"Роџер - директор, Новак политичар"

Кетерин Ан Витакер, позната британска новинарка, рекла је да брине за Рафаела Надала након што заврши каријери.

Свијет 09.09.2018 | 14:30
"Роџер - директор, Новак политичар"
Витакер, која је такође презентер и коментатор, позната је као тениски стручњак и радила је за познате медијске куће, Еуроспорт, Амазон, ББЦ, БеИН, ИМГ...

Такође води познати подкаст "Тхе теннис подцаст" и у новом издању говорила је о великој четворци и о томе шта ће ко постати после завршене каријере.

"Надал је неко за кога највише бринем", рекла је Витакер и запитала се:

"Роџер Федерер ће бити извршни директор неке компаније, Ђоковић политичар, Мари ће бити тренер или аналитачар. Али, шта ће Надал радити? Пецати? Наравно да он сигурно има хобије и занимања, али шта ће га окупирати сваког дана?".

Да ли се слажете са Витакер за Надала, али и Роџера, Новака и Ендија? Шта мислите чиме ће се бавити када заврше каријере?

(ПТ)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

реалиста

09.09.2018 13:12

Не знам за Федерера и Надала ,али Новак својим патетичним изјавама и то посбно оним намјењених српској јавности одавно се кандидује за неко мјесто у политици.Ако би се понашао као тенисер ,не вјерујем да би био успјешан политичар.Наиме ,он као тенисер се улизује свима и сваком и како видимо публици широм свијета није баш нешто омиљен,па сматрам да са улизивањем ни у политици не би баш био уважаван и узиман за озбиљно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УпсидеДоwн

09.09.2018 14:35

Не мислим да се Ноле ‘улизује’, мислим да је то ‘куповање љубави’, исправљање грешака из младостии покушај да буду као и остали. Ако слушаш говоре на Енглеском, чут ћеш да и Рафа и Федеррер имају исту причу. Само што то од њих долази природно а од Нолета усиљено и припремљено за јавност. Ја га волим јер је наш али за њега небих навијао да није ‘наш’. Ноле је већ ГОАТ (Греатест од Алл Тимес) и то већина мисли али се о томе не прича док су друга два великана активни играчи. Он једино још треба да буде вољен, али то се тешко купује, поштовање и љубав се зарадјују.

Name

Ре

09.09.2018 15:11

Ноле није вољен зато сто није њихов јер није хтио да буде њихов. Нису били вољени ни Иван Лендл, Мартина Навратилова и Моника Селес, мозда зато сто су прекасно узимали америцко дрзављанство. Да је Новак узео британско дрзављанство кад су му нудили био би омиљен на западу као сто је омиљен у Кини нпр. Свијет се не састоји само од американаца и енглеза.

Name

УпсидеДоwн

09.09.2018 16:26

Небих рекао да бих било много боље да је ‘њихов’. Више их навија за Федерер на Артхур Асх него за Иснер, више за Ану или Схарапова него Wиллиамс, више за Федерер него за Мурраy на Wимбледон. Неки људи су вољени неке тешко мајка родјена може вољети. Ноле је најбољи тенисер свијета задњих 10 година, јер: има бољи скор и против Рафе и Федерер, каријера им се преклапа са 14 година, побједјује Федереа и 23 хиљаде Артур Асх гледалаца. Надам се да ће и вечерас побиједити.

Name

УпсидеДоwн

09.09.2018 16:58

Такодје, вољен је више у Кини него Западу али су друга двојица ипак много популарнији. Јапанци дали Федереру много бољи спонсорсхип него Нолету, а разлог је популарност. То је оно што Ноле ‘купује’ а не да се улизује, зна он шта ради на терену, вјерујмо му да он и његов тим знају и како урадити добар маркетинг.

Name

Вјеруј

10.09.2018 07:25

Ти се називаш реалистом? Кад можеш речи да се Ноле улизује, онда баш пакосно коментаришеш. Ноле је отворена душа, нема испада у смислу да неког омаловажава и попљује га као што то чине НЕКИ ВЕЛИКИ тенисери. Не видим разлог зашто човјек као човјек не би био добар са својом публиком, а то могу разумјети само они људи који имају исте погледе на живот. То што је Србин, то сви знамо, има право да воли своју земљу. Не би ли било лијепо да свако од нас воли своју земљу, државу у којој живи?! Овакве коментаре давати за Ђоковића је грехота, али ево нађе се оних који га не желе прихватити оваквог какав јесте.

Name

мм

09.09.2018 19:05

Ноле је највећи наш спортиста а и човјек

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца

09.09.2018 19:18

Ноле је исписао страницу историје тениса. Битно је да га ми волимо и да има подрску од насег народа. Цијели свијет је цуо уа Србију захваљуци њему, Новаку Дјоковицу. Он је нас највеци спортиста. А да ли га воле амери, западњаци, кинези или аустралијанци то је небитно. Он је понос Србије и свих срба сиром свијета.

ОДГОВОРИТЕ