Грађани знају ко брани Српску

- ПДП це остати досљедан политици очувања мира и стабилности у БиХ и економског напретка, поручено је вечерас са предизборног скупа ове странке у Бијељини. Кандидат СзП за српског члана Предаједништва БиХ Младен Иванић поручио је да је сигуран у убједљиву побједу као и прије четири године, те истакао да су градјани препознали залагање за Републику Српаку која се чува и брани у институцијама у Сарајеву.

Република Српска 11.09.2018 | 23:15
Грађани знају ко брани Српску
"Прије четири године ја сам овдје убједљиво побиједио. Вјерујем да ће разлика чак бити и већа, јер ствари за које се залажем јесте оно што је интерес народа", рекао је Иванић.



Предсједник ПДП-а и носилац листе за Изборну јединицу један за Парламентарну скупштину БиХ Бранислав Бореновић сматра да ПДП има озбиљне и одговорне људе који ће на предстојећим изборима остварити најбољи резултат до оснивања партије.

,,Основа за нормалан развој друштва јесте да се свима који су радно способни омогући радно мјесто, без обзира на њихову политичку опредијељеност. Морају да се поштују професионализам и мукотрпно стечене дипломе, а не да нам најбољи међу љекарима, инжењерима и другим радницима одлазе у иностранство'', додао је Бореновић.

"Промјене су пријеко потребне како бисмо сачували Српску, јер је претходна власт учинила много тога на штету Републике Српске", рекао је шеф Изборног штаба ПДП-а Славиша Марковић.



Кандидати ПДП за НС Српске и ПД ПС БиХ су подвукли да је неопходно зауставити даље економско пропадање Српске и одлив становништва.

"Залагаћу се за очување Републике Српске као што је то био случај у претходне четири године. то је период када СзП није дозволио ниједан пренос надлежности на ниво БиХ", рекао је носилац листе ПДП-а за ПД ПС БиХ Миленко Ристић.

"Један од горућих проблема је одлив становништва. Ако дозволимо да грађани Српске одлазе у оволиком броју доћемо у ситуацију да у наредно периоду имамо више гласача из иностранства него оних који су настањени у Српској", поручила је кандидаткиња ПДП-а за НС Републике Српске Весна Стевановић.

"ПДП ће се залагати да на чело јавних предузећа дођу стручни и образовани кадрови, а не политички подобни као у претходном периоду", нагласио је носилац листе ПДП за НС Републике Српске Миленко Вићановић.

СзП це из изборне трке изаћи као побједничка коалиција и успјеће у намјери да врати Српску народу, поручено је са предизборне трибине ПДП у Бијељини.



БН ТВ

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

НИКОЛАЈ

11.09.2018 21:26

Градјани знају , незнам знате ли ви из СзП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прво

11.09.2018 22:30

Не знам (одвојено) кадру снсд-а са купљеном дипломом,сендвиц си заслузио.Наравно да градјани знају,зна цијели свијет осим вас заглупљених ликом и дјелом "великог" водје,а доказ за то да су Спирицим увели санкције САД и то због корупције и пљацке,знаци није он нека зртва патриотизма и србовања вец лоповлука,министар,професорни пресједавајуци Савјета министара буде стављен на листу.Говори ли теби то несто у тој твојој заглупљеној главуци.

Name

Глигор Алексић

11.09.2018 22:32

Ја сам потпуно сигуран, посто је Српски народ најглупљи народ који је икада постојао, да це овај коњоглав из Лактаса Милорад -Ронхил да влада јос дуго времена до потпуног унистења Српског народа, то му је задатак који је добио од Запада, а његови синови.. комуњаре, удбаси, дезертери, и ратни профитери да узивају у благостању јос дуго година, док се Борцима погинулим и насим храбрим прецима кости преврцу у Гробу од срамоте.То је то.

Name

Ре

12.09.2018 05:14

Какво прављена народа будалама, народа више од пола незапосленог, и сад ти исти страначки ликови се појаве и поново траже да се за њих гласа. А видели смо шта су за 20г урадили.

Name

ре

12.09.2018 05:51

Зато и бирамо Доду-напријед до унистења рс

Name

'ре николај

12.09.2018 06:51

Мало ради на правопису .

Name

кизо

11.09.2018 21:30

И ја мислим да народ зна ко брани Републику Српску и то це показати на изборима а вама зелим пуно стрпљења требаце вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.09.2018 08:03

А ко напада?

Name

А

11.09.2018 21:33

Ђе нам је то данас Вукота шта сте читав дан ударили на Младена?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

12.09.2018 06:52

Казе се гдје.

Name

Греска

11.09.2018 21:59

Најбољи сте И дотојни,уклоните само Будимира Балабана са листе,Бањалука зна засто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јааа

11.09.2018 22:02

Само се ви опустите и наорузајте стрпљењем требаце вама а ми знамо како да нам то не говорите ви... Ипак мислим да је страх у питању, хвала на подршци

ОДГОВОРИТЕ
Name

неки дрр мрр

11.09.2018 22:30

Градјани не знају ко брани РС они који су бранили и стварали РС вецина их је на ивици глади и зиве биједно и јадно а они који су крали сверцовали пљацкали дрзаву су на власти или били на власти.Тако да знам ко је бранио а ко није и не знам сад од кога треба да се брани сад сви одједном неке велике србенде па се прсе.Кад је требало пуску узет многи су се завукли били у мисију рупу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

12.09.2018 04:19

Није баш тако Вукота с поносом на тв- у каже ја нисам учествовао у отаџбинско-одбрамбреном рату, имао сам 16 год ( дјете не зна ни кад је почео, ни кад је завршио, ни колико је трајао онај проклети рат). Можда је и у праву јер много нам је дјеце од 18 до 22 године израњавано и изгинуло само на Трескавици гдје сам и сам и рањаван и учесник јер ја нисам био дијете

Name

ре па

12.09.2018 11:15

Ти друзе ако јос увјек вјерујес политицарима то је твој проблем ја висе не вјерујем ни једном сваки који се је домогао власти грабио је и капом и саком.Сви прицају исту прицу ја цу ово ја цу оно и на крају ми додјосмо до просјацког стапа.

Name

Трц милојка

12.09.2018 05:34

98% ткз политичара у РС је сељак !!! Погледај те само родне листове ( а и главурде ) од оснивача и предсједника партија гдје су родјени!!!! Сељак се бави политиком, земља необрадијена...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрр мрр

12.09.2018 11:19

Тако је трц милојка потпуно се слазем

Name

Подршка Давору Драгичевићу

12.09.2018 06:15

Порука за Бају и сав СНСД-Ви сакривате своје истине да бисте их послије пронашли као тајне. Човјек не подноси сазнања која није предвиђео, а ви под палицом Баје управо тако радите. Дуго сам вјеровао да у свакој генерацији има неколико душа, назовите их срећницима или проклетима, које су просто рођене тако да не припадају, које долазе на свијет полуодвојене, ако хоћете, без чврсте везе са породицом или мјестом или нацијом или расом; да можда има на милионе, милијарде таквих душа, можда исто толико неприпадајућих колико и припадајућих. А ЈА САМ ПРВО ВЈЕРОВАО У БАЈУ И РС, али онда схватих да он жели да СТРШИ ИЗНАД СВИХ НАС....ДА НАМ НАМЕЋЕ СВОЈ ЛАЖНИ УКАЉАНИ АУТОРИТЕТ. Они који цјене стабилност, који се плаше пролазности, неизвјесности, промјена, подигли моћан систем стигми и табуа против неукорењености, те разарајуће антидруштвене силе, тако да се углавном прилагођавамо, претварамо се да нас мотивишу вјерност и солидарност које у ствари не осјећамо, кријемо своје тајне идентитете испод лажне коже оних идентитета који су одобрени печатом „припадајуцих“. ТАКО ПОСЛЕ ДУЖЕ БАЈИНЕ "ВЛАДАВИНЕ" ЊЕГА ДОЖИВЉАВАМ. Али, истина процури у наше снове; док смо сами у кревету (јер ноћу смо потпуно сами, чак и ако спавамо са неким), винемо се, летимо, бјежимо. А у будним сањама која наша друштва дозвољавају, у нашим митовима, умјетностима, пјесмама, славимо неприпадајуће, другачије, одметнике, чудаке. Тако ја то видим. Чим си Баја открио да си на страни већине, хитно си морао учинити нешто са собом. АЛИ ТИ СИ ПОЧЕО ОМАЛОВАЖАТИ -ТВОЈЕ ЈА ПА ЈА ТЕ УНИШТИЛО.Држите се подаље од људи који желе омаловажити ваше амбиције. Ситне душе то раде сво вријеме, а само заиста велики људи уливају вам осећај да и ви можете постати велики. Мислим да је Баја човјек који је почео омаловажавати СВЕ, само да би он остао ВЕЛИКИ БАЈА. Боље је ДА СЕ ПОНАШАО да заслужи признање и немати га, него га имати а не заслужити га. Они који тлаће и експлоатишу економски слабије, уносе у то још и мржњу, која ту експлоатацију чини стоструко тежом и ружнијом, а они који те неправде подносе, маштају о правди и одмазди, али као о некој осветничкој експлозији која би, кад би се остварила по њиховој замисли, морала да буде таква и толика да би разнијела и тлаченог заједно са мрским тлачитељем. Ви сте, у вечини, навикли да сву снагу мржње остављате за оно што вам је близу. Ваше су вољене светиње редовно иза триста ријека и планина, а предмети ваше одвратности и мржње ту су поред вас, у истој вароши, често са друге стране вашег дворишногзида. Тако ваша љубав не тражи много дијела, а ваша мржња прелази врло лако на дјело. И своју рођену земљу ви волите, жарко волите, али на три-четири разна начина који се међу собом искљућују, смртно мрзе и често сударају. МИСЛИМ ДА БАЈА НИЈЕ РАЗУМИО НАРОД НА ДАВИДОВОМ ТРГУ.

ОДГОВОРИТЕ