СДС: Сигурна побједа у октобру

Другог дана предизборне кампање за опште изборе, Српска демократска странка је одржала предизборне трибине у Главичицама и Бањици у којој је била трибина и за Кацевац.

Република Српска 12.09.2018 | 11:21
СДС: Сигурна побједа у октобру
Носилац листе кандидата СДС за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице 6 Томица Стојановић је истакао да је циљ Српске демократске странке развој Републике Српске.

- Борба против корупције и криминала тренутно је на ниском нивоу. Продаје се државно земљиште, не отварају се нове фабрике, народ нема запослења. Наш циљ је да отворимо нова радна мјеста - био је јасан Стојановић, додајући да власт треба да се понаша одговорно.
Он је подсјетио да су у Бањалуци грађани не осјећају сигурно након недавних дешавања, неријешених убистава и покушаја убиства и да ти случајеви треба хитно да се ријеше и расвјетле.

Кандидат Српске демократске странке за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице 6 Дарко Митрић између осталог је поручио да не сумња да ће народ на општим изборима подржати СДС.

- Ми који се бавимо политиком треба да будемо подложни провјери да ли смо испунили обећања. Када побиједимо на овим изборима народу ћемо вратити вјеру у институције, морал и политику - истакао је Митрић на трибини у Главичицама.



Кандидат СДС-а за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице 2 Ивана Петричевић изјавила је да је радује чињеница да је омладина у Главичицама схватила колико је битно подржати побједу кандидата Савеза за побједу за предсједника Српске Вукоте Говедарице.

- Омладина жели да буде интегрисана у друштво и жели да се пита за све, подједнако са свим функционерима, како на нивоу БиХ, тако и на нивоу Републике Српске - јасна је била Петричевићева.

- Све што је до сада урађено у Бањици је заслуга Градске управе и наш Град је постао препознатљив у региону по убрзаном развоју 12 година од када је на челу Града градоначелник Мићо Мићић. Српској је потребан такав модел пословања, а не бахата владавина тренутне власти - поручено је у Бањици, гдје је најављено да ће бити ријешен проблем водоснабдијевања у Брђанима. Вриједност овог пројекта је 260.000 КМ, а 80 одсто ће финасирати Градска управа, док је неопходно да мјештани скупе 20 одсто средстава.

- Да имамо подршку републичких институција успјели бисмо у потпуности да финансирамо овај пројекат без учешћа мјештана, али због маћехинског односа према бијељинском Водоводу то није могуће - појаснио је Дарко Митрић, кандидат СДС за посланика у НС РС.

И кандидат за посланика у НСРС Драго Стајић је поручио да су Српској неопходне промјене и да је доста било бахате власти која је систем довела до понора.

- Упропашћавају јавна предузећа без милости, као што је то случај са Шумама и Жељезницама Српске, али и другим предузећима у којима није било домаћинског пословања - истакао је Стајић, додајући да је за 13 година тренутне власти Српска само назадовала.

Окупљенима се обратио и кандитат за посланика у Народној скупштини Драган Ђурђевић који је истакао да сваки појединац 7. октобра одлучује о својој будућности.

- Сами себи дугујемо бољу будућност, а можемо да је створимо ако промијенимо власт на овим изборима - сматра Ђурђевић.

Кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске Слађана Јовановић обећала је у Бањици да ће се заједно са колегама потрудити да врати Српску народу.

(БН)

Коментари / 22

Оставите коментар
Name

кизо

12.09.2018 09:44

Послије ових избора и смјене на врху па цистке у странци онда мозда мозете размисљати о побјрди. Са овом структуром да иб не набрајам немате сансе. Јос кад се том дода да сте у коалицији са паразитском пдп онда су сансе равне нули. Мицу Мицица за предсједника и сами на изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре кизо

12.09.2018 09:56

Браво за коментар без Мице нема побједе

Name

паштета

12.09.2018 11:03

Васо Митрић - паштета који је у сред поплава покрао помоћ од 10 000 конзерви, а сада му син кандидат. Не пада ивер далеко од пања.

Name

Ристо

12.09.2018 15:45

Масала све пуно ко сибица СзаП побједјује 100 %

Name

А

12.09.2018 09:45

СНСД - 40%, СДС - 20%, ПДП - 10%, ДНС - 10%, СП 5,5% и то је то тако кажу на РТРС, а дајте ви вашу табелу да их упоредимо. Мислим нема ту шта бити сакривено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.09.2018 10:50

Не балави са лупетањем.

Name

Вук

12.09.2018 11:17

Бас га претјера, анкета РТРСа, ко у њу вјерује,ај не лапрдај, еро видио си прије пар дана како Дудук гурну станивуковица и изби му телефон из руке, а цуо си ста саопсти РТРС, несто сто са истином нема благе везе.Неко це побједити, али брате да ти је РТРС репер истине и тацне информације то нема везе са здравим зивотом.И јос написа а сад казите ви, као да смо на пијаци.Ниско сте пали боте

Name

Ајте молим вас

12.09.2018 10:51

Хоће ли овај гмизавац Дјурдјевиц иста направити осим издаја и сплеткарења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОП

12.09.2018 11:23

Но, идемо да се организујемо као цивилизован свијет и да ево путем БН ТВ пријавимо све оне „санадере “ који опљачкаше БиХ и растјераше овај јадни народ. Добро Шпира из СНСД а је сада означен. Идемо даље, још гори од Шпире јесте из ПДП а Бранко Докић професор у пензији али сада је амбасадор БиХ у Грчкој –Боже ме сачувај.Не зна нити један језик-Господе Боже.Од своје плате је “зарадио“ у БЛуци 9 кућа, 13 станова, 1234 дунума градјевинског земљишта, па кућу у Брцелони, кућу у Боки Которској, стан у Београду, стан у НСаду, виноград са винаријом Јунгић од пара мобис,а са криминалцем Жељком Јунгић, фабрику алкохолних и безалкохолних пића у околни Ивањице Србија (најпознатија му је ракија Докара коју извози у Русију), банковни рачуни по инистранству,…. . Ти сада пријави следећег и …. , па че ваљда да се роди овдје ред.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маријан

12.09.2018 12:44

Немате нажалост опозиција подршку код народа, што се види по посјећености трибина. СНСД ће имати највећу побједу до сада, зато сто опозиције нема нигдје у Крајини, као ни у остатку Републике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

12.09.2018 13:17

Није ми јасно како још увијек успијевају напунити било коју салу или шатор током предизборне кампање. Има ли у овом народу честитих људи који се спремни да их све пошаљу у п.м.? Сад ће мали Митрић да нам држи предавања о поштењу и част (надам се да му тата није узор), колико ова држава може да изњедри малих Митрића и Мићића, Ђурђевића и Бранковића? Мали смо ми народ, не може се то више поднијети. Много вас је брате за нахранити и скућити. Па ни ови матори неће да оду а већ им синови, сестрићи, кумови одрасли па и њих сад треба да објезбједимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чађавица

12.09.2018 16:19

Родитељ лопов син јос гори тако је у насем народу само све у затвор

Name

Семберија

12.09.2018 16:19

Митриц купио диплому и сад он као несто зна а Томица покрао све .За њих је Цвијетин Никиц бог.кад бих их све саставио немању знање његово.Моја породица и пријатељи це да гласају за Цвијетина а не за ове полтроне Мице Мицица наставника физизког образовања.

Name

Семберац

12.09.2018 16:22

Гдје им је Пантелија,он сигурно води кафиц навеце а преко дана ради у Дирекцији за изградњу.Овако висе људи не мозе,само њихова дјеца раде а наси са факултетима одају улицама без правца и циља.

Name

Зоран

12.09.2018 16:25

Ја гласам за НДП Драган Цавиц и за носиоца листе господина Цвијетина Никица,ови су сви.обицни татини синови.Тате им се накрале па им мало.

Name

Бијељина

12.09.2018 16:27

Овај Митриц не зна вола у дупе убости а Томица је 10 година студирао саобрацајни у Новом Саду.

Name

Комедија

12.09.2018 15:49

Реце Дарко Митриц олицење цојства и постења какав му је и тата.Нисам хтио даље цитати цланак!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Семберију

12.09.2018 17:07

У праву си све сто си рекао за ове полтроне Мице Мицица,Цвијетин је доктор економски наука за разлику од ових мисева а не треба заборавити да је Цвијетин док је био предсједник СДС запослио буквално пола Семберије ,услов није био да си цлан СДС .То је људина од цовјека и зелим му побједу на изборима.

Name

Комедија

12.09.2018 18:07

Од ових није теско бити образованији а поредити Цвијетина Никица са њима у било којем контексту је смијесно.Цовјек је хиљадама свјетлосних година испред њих.

Name

Лазар

12.09.2018 17:51

Ко је тај Дарко Митриц? Један потпуно безлицни лик. Прави примјер татиног сина. Па зар наса Семберија нема бољих кандидата? Ја сигурно мислим да има. Брука и срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливер Недељковиц

13.09.2018 12:13

Дарко Митриц, слика и прилика данасњег стања у Семберији. Док моји другари који су улагали у себе, образовање, али оно квалитетно знање ,за то вријеме овај татин син који је и средњу сколу ванредно заврсавао, па купио диплому неког ливада факултета са звањем дип.менадзер за еколоски отпад ,сто му је вјероватно била препорука за запослење на руководеце мјесто у Еко Депонији, а сада опет вјероватно због заслуга и струцности прогуран на руководеце мјесто у водоводу, стално напредује. За ста је он струцан? За отпад? За воду? За пастете? Зато цу и ја ускоро пут мојих другара у ино гдје се цијене лицни квалитети и струцност ,а не лоповлук и купљена диплома. И паријска књизица, али зато вам ваљда и СВИће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија у срцу

13.09.2018 21:16

Свака цаст Оливере, на коментару. У потпуности сте у праву.