ КОМЕНТАРИМА Кад прођу избори БУМО ВИДЕЛИ ГДЈЕ ЋЕТЕ БИТИ ТИ И ТВОЈ БАЈА. Па јесили свјестан ко си ти. Ако не сваташ следеће, онда си болесник за ПСИХИЈАТРИЈУ. Ово пишем јер сам дуго сарађивао са тобом Лукачу и аргументовано износим следеће: ти си задрт човјек и врло често имаш црно-бијли начин мишљења. УПРАВО ШТО МИСЛИШ ДА СИ УВИЈЕК У ПРАВУ, РАЗОТКРИО СИ СВОЈЕ КАРТЕ ИЗ КОЈИХ СЕ НАЗИРЕ ТИ КАО ЛИЧНОСТ: Ставови су ТИ АПРИОРИ категорични. Људе, догађаје, појаве…лако сврставаш у поларне категорије као што су “добро”-“лоше”. Нема средине, склоности дијалектичком мишљењу. Твоје “истине” су једноставне. Нешто или неко је “црно” или “бијело”. Тако је свијет једноставнији. Лакше ТИ је да се одредиш, да буду увјерен у нешто. Одатле потиче и ТВОЈА тврдоглавост. Ти знаш да је “ два и два четири”, шта је добро, а шта лоше, има “јасне критеријуме” и свако увјеревање у комплексност људи, појава, догађаја…доживљава као “мућење воде”, покушај релативизације. Црно-бијело мишљење ти даје осећај чврсте увјерености да знају ТВОЈУ истину. Осјећашсе као “гњевни анђео” чији је свети задатак да казне “зло” и истерају га са овог свијета. Јако си посесиван на ту своју “истинољубивост” и “правдољубивост” јер тако доживљаваш производе свог црно-белог мишљења и своје снажне емоције које настају као производ категоричности. Себе видиш као страсног, отвореног човјека који свакоме кажу “у очи шта има, и увијек говори истину”. Веома си увредљиви -осветољубљив на критику своје задртости, наметљивости и нетактичности у комуникацији. Доживио сам га као “недоказану” особу, “хистеричну”-због сцена које прави, неподношења било какве критике, супротстављања, разлика у мишљењу, екстремних емоција. Е ПА ТАКВОГ МИНИСТРА ИМАМО ДУГО А ОД ЊЕГА НЕМА ИСТИНЕ И ПРАВДЕ ЗА ДАВИДОВ ТРГ. ТЕШКО НАМА СА ЊИМ И СВИМ ОНИМ КОЈИ ГА ПОДРЖАВАЈУ. Е МИНИСТРЕ НЕЋЕ ТИ УСПЈЕТИ РАСТЕРАТИ ТРГ ДАВИДОВ И СКЛОНИТИ ДАВОР ДРАГИЧЕВИЧА.

Name

РЕ Правда

12.09.2018 14:02

Свака цаст за коментар. Мислим да смо ми борци мало превисе спустили главу. Па доста је висе. Нека не заборави да је крај насих усију зујало 4 године а ти његови специјалци незнају ни ста је пуцањ. Нека се неигра са нама борцима којима је свега доста. А Давора ко пипне бице му пола 16-е за вратом.

Name

Витез Истине

12.09.2018 11:02

Препао си се гњидо...препао си се да це ти узети пословне просторе,вилу,дзипове сто имас,станове...да це ти зена коју си запослио у владу добити отказ...па би да бијес народ. Само пробај гњидо,народ це вас сазвакати. Биле су веце мудоње у Београду па су заврсили своју еру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ВОТЕЗА

12.09.2018 13:45

ПРВОГ ПОЛИЦАЦА ЖЕНА РАДИ У ВЛАДИ.ТО ЈЕ У ЈАВНИМ НАБАВКАМА СА БИХАЋЕМ И ВИСОКИМ, РАТНИМ ДРУГОВИМА.

Name

ИСТИНС И ПРАВДА

12.09.2018 11:04

УБИЦО, ЗАР СЕ ТОЛИКО ПЛАСИС НАРОДА. ДЗАБА ТИ ЈЕ ,ДОЦИ ЦЕС ТИ ПРЕД ЛИЦЕ ПРАВДЕ, МНОГО СУ ТВОЈЕ РУКЕ УПРЉАНЕ КРВЉУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Је

12.09.2018 11:04

Камере стављаш због окупљања хоћеш да исценорас вештачки напад и да гурне с своје људе а прода те није заборавио твоја недела

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јок море

12.09.2018 12:44

Свака инсценација би се вратила као бумеранг, жестоки..

Name

Цунами

12.09.2018 11:04

ЕЕЕ мој Лукацу која полиција и војска су икада зауставиле народ и то свој народ, Ако додје до тога, а надам се да неце, и ти исти полицајци це се окренути против неправде. А има их доста незадовољних овим сто се десава. Па нису луди да својом главом бране неодбрањиво, да бране криминалце и лопове. Вјеруј да има преко 70 % постених полицајаца који сасмо цекају да изадју са доказима против корумпиране мањине. Зивјела постена полиција Српске .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петрицевац

12.09.2018 11:09

Засто сте ви у насељу претукли момка кад сте имали закон да га казните.Само кад вас неко испровоцира ви имате право да га истуцете и заститите своју дјецу а по насој мозете и срати и писати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смајо

12.09.2018 11:54

Нисам заборавио шта си урадио тик так

Name

Лактаси

12.09.2018 11:10

Лукачу само ваша компанија са врха државних установа, руше институције ове земље, народ мирно и достојанствено тражи истину и правду и право на живот а ви се игратесотоне па нас убијате сваки дан а нашу дијецу прождире те ноћу и ви сте ти који би да рушите и убијате а ми смо достојанствен народ тражимо истину и правду, ВИ је добро знате и кријете једни друге чувате. Чудим се и питам какав си Ри то човјек да можеш да се појавиш у јавности и да пријети свом народу, буди човјек па реци народу истину а добро је знаш КО ЈЕ УБИО ДАВИДА???!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ангy

12.09.2018 11:11

Ма ста наприца па оста зив "Нико несмије узети за право да угрозава нецији зивот" Ало министре гдје је било то размисљање кад је угрозен и на крају одузет зивот Давида Драгицевица? Похапси прво те сто су то урадили оне сто их стите па онда пријети народу....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само опустено

12.09.2018 11:14

Неце бити потребе за силом. Вјерујем да смо демократско друство и да смо науцили лекције из прослости. Избори су прави празник демократије па ко висе има подрске нек и влада. Полиција је ту да стити све градјане без обзира на политицко и свако друго опредељење. Спустите тензије мало и тај говор мрзње избаците из коментара. Не зивимо у средњем вијеку. Свако ко је било кога неосновано оптузио за било ста имат це прилику у судском поступку доказати све...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познавалац

12.09.2018 11:15

Како си ти рушио, фукаро једна. Хтио си пуцати у Друговићима на Србе, с БОВ-а. А јуче те ратни профитер и дезертер Додик проглашава "Патриотом", је ли зато што ти је прст био на обарачу БОВ-а да пуцаш на Србе. Додик нема право твој патриотизам други, осим тога процјењивати, јер он је дезертер и ратни профитер. Јеси био борац, али си све послије рата наплатио и причају да си радио радње супротне обичајима ратовања. Ти си испао плаћеник, као да идеш ратовати у Украјину, Сирију или било гдје. Само што је теби било ближе ратовати и познатији терен. Немој да пишем о твом школовању, неће ови модератори пренијети коментар, а све знам... Ти ћеш исшпасти, када кавези буду протресани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Лаус

12.09.2018 11:15

Бањалука полазе испит 7 октобра! Све креће из Бањалуке и њени грађани ће одлучити судбину многих па и овога Лукача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

12.09.2018 11:15

Само ти прицај нецес јос дуго има неко ко све записује стици це и тебе казна заслузена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мејдан

12.09.2018 11:18

Ови се већ спремају за крађу чим каже да ће бити приче како је неко покраден.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАВО МИНИСТРЕ!

12.09.2018 11:19

Министее свака цаст! Све и једна ти је на мјесту! Ти си стваралац РС и потпуно је нормално да је и бранис са својим борцима. ЗИВЈЕЛА РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРАВО МИНИСТРЕ

12.09.2018 13:51

ИМАС ХОТЕЛ,, ТАЛИЈУ И Б.ЛУКА.

Name

За Браво министре

12.09.2018 14:46

Све ће му бити одузето, пошто није поштено стечено!

Name

БОРАЦ

12.09.2018 11:20

НЕ ПРИЈЕТИТЕ ВИСЕ ЗЛИКОВЦИ, НЕ ПОДСТРЕКАВАЈТЕ НАСИЉЕ ,ЈЕСТЕ ЛИ ВИ НОРМАЛНИ? ЈЕСТЕ ЛИБСЕ ТОЛИКОБУПЛАСИЛИ ДА САМО ПРИЈЕТИТЕ?!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

12.09.2018 11:23

Јадо јадни....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин СДС

12.09.2018 11:28

Ви сто позивате на улицу гори сте од снсд олоса. Да удара Србин на Србина никад. Оловка је најјаце орузје И лагано 7.ог цемо видјети ко је побиједио И надам се црвене послати у заборав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАПЦИ

12.09.2018 13:01

КАКВА ОЛОВКА ЦОВЈЕЦЕ, ПА ПОКРАДОСЕ ГЛАСОВЕ, ПОСЛЕ ЦЕ КУПИТ ОПЕТ НЕКОЛИКО ПАПАКА .. ГДЈЕ ТИ ЗИВИС???

Name

БОРАЦ

12.09.2018 11:29

ЉУДИ СТРАХ ЈЕ ЦУДО. ОН ЦРКАВА ОД СТРАХА И САМО ПРИЈЕТИ. ХЕЈ, МИНИСТАР СТАЛНО ПРИЈЕТИ СВОМ НАРОДУ!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снyперу

12.09.2018 15:44

Мого би ти се отел пропусити за коју ноц.

Name

АЛО...

12.09.2018 11:30

ДА ЛИ ЈЕ БИЛО ЗАКОНА КАДА СТЕ ВИ РУШИЛИ ВЛАСТ ФУКАРО ЈЕДНА, О КАКВОМ ТИ ЗАКОНУ ПРИЧАШ КАДА СТЕ СВЕ ЈЕДАН ЗАКОН ЗЛОУПОТРИЈЕБИЛИ И ПОГАЗИЛИ И НИШТА ВАМ НИЈЕ СВЕТО, ПА НИ ЖИВОТИ МЛАДИХ ЉУДИ У ЧИЈЕМ УБИСТВУ САУЧЕСТВУЈЕТЕ. ТУ ТЕ ДРЖИ НА ТОМ МЈЕСТУ ОНАЈ КОЈИ ЈЕ ГОРИ ОД ТЕБЕ ПА ТЕ НЕ СМИЈЕ ДА СМИЈЕНИ. И ТИ ДРЖИШ ЛЕКЦИЈЕ НЕКОМЕ ФУКАРО ЈЕДНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б ЛУКА

12.09.2018 11:31

ЕВО ЗБОГ ОВАКВИХ НАСТУПА, ПРИЈЕТЊИ, НАСИЛНИЦКОГ СТАВА .. ЕТО ЗАТО СЕ СВЕ ОВО ДЕСАВА У БАЊАЛУЦИ И ДРУГИМ ГРАДОВИМА. ОВО МИНИСТАР? ОВО ЈЕ ДРУМСКИ РАЗБОЈНИК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

12.09.2018 11:33

Не моземо протестовати јер постоје закони који оцито вриједе само за обицне смртнике, а ако не постују закон, власт је ту да показе обицним смртницима колико су смртни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

12.09.2018 11:41

Ко сад овдје коме прети. Од тебе министре се само тражи да се склоништа да те не гледамо и да се открију Убице и налогодавци убијеног нашег дјетета. Казем нашег јер је он дјете банкалуке а ти си заштитник и играч овог садашњег режима. Ми ништа не русимо нити ће мо то ви радите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

12.09.2018 11:42

Лукацу ако ви мозете са својим криминалним групама да убијате дјецу премлацујете новинаре да радите ста хоцете и ми обицни смртници мозе на улице да вас смјенимо и то xе да буде тако зато боље идите сами да смо сви задовољни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петра

12.09.2018 11:44

Свака цаст Тактве треба република

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да да

13.09.2018 06:05

Треба оне који прикривају убиство дјетета. Зелим вам да будите у Даворовој кози па да сарадјујте са својим лијепим министром и хвалите га и даље. Срам вас било, поготово ако сте стварно зенско!

Name

Бања Лука

12.09.2018 11:45

И још несто. Како министар зна унапријед да ће покрасти изборе и да ће се народ побунити. Јер ви само крадјом можете побиједити

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНА

12.09.2018 13:55

СВЕ СУ ПАРЕ ПОТРОШИЛИ КУПУЈУЋИ СТАНОВЕ БГ НА ВОДИ, ПА СЕ КРВЕ КО СТОКА.УРИНИШИТЕ ЈЕДАН ДРУГОГ.

Name

Крадја

12.09.2018 11:47

Спрема те крадју избора, као Милосевиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СвеСкупа

12.09.2018 11:51

Је ли ти Лукац хоцес да казес :"Ви обицне овце ниста не смијете, само ја и мој МУП. Ми смо ти који це се окренути против вас оваца, ако не будете гласали за нас. Ми треба да бобједимо и да вас јос и саље сисамо. Овце су ту блеје и ниста друго. Ја сам вас Бог и другог нема". Тако реце нама криминалац над криминалцима, пријети и пласи нас, а и сам је упласен, пласи се до сада невидјеног орузја, оног малог сто је у стању да пуно тога окрене онако како и "Богови" не оцекују, а то је наса ОЛОВКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИМА ПАРА

12.09.2018 13:56

ДИЛУЈЕ БЈЕЛО

Name

Природа

12.09.2018 14:12

Лав сам савлада дивљег бивола врло лако , али ста се деси кад крене на 1000 комада. Или подвије реп и бјези или буде раскомадан . Али он то не схвата. Ударила му власт у главу и само други ударац је мозе истјерати.

Name

Свето

12.09.2018 11:56

Русис је ти вец. у Институцијама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јецај

12.09.2018 12:05

Како се ниси сјетио закона када сте убили ДАВИДА серијске убице крвници стидите се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

12.09.2018 12:07

На жалост показује се се оправданим сумње да је Рудоња изгубио контролу и да у ствари сада њиме управљају бивши сарадници у организованом криминалу. Свака сличност са Лукачом је случајна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Капетан

12.09.2018 12:16

Само ти лијепо реци нама тко је убио Давида и неце бити никаквих проблема. Ако тога нема ,неце онда бити ни по твоме јер ту полицију којом пријетис плацамо ми.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Когде

12.09.2018 12:17

Хајде лукац психопато склони се висе са тва будалетино једна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

12.09.2018 12:30

ОЛОВКА ЈЕ ЧУДО..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фрее@Ласт

12.09.2018 12:33

Сељаче и у том контексту препун разноразних комплекса и у складу са истренираним пандурским рефлексом несклон начину рјешавања конфликта који не предвиђа употребу силе и лични физички обрачун са инфериорним. Овако, наизглед, опасан лик, а вјероватно ће да плаче кад га стисну једног дана, а хоће, стиснуће га, једни или други ... ускоро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб

12.09.2018 12:43

Лоповцино и психопато, ко је убио Давида ? Криминалцино неотесано ко је убио Давида ? Није као сто си изјављивао прије 5 мјесеци изврсио самоубиство. Министре поднеси оставку. Лоповцино једна. Јос би да јасес јадни српски народе. Склони се са тог мјеста гдје сједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ленка

12.09.2018 19:36

Гацини крим-техницари "бацају" доказни материјал?! Ово је прица за идиоте као Лукац, барабо једна неотесана!

Name

Глас

12.09.2018 12:48

Народ је мало јаци од твоје полиције,министре увЛакацу!!!Немој да народ (вука) пласис овцијим козицама (полиција и власт).Тако казе онај баја из Сипова,звани “змај од Сипова”.Послије избора сви до једнога це бити по закону процесуиран и приведени због злоцина и криминала који сте поцинили над својим властитим народом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посла

12.09.2018 13:58

ПОЛИЦИЈА МУ ОТКАЗУЈЕ ПОСЛУШНОСТ. ЗМАЈУ КАКО И КОЛИКО КРАДЕ.

Name

Дрекавац

12.09.2018 12:51

Ко на силу дође на власт, на силу мора бити и свргнут, јер такви само за закон силе знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Издајник Из Санског

12.09.2018 13:06

Дјубре једно па ти си преко улице и Америке досао на власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕНДРЕК

12.09.2018 15:42

ДОВЕ ЛА ГА БИЉАНА.ПОТРЧКО. ДА ЗНАШ ИШТА ПОСЛЕ ОВИХ КОМЕНТАРА УБИО БИ СЕ.

Name

Владо

12.09.2018 13:08

Да, избори су врхунац демократије, нарочито код нас гдје можеш купити гласова колико ти воља за ситну лову, и што би један комсија рекао ј....еш демократију гдје глас двојице будала вриједи више него једог паметног. Само се надам да ће народ доћи памети и да се више неће продавати за тих 50 КМ за колико се продаје. А ови посланици који су се продали за велике паре нека разисле мало свему, нек се сјете оне: Ђаво донио, ђаво ће и однијети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

12.09.2018 13:08

Предсједниче само зови летићемо ко орлови. Кварњаке и лопуже ћемо да пошаљемо у историју. РЕПУБЛИКА СРПСКА на првом мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ПЕТРА

12.09.2018 14:00

НЕКА ТИ ЛЕТИ ЋАЋА. ЛОПОВИ СУ ОТПИСАНИ И ИДУ У КПЗ ЗЕНИЦА.

Name

РЕ Петар

12.09.2018 14:14

МА ти си бизон и као такав цес и да заврсис . Пази да Баја не прдне добицес упалу плуца.

Name

Хахахахаа

12.09.2018 18:09

Може и овако: Прецедниче само кажи летјећемо као БУМАРАНЗИ..

Name

Зеко

12.09.2018 19:38

Предсједник је позвао боксера, а јес добра екипа! Имал јос који идиот у тој васој елити?

Name

Луцифер

13.09.2018 19:29

Лукацу, ти морас да цувас свог пулена Додику, а за друге ствари си небитан. А сто се тице улице то препусти народу, обојица цете скупа искоцити из хеликоптера, а мозда и трактора!

Name

Директ

12.09.2018 13:08

Јос мало па бивси министар полиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ПЕТРА

12.09.2018 15:35

ЦАЦА ТИ ЈЕ БИЗОН А ТИ ИМАШ ГРИПУ СА ТРИ СЛОВА.

Name

Мазуро

12.09.2018 13:34

Паметан народ је увијек русио власт на улицама.Ал разлика је у томе сто су они који су русени имали образ а не балегу на глави..Па се повуку кад виде да су зарибали.А образ дјон,као и сваки дјон.Угази у балегу,блато и увијек дјон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОКИ

12.09.2018 13:36

Макмунцино једна па Ви русите институције и законе ове дрзаве и изгубили сте пивјерење народа јер Ви сте Полиција Резима,а не народа који Вас плаца,а незнам ста ти мислис са собом кад небудес био то сто јеси,увијек треба муслити на сутра

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

12.09.2018 13:36

Русити... како год било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОМИЋ ИЛИ НОБИЛО?

12.09.2018 13:58

АДВОКАТ ДУШКО ТОМИЋ И АДВОКАТ АНТО НОБИЛО СУ ОПАСНИ АДВОКАТИ СА ПОЛИЦИЈСКОМ ПРАКСОМ КОД ТИТЕ. ДРАГАНЕ ЛУКАЧ, ВАРАШ СЕ АКО МИСЛИХ ДА ЋЕ СЕ ЗБУНИТИ ТВОЈОМ СЛАТКОРЕЧИВОСТИ.

Name

ја

12.09.2018 13:45

Пуна подршка за министра, само чврста рука...џаба вам новци моји синовци, арапске паре из Сарајева, и стране амбасаде...САМО СЛОГА СРБИНА СПАШАВА...Бице избора и моје дрзаве РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ јос дуго послије њих ако БОГ да.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јјјоооој

12.09.2018 14:24

Ти реце само слога србина спасава јел са тим србима,Спириц зена Сенада,Зељка мајка Хрватица,Голицка отац муслиман,Тесановицка хрватица,Касиповиц хрват,јел са тим србима слога спасава..Е мој србине отпаду српски,Радманивицева зена муслимака,,ма њих одавно РС неитересује само паре,паре

Name

РЕ ЈА

12.09.2018 15:48

КАД БИ ТИ ЗНАО КОЛИКО СИ ГЛУП.

Name

Јјјоооој

12.09.2018 21:43

Сто ЈА јесам те убо у истину србијес са овим ДОДИНИМ СРБИМА,а оно остало цисти срба сто има МАЈКИЦ ,МАРКОВИЦ, ТЕГЕЛТИЈА,све лопурда српски сљам ојадио РС...боли истина нисам ниста слаго..Милини срби мједанци

Name

ја

13.09.2018 05:59

Битно је да си ти своја крвна зрнца пребројао... ја своја знам као и за оне сто су дали зивот за ову дрзаву...како казе министар избори су врх демократије, гласајте и побједите... сто вас то боли или се мозда бојите...

Name

xxx

12.09.2018 13:46

ко је убио Давида ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БТ

12.09.2018 14:16

Његов тата Давор.

Name

Лон Wолф

12.09.2018 20:18

Ћелави инспектор. Сазнаћете у петак.

Name

XXЛ

12.09.2018 14:02

ТИ СЕ ПИТАС ЗА СВЕ..ЈЕБ. ТИ СВО.. МАТ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

12.09.2018 14:19

Није улица твоја и твојих пајтоса,народ це одлуцити ста це бити на улици!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx Зворницанин

12.09.2018 14:22

Знамо ми добро да си ти Бајин билдер за премлацивања градјана.Знамо да се дају плате на плату мјесецну свим припадницима САЈ и ЈЗП цетама у свим ПУ.Знамо да се спремате покрасти гласове.Сад вец радите комбинације. Знај само једно.....Све ово посматра Медјународна Заједница. Знас и сам како си далеке 1997 досао на власт. Тако цес и отици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx Зворницанин

12.09.2018 14:23

Знамо ми добро да си ти Бајин билдер за премлацивања градјана.Знамо да се дају плате на плату мјесецну свим припадницима САЈ и ЈЗП цетама у свим ПУ.Знамо да се спремате покрасти гласове.Сад вец радите комбинације. Знај само једно.....Све ово посматра Медјународна Заједница. Знас и сам како си далеке 1997 досао на власт. Тако цес и отици.Нема сумње.Побиједит цете на изборима јер цете покраст гласове.Али бице реакција првенствено медјународних.Конкретно УСА.Па ЕУ.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б. Л.

12.09.2018 14:23

ПРАВДА ЗА ДАВИДА И СВУ НАШУ ДЈЕЦУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

12.09.2018 14:24

Како другације РЕЗИМЕ СКЛАЊАТИ. УЛИЦОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

@

12.09.2018 14:25

СТО МИНИСТРЕ ОЦЕС ДА НАС ТУЦЕС....(крапом)

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

12.09.2018 14:26

како је Рудоња досао на власт ста си тада радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мицо

12.09.2018 14:29

Које сад овај цовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Г

12.09.2018 15:38

ГДЈЕ ЈЕ ГАЛИЈАШЕВИЋ И ЋЕРАНИЋ.ОРГАНИЗУЈУ МАЈДАН.

Name

Xx

12.09.2018 14:35

Ти си показо ко си И ста си обицно српско ......

ОДГОВОРИТЕ
Name

без бриге

12.09.2018 14:37

За све људе постоје закони осим за снсд за њи нема ни правила ни закона раде ста хоце а то сто ти народу претис полицијом много си се осилио припази само да та иста полиција коју хускас на свој народ не окрене цјеви онима ко им наредује да пуцају у своје родитеље брацу сестре и другу фамилију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx Зворницанин

12.09.2018 14:41

Знамо ми добро да си ти Бајин билдер за премлацивања градјана.Знамо да се дају плате на плату мјесецну свим припадницима САЈ и ЈЗП цетама у свим ПУ.Знамо да се спремате покрасти гласове.Сад вец радите комбинације. Знај само једно.....Све ово посматра Медјународна Заједница. Знас и сам како си далеке 1997 досао на власт. Тако цес и отици.Нема сумње.Побиједит цете на изборима јер цете покраст гласове.Али бице реакција првенствено медјународних.Конкретно УСА.Па ЕУ.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арманни

12.09.2018 21:51

Респецт,

Name

Мато

12.09.2018 14:41

Кудцес горе нарусиоце мира од ТЕБЕ И КРИМИНАЛЦА РЕЦИМО ДИЛЕРИ ДРОГЕ ФАМИЛИЈА ПОЛИТИЦАРА СНСД ПА ПЉАЦКА НАРОДА КАО СТОЈЕ СПИРИЦ ТОСЕ ОГЛАСИЛО НА СВЈЕТСКИМ НОВИНАМА КАКВЕ ИМАЈУ СРБИ ЦЕЛНЕ ЉУДЕ ЈАБИСЕ СТИДИО ИЗАЦ ПРЕД НАРОД ЕГЗИКУЦИЈЕ ПО РС РАСВИЈЕТЉЕНЕ СА. НН ЛИЦЕ КОЈЕ ОДГОВОРАН ЛУКАЦ. ДОДИК ЗАР НИЈЕ ЛАЗ СНСД ЗА ХЕЛИКОПТЕР КОСЕ ВОЗА У ЊЕМУ ЛОПОВИ БАГРА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

12.09.2018 14:48

Лукацу, ....., ко ти је написао овај текст? Питам посто си ти неписмени , искомплексирани И психотицни кабадахија и ниси ти за писање никаквих текстова. Слозицу се , садрзина текста је твоја уз исправку : народ у РС ни 5. , ни 6. ни 7. октобра не би русио власт , него мафију на власти којој и ти припадас, цак ста висе у којој си ти један од главних босова.Ко је , Лукацу налозио убиство Давида Драгицевица, ти или Додик ? Само вас двојица имате толику моц у РС да мозете организовати овакву мрезу затаскавања убиства и униставања доказа. Само због вас двојице мозе једна политицка партија , у овом слуцају она којој ви припадате мозе и изгледа мора преузети ризик неуспјеха на изборима. Покварен си и труо изнутра до срзи. Појео те отров који ти теце у венама и прљави послови. лицемјеру. Сад се позивас на закон , право на зивот и имовину и инситуције. Цини ми се да те управо највисе зуља то право на имовину па и по цијену зивота нецијег дјетета. Лукацу , ста сте то радили Давиду сест дана ? Је ли бијасе да га је твој инспецтор ногом превртао онако мртвог а мозда и јос зивог? Ста мислис ста би било с тобом и твојим инспекторима да зивите у Канади с тим сто такви какви јесте не би могли ни улице цистити јер би представљали опасност по околину.Монструме. И јос си зедан крви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БТ

12.09.2018 21:43

А сто си ти у Канади тако угрозен? Узивај тамо и немој да пуно прицас. Побјегао си једном и опет би.Пусти нас овдје да се фино распетљамо.

Name

Арманни

12.09.2018 21:49

Свака цаст за коментар,све Сте рекли коректно и тацно.

Name

ЗА

12.09.2018 22:18

НАПИСАО МУ ПЕРО СИМИЋ И БИЉАНА БОКИЋ

Name

ре БТ

14.09.2018 21:23

Што ти смета што човјек пише? Да није блог твоје приватно власништво?

Name

Фаца

12.09.2018 14:48

Ма ти се брини о свом родном граду а ја цу о свом неспособни крезену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дилер

12.09.2018 15:02

Рече Лукач да неце дозволити да се руси имовина вјероватно је мислио на своју имовину поштено стечену. Није лако дрогу дилати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зивио Лукац 100 година

12.09.2018 15:11

Лукац одмах 25 по туру свакоме ко год проба да прави инциденте, да му то никад висе не пане на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боб

12.09.2018 15:14

Фрајер пријети...само ти пријети битанго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре бат

12.09.2018 15:30

Знамо ми фукаро да БИ ти то зелио ал ИМА вецина сто СЕ статт уз њега и бранит РС готови сте багро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стефан

12.09.2018 15:45

Лукачу, не лажи да желиш да се дође до истине о страдању Давида Драгичевића! Прошло је скоро шест мјесеци од убиства и ти би то давно рекао да си хтио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тиђер

12.09.2018 15:47

А ти злотворе и лоповцина додо сте могли русити власт на улици и то све на сфоровим тенковима,а голоруки народ као не смије вас да руси,пуууу гамади

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

12.09.2018 15:54

Ви сами себе рушите својим НЕДЈЕЛИМА. СВИЋЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

12.09.2018 15:58

Рушење власти на улици је била само ваша привилегија. Немојте рачунати на наше кратко памћење, свега се сјећамо, а ти се присјети само шта си радио. На твоју жалост,СВИЋЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подрињац

12.09.2018 16:01

Трази себи ново радно јесто доста си био слуга владајуцој структури.Ти њих ститис а не дрзаву.Од дрзаве нема ни д.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избори::::

12.09.2018 16:10

По причи Лукача у српској су избори завршени јер он себе види на истој функцији пошто већ ""ПРИЈЕТИ """ полицијом.Да случајно нису већ заокружени побједници избора на ТОНАМА несталих гласачких папира само се чека дан избора да се прослиједе ЦИК-у.А што јадна сиротиња буде дангубила на дан избора ти папири могу свугдје завршити ако "" ПОСМАТРАЧИ'"" странака не буду исте пратили до самог преузимања ЦИК-е .Нажалост од овако прелијепе земље наши досадашњи назови политичари ( част изузецима ) којих је врло мало направише ЗЕМЉУ ЧУДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бихац

12.09.2018 16:12

ОДМЕТНИК. ЈЕСИ ЛИ ТИ 92 ПОШТОВАО ЗАКОНЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

12.09.2018 16:25

А ти вец као знас ко це да побиједи цудна сазнања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даница

12.09.2018 16:27

Ко овог лажова,још зарезујре?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

12.09.2018 16:27

Оцес ли и своје улицне дилере растјерати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

12.09.2018 16:29

Досло вријеме да ми боци јос једном прорадимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

12.09.2018 16:29

Власт се срушила сама од себе.Како дошла, тако ће и отићи, може и трактор умјесто тенка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пријеки Судија

12.09.2018 16:41

Ово је прва јавна изјава, пријетња грађанима, једног министра полиције. Не постоји режим на планети, који је икада, ЈАВНО, забранио протесте незадовољних грађана. Овакве ријечи у лице народу није изговорио Садам, Стаљин, Ким-Јонг, Хитлер... нико никада, осим овог болесника који сигурно неће у гроб док не плати рачун за ратне злочине..

ОДГОВОРИТЕ
Name

БТ

12.09.2018 21:49

Пријеки судија, јадно ти је ово..

Name

ккнд

12.09.2018 16:50

А како си досао ту, министре? Тенкови иду улицом, не лете...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мала, погана гњидо

12.09.2018 16:52

Сјећаш ли се како сте ви дошли на власт, изгледа да ти је сјећање слабија страна!? Немој да пријетиш народу глупане, сјети се само Слободана Милошевића и његовог пада, када је народ изашао на улице и помео го*на, јеси ли видио да је полиција кренула на народ!? Наравно да није, јер и полицајци су људи и нису сви корумпирани, није нико луд да због политичара пуца на свој народ, угрожава своју породицу и живот, да би вас лопове одржао на власти! Смири се, малиша, не распируј мржњу и не плаши народ који сте уназадили и довели до просјачког штапа, јер смо ми одавно огуглали на све и свега нам је преко главе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БТ

12.09.2018 21:51

Сам си гњида!!! Зивио Лукац, набољи министар!!

Name

Боско

12.09.2018 16:56

Цуј Лукаца на цести се и ријесава када маса градјана изадје незадовољни са власцу са зивотом ста сте дали доброга градјанима.На улици се ријесава. Парис онолики град па када градјани изадју и ако се осјецају обесправљено одмах се руси пале аутомобили разбијају излози док им се не удовољи и опет завлада мир.Народ није будала али будала требају да се ријесе који их воде све до сада. а ти вици да неби тукао градјане мозда ха ста казес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

12.09.2018 17:12

Тако је министре!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА НЕСУ

12.09.2018 22:22

ФЕКАЛИЈО И ТИ И МИНИСТАР.ДИЛЕРУ

Name

Вељко ЦГ

12.09.2018 17:21

Да сам ја министар и да ме овако ,,лијепо,, оките конетарима на да бих поднио оставку него харакири извршио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БТ

12.09.2018 21:47

То му говоре само дезертери и балије. Зивио нас министар, најбољи да сада.

Name

сзп

12.09.2018 17:32

Лукац јос мало па це неко други сједити на томе месту и мало процесљати ста си ти радио свих ових година.вата те изгледа страх јер после избора на многа цес питања морати одговорити као и твој сеф баја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андела

12.09.2018 17:51

Сви на изборе .Сви .Само нам је то спас .Изаци масовно на изборе !!!

Name

Ајде лукац не сери

12.09.2018 17:45

Сто ниси спрецио просли пут крадју гласова и куповину папака сто су радили твоји баја и зељкица вата те страх то сто оптузујес опозицију то вероватно мислите ви нереде правити знате да це те изгубити изборе па вас вата мука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко

12.09.2018 17:50

Министар је одговоран и способан човјек, прави човјек на правом мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нема ,потребе за таквим изјавама !

12.09.2018 18:18

Само ,праве смутњу ,предпоставке догадјаја које се неце десити .Зивот и де даље ,једни губе други ,добијају .

Name

марина

12.09.2018 18:39

Одговоран него шта,Додика је на тенку довео а сад нек га на трактору врати одакле га и довео.

Name

Тракториста-Месар

12.09.2018 19:42

Додика би радо заокренуо са трактором али се пут сузава стално, сваким даном све узе и узе..

Name

РЕ НЕКО,

12.09.2018 20:03

Способан, одговоран... Можда! Човјек сигурно не!

Name

Дјенерал

12.09.2018 18:15

А јер се те односи и на СНСД!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД+ДНС+Паја Патак

12.09.2018 19:43

Не односи!

Name

Изборник

12.09.2018 19:37

Сваки избори нови шпијуни и издајници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др Каран

12.09.2018 19:41

Је ли Лукацу јеси ли си то обезбједио одступницу. Да нецес мозда у Јузно Африцку Републику? Мозда у Јоханесбург? Код Боре? Па тамо је сав олос са ових подруцја. Попусили сте и ти и тракториста Миле,а богами и Бисерка. Сад це октобар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Размисљам

12.09.2018 19:57

Од вас на власти све зависи па тако хоце ли бити или неце улице.Као сто је од вас зависило хоце ли бити трга или не .Ви сте одлуцили да буде трг али сто је превисе превисе је 171 дан .Како вас није срамота да малтретирате толико дана и Давора и све нас који га подрзавају.Тако Лукацу не ститис ни своју фамилију и њи цес довести у опасност народу је доста терора .Страх се полако побиједјује и слобода стизе а ти се запитај и сви који у полицији терорису овај биједни народ било да је у Републици Српској или дијаспори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

&&&&

12.09.2018 20:00

Лукачу, стварно незнам ко је дошао на тенковуима СФОР-а на власт. Није ми јасно о чему причаш. Зна се све какав је ко.Угледај те се на Савез за Пибједу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

још

12.09.2018 20:17

хттпс://yоуту.бе/зХФрРи5гГТМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина и правда

12.09.2018 20:20

Јао,мајко мила,кад тај цовјек -како га вец звати,казе за Давида,,покојни ''додје цасном цовјеку да полуди.Изроди људски,засто убисте дјете,зељно зивота,није вам од васег богаства ниста тразио,ни украо.Бозе,не цекај висе и ти дигни своју десницу и покази гњев и помози онима који су на путу истине и правде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РВИ

12.09.2018 20:43

СТОКО ЛАЗЉИВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

12.09.2018 20:48

Сватио сам дасам глуп али тешко оном који то никад несвати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивси Портир

12.09.2018 20:51

До незељених ситуација мозе доци са информацијама и без информација а информације некада могу бити тацне а некада нетацне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Братунац

12.09.2018 22:32

ЛУКАЧ ТРГОВАЦ ОРУЖЈА ЗА НАБИБИЈУ СА ГОРАНОМ САРИЋЕМ,БОРОВЧАНИНОМ ПО ИЗЛАСКУ ИЗ ХАГА, ТОМИСЛАВОМ БАШЕВИЋЕМ.КУПУЈЕТЕ МУНИЦИЈУ У ИГМАНУ А ПРОДАЈЕТЕ САУДИЈСКОЈ АРАБИЈИ.

Name

АРМАНИ

12.09.2018 21:21

Као прво Полиција је добро наорузана од стране власти а насим новцем.Не да нас градјане брани од Абу Хамзе вец да власт брани од народа.То ко ти је јавио и најавио за нереде је твој Сеф,јер му је вуна а исто и теби,само незнам колико вас мозе стати у хеликоптер сервиса?На силу хоцете да побиједите на изборима?Лазима као и до сада,обецањима,потемкиноввим селима,Гебелсовом политиком?Теско вама јер цете одговарати за све оно сто сте урадили своме народу који је јос остао овде у овој РС.Све вам треба одузети и правно и безправно.па доказите своје право.Све вам неко јавио,ма ви сте ,,,,Све Агенције имало озбиљне дале су своје мисљење.Заврсили сте,и боље је да све продје у миру него да вас прогласе Тиранима.Господо.Али нема висе Папака или како вец других прелетацевица.Цитав сет закона це бити донесен по кратком поступку и ступице на снагу даном доносења.СТОП висе,претјерали сте.И јесте вам мјесто у Кинсаси,знас вец где додје КИнсаса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

12.09.2018 21:26

Фууууј и опет фууууууј..како те није стид, министар који би требао бити нестранацка лицност, да сви људи имају иста права, а он и они ударају по свакоме ко није цлан секте СНСД-а. Гадис ми се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гхост

12.09.2018 21:28

Па сто зељка цвијановиц није у затвору ако све мозе да се рези због куповине одборника зар то нине кривицно дјело

ОДГОВОРИТЕ
Name

србови

12.09.2018 21:34

ови сто су требали да нас стите сада нам пријете, они мисле да су изнад закона. Бице интереснтно у Октобру јер ови вец пријете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Псето

12.09.2018 21:37

Псето Радице народ ста хоце. Доста вас је било. Народ има право избора и не мора ниста да трпи. То је све у сврху одбране од вас хијена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

12.09.2018 21:38

Ово сто Лукац прицаа зове се превентивно дјеловање.Он вец зна да це изборе добити СНСД али на крадју гласова,врбобаце се разне криминалне групе,вец су поцеле уцјене запослених у ЈС,у реалном сектору фирме које зависе од СНСД су такодје поцеле са давањем инструкцуја својим запосленима.Њих морају натјерати да гласају а људи са криминалном прослосцу су ту да наораве разлику ! То тако иде на сваким узборима али на овим це ангазовати каце снаге !

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

12.09.2018 21:41

Да ли ико јос у погледу овог цовјека, види поглед дивље крволоцне зивотиње? Зивотиње која напада и раскомадава своју зртву у трену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ?

13.09.2018 05:34

ДА, ВИДЕ! ПРАВДА ЗА ДАВИДА

Name

Мукац

12.09.2018 22:05

Мени га буде зао. Замислите његову муку када послије 8 октобра не буде уопсте битан. Пролазице улицом, људи це га гледати као некаквог јадника. Ал добро. Све додје и продје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тина

12.09.2018 22:12

Фукара веома добро зна да це се народ десити након покрадених избора,а мозда и прије..па зато застрасује и пријети...фуујјј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгане..

13.09.2018 01:27

..пендреке "наостри" па удри.Није дзаба зивоте дало 30 хиљада за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Драгане...

13.09.2018 06:48

Ово сто си написао мозе написати само неко ко је злоцинац и убица.Ти цес писати колико је погинуло бораца?Ја сам уцесник рата.Само да знас,а ти си га видио само на филму или са ратиста бјезао...као и ови сто га наплатисе,као и власт која је сверцовала и крала и у рату,а сад у миру.Срамота сте људском роду.За вас је дозивотна робија,да не видите свјетло дана!!! Даце Бог!

Name

борац

13.09.2018 04:43

Пријетња је његов нацин промоције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гласник

13.09.2018 05:15

Хахаха, ма види ти министра , КО САМ ЈА САМ, ударила власт у главу жестко. Па зато сада вршите психолошки притисак на грађане, има вас на улици на сваком ћошку и то баш пред изборе. Ја би рекао у страху су велике очи. Само гадно се вараш министре, биће не како ти и екипа желите, већ како народ жели. Знам, болно је кад се намирише измицање столице , али шта ћеш, све иде по заслузи. Па ти види гдје си. Него да те питам , ко је убио ДАВИДА ДРАГИЧЕВИЋА....

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

13.09.2018 06:52

ЛУКАЧУ НИЈЕ ОВО МОРБИДНА ЗЛОУПОТРЕБА СМРТИ ДАВИДА, ВЕЋ МОРБИДНО УБИСТВО МЛАДИЋА.НАПУНИО СИ УШИ АДВОКАТИМА ДА ЈЕ ОВО ВИШЕ ПОЛИТИЧКИ.Е КАД ЧОВИЈЕК ДОЖИВИ НА СВОЈОЈ КОЖИ ОНДА НЕ МИСЛИ ТАКО.ЧОВИЈЕК ПОЗИВА СВЕ И ПОЗИЦИЈУ И ОПОЗИЦИЈУ ЗАШТО ГА НЕ ПОДРЖИТЕ НАРАВНО ЗНА СЕ ЗБОГ ЧЕГА.ПА У НАС ЈЕ ПОЛИТИКА У УСТАНОВАМА,КУЋАМА, УЛИЦАМА ЗАУЗЕЛА ЈЕ СВЕ ПОРЕ ДРУШТВА, ТО СТЕ ВИ НАМЕТНУЛИ ОДНОСНО ВЛАСТ .ЗАШТО БИ ОН БИО ИЗНИМКА. САСВИМ НОРМАЛНО ДА БЕЗ ПОЛИТИКЕ НИ У ВЦ ЧОВИЈЕК НЕ МОЖЕ УЋИ.ПА ОН БЕЗ ВЛАСТИ НЕ МОЖЕ ДОЋИ ДО ИСТИНЕ А ВЛАСТ ЈЕ ПОЛИТИКА О ЧЕМУ ВИ ПРИЧАТЕ ТО САМО МОЖЕ ПРОЋИ ИСПОД ШАТОРА.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.ПОДРШКА ДАВОРУ БОРЦУ,ИНВАЛИДУ И ШТО ЈЕ НАЈВАЖНИЈЕ КОНОБАРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знам те ...

13.09.2018 10:48

Можда си овим уцијењен. хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=qхЕСЕКУqо3с

ОДГОВОРИТЕ
Name

абоб

13.09.2018 11:48

Опааа Лукц заборавио како је он досаооо !!! ЛукЦу одговарати и све вратити народу а одговорноост ти је великааа !! Пусти народ ти си доста урадио за народ немој висе видјели смо твој рад тј нерад и неспособност !!! Доста је

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукац је Монструм

13.09.2018 15:24

Е ВИДЈЕЦЕМО ХОЦЕЛИ ИЛИ НЕЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

13.09.2018 18:23

Доста је твоје власти. Стиди се тог грба И назива сто носис на униформи. “ПРАВДА ЗА ДАВИДА” ! Какву ти и твој Додик проводите силу над омладином недузном, јесу ли то законска правила убијати на свиреп нацин младост. Нека Вам Бог врати све сто сте нањели недузном народу, омладини, насој дјеци! СРАМ вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

14.09.2018 03:31

Лукац спремисе за Фоцу јер тебе нико висе ниста непита сви знају ко си ти и ста си радио задњих 25 година и Дацес полозити рацун за свој рад народу и независном судству када буде формирано без Султана милокрада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукац је Монструм

14.09.2018 03:50

ЛУКАЦ И ДОДИК СУ ОВО СВЕ ЗАКУАЛИ ДА БИ СПАСИЛИ СВОЈУ ГУЗИЦУ И САД СУ У СТРАХУ ОД 5 ОКТОБРА Е ЕБЕМ ЛИ ВАМ СУНЦЕ КОЈЕ ВАС ГРИЈЕ НЕЦЕ МОЦИ ТАКО ДАЉЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХАМДИЈА АВДИЦ ТИГАР

14.09.2018 04:03

ОВАЈ ЦОВЕК ЈЕ ВЕЛИКИ ПРИЈАТЕЉ СА ТИГРОМ ИЗ БИХАЦА У РАТУ СУ СУРОВАЛИ А ПОСЛЕ РАТА СУ ПОСТАЛИ ВЕЛИКИ ПРИЈАТЕЉИ ДИЛАЈУ ДРОГУ УЦЈЕЊУЈУ СВАКОГА ИМАМ ДОКАЗЕ ВИДЕО ДОКАЗЕ СЛИКЕ ВИДЕНИ СУ У ПЕТРОВЦУ У ЈЕДНОЈ УГОСТИТЕЉСКОМ ОБЈЕКТУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тишу..

14.09.2018 07:15

Сумњиво је и око оног за дрогу осуђеног бихаћког полицијског комесара што је у бијегу.

Name

лол

14.09.2018 06:37

Неће бити дозвољено...нека се не заносе....не требате ни помислити...не може се узети за право....и сличне констатације које почињу разним негацијама говоре много о говорнику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мато

14.09.2018 08:10

Стаје лукацу са убицама иза којих ти стојис и комплет снсд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страх

14.09.2018 08:51

Лукацу!!! Не бојис се ти и ТВОЈИ да це народ русити власт, вец мафију којој припадас и коју бранис. ЦХАСЕСКУ је познато рјесење насе кризе, које це се догодити и кога се бојите. Спремни сте и полицију окренути против народа. Покусајте па цете се увјерити колико це полицајаца преци на другу страну!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

14.09.2018 09:10

ЛУКАЧ НЕМА СНА. ДЈЕЛУЈЕ НЕ ИСПАВАНО.МУЧИ ГА ДАВОР ДРАГИЧЕВИЋ. ПСИХА ЈЕ ЧУДО.ПРИВИЂАЈУ МУ СЕ СТВАРИ О РУШЕЊУ ВЛАСТИ. .ХАЛО УБИЈЕНО ЈЕ ДЈЕТЕ ОД БОРЦА ИНВАЛИДА. КОНОБАРА..СРЕТНО ДАВОРЕ.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрр мрр

14.09.2018 11:51

Ти цес реци да на улици се неце русити власт помијо једна лазовцино једна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

14.09.2018 22:04

Онај ко штити трговце оружјем мора одговарати, да ли је то правда питам Лукача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Збогом памети

15.09.2018 08:16

Све ове године од Додиковог доласка на власт, није проблем у њему, већ у овом народу. Већи колективни мазохизам једног народа у Европи није забиљежен, до овог. Чињеница је да срби у новијој историји немају дар божији да умију ваљано владати. Данашња позиција лоповско аутократска - опозиција метиљава. Једни и руги корумпирани, лични интереси им изнад имена и нације. Давно су прошла времена када је овај тако стари народ био подарен врлинама, имао ваљане владаре, а не мућке као данас. Данас срби не знају да владају ни сами собом, камоли да граде државу. Политички тотално анестезиран, хипнотисан. Изједа га похлепа, лаж, лоповлук, примитивизам, јевтино се продаје за интерес, ћар. Гине и не бира средства да уђе у структуре власти како на лоланом тако и ентитетском ниову, па и заједничким органима БиХ. Јер политика је најуносније занимање. И нема већег оргазма од политичког оргазма. Стога кад се сав овај јад сагледа неопходно је национално ресетирање, прије свега морално, како по хоризонтали тако и по вертикали, јер овим народом је сликовито речено дубоко завладао ментални АИДС.

ОДГОВОРИТЕ