Милојевић: Говорили су да Звезда никад неће ући у ЛШ!

Сад кажу како нећемо ни бод да освојимо. . . ! А зашто се не би говорило да ће Звезда да буде прва у групи, пита се шеф струке црвено-белих говорећи о људима који се наслађују туђом несрећном.

Фудбал 10.09.2018 | 21:00
Милојевић: Говорили су да Звезда никад неће ући у ЛШ!
Творац највећих успеха Црвене звезде од Барија па на овамо - Владан Милојевић, говорио је у недељном интервјуу за Спортски журнал о многим стварима: од повратка Ричмонда Боаћија, преко неких нефудбалских ствари (шта воли да чита, на пример), па све до тога како неки заједљиви људи говоре о последњим резултатима црвено-белих. 

Милојевић је казао да су му пролетос говорили како је право време да оде из Звезде и да тако наплати све добро што је направио у претходном период. Храбро је одлучио да остане и награда је стигла. Тешко да је већа и боља могла да буде...

"Говорили су ми: Е сад је тренутак да одеш. Тако је у Србији, људи живе од старе славе. Мој став је да увек морате да тежите вишем. Ако можете - можете. Ако не - ником ништа. Кад паднете - устанете. Ја увек желим да будем то што јесам, да направим нешто боље и дам све од себе. Не допадами се што се овде људи сладе туђом несрећом. Волео бих да се то промени и искорени, јер нема везе за хришћанством".  

На Милојевићевом столу увек су духовне књиге мудраца...

"Волим да читам дела Тадеја, Пајсија, Светог Нектарија".

Ту је и књига "Гвоздени пук", о херојским делима српских војника?

"Добио сам је на поклон. Нисам стигао још да је прочитам".

Звезда ће морати да направи неке подвиге попут Гвозденог пука како би освојила неки бод у Лиги шампиона. ПСЖ, Наполи и Ливерпул су екипе које стреме ка самој завршници тог такмичења и спадају у најквалитетније у Европи.

"Никада нисам бирао противнике. Кад си у 32 у Европи ко год да дође свеједно је. Причали су и да Звезда никада неће да уђе у Лигу шампиона, а сад причаки да неће да узме ни бод. Неки се тако сладе. А зашто, на пример, не би рекли да ће Звезда да буде прва у групи"...

Повратак Боаћија значиће много за оштрицу Звездиног напада...

"Од старта смо га желели, хтео је и он код нас, надам се да ће да буде добар као у првом периоду. Тражили смо на тржишту профил као што је он, прилагодљив је нашем начину игру. Довели смо још два врхунска фудбалера и човека, Чаушића и Марина. Јако ми је стало до људских вредности".

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нека

11.09.2018 06:22

звацу !!!

ОДГОВОРИТЕ