Аустријанци: Не плашимо се навијача у Зеници...!

Знамо да за противника имамо јаког ривала и навијаче, али и ми желимо побједу те ћемо покушати бити агресивни и наметнути свој стил", рекао је селектор аустријске селекције и за вечерас најавио најбољи тим који има на располагању.

Фудбал 11.09.2018 | 10:45
Аустријанци: Не плашимо се навијача у Зеници...!
Селекција Аустрије, која ће сутра навече на "Билином пољу" имати деби у новом УЕФА-ином такмичењу, Лиги нација, у овом тренутку на зеничком стадиону обавља посљедњи тренинг, који је 15 уводних минута био отворен и за медије.

Аустријски селектор Франко Фода и капитен Марко Арнаутовић одговарали су на питања новинара, нагласивши како ће играти офанзивно и са циљем да славе у Зеници.

"За разлику од досадашњих утакмица, осјећај је мало другачији. Екипа је спремна, имамо још овај један тренинг. Свакако да сутра желимо побиједити, јер је ово карта за Европско првенство", рекао је Фода.

БиХ је, подвукао је Фода, јако добар тим, који има Едина Џеку и Миралема Пјанића, а посебно је апострофирао и квалитет крилних играча бх. тима.

"Протеклих смо дана имали јако кратке тренинге, јер смо имали пријатељску утакмицу. Знамо да за противника имамо јаког ривала и навијаче, али и ми желимо побједу те ћемо покушати бити агресивни и наметнути свој стил", поручио је Фода, који је за сутра најавио најбољи тим који има на располагању.

Арнаутовић је напоменуо како нису дошли због забаве, него због игре те да очекује да тако и његови саиграчи размишљају. Осврнуо се и на чињеницу да ће први пут носити капитенску траку.

"Сама капитенска трака неће утицати на моју игру. На мени је да водим тим и да одиграмо добру утакмицу. БиХ има квалитетне играче, то је врло јака репрезентација, али ми ћемо сутра дати све од себе да три бода однесемо кући", поручио је Арнаутовић и напоменуо да бх.тим, осим Џеке и Пјанића, има и друге квалитетне играче на које треба обратити пажњу.

Капитен репрезентације Аустрије је раније за медије у тој земљи истакао да због свог српског поријекла очекује "врућ" дочек на "Билином пољу", али и да не мрзи Босну, Хрватску или било коју другу земљу.

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 0

Оставите коментар