Тапкароши деру Звездаше на интернету!

За комплет улазница 600 евра!!! Има ли клуб механизме да заштити навијаче. . . ?

Фудбал 12.09.2018 | 12:45
Тапкароши деру Звездаше на интернету!
Црвена звезда је у експресном року распродала стадион за мечеве Лиге шампиона. Маракана је планула за три сата, много улазница је отишло и путем интернета. Оваква навала за мечеве против Наполија, Ливерпула и ПСЖ-а, добила је и нус појаву.

Одмах су се појавили тапкароши који продају златне пакете. Има их у близини Маракане, али има их и на специјализованим сајтовима за трговину. Наиме, на интернету су се појавили огласи оних који желе да уновче Звездин пласман у Лигу шампиона. А имали су срећу да некако дођу до улазницва за фудбалске спектакле.

Већ јуче су могли да се виде огласи оних који желе да искористе тренутак еуфорије и звездашима одеру кожу са лећа. Код интернат тапкароша комплет улазница кошта 600 евра. То значи да накупи могу да зараде четвороструко.

Има и појединачних улазница, посебно за мечеве против Наполија и Ливерпула. Тапкароши их  продају за 200 евра. Потражња је велика, има и оних који грозничаву на интернету траже улазнице за мечеве црвено-белих у елитном такмичењу.

Питање је има ли клуб механзиме да спречи овакве појаве или у помоћ позове „сајбер“ полицију. Занимљиво је да су многобројни огласи за продају улазница постављени у Лесковцу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар