Како до улазница за Парк Принчева и Енфилд?

Спас су страни пасоши и боравишна виза! Црвено-бели би могли да имају макар симболичну подршку у Паризу и Ливерпулу.

Фудбал 07.09.2018 | 21:15
Како до улазница за Парк Принчева и Енфилд?
УЕФА је донела одлуку, Црвена звезда неће моћи организовано да води навијаче на гостовања у Паризу или Ливерпулу. Дакле, улазнице које по прописима европске куће фудбала припадају црвено-белима за Парк Принчева и Енфилд Роуду, неће бити ни дистрибуиране српском шампиону.

Међутим, Црвена звезда ће, ако ништа друго, моћи да рачуна на симболичну подршку на два култна европска стадиона. Ливерпул ће у слободну продају пустити улазнице за гостујућу трибину, али то не значи да ће фанови црвено-белих моћи лако да их пазаре. Као на пример у Салцбургу.

Прво и основно: Ливерпул има велики број претплатних улазница, за меч Лиге шампиона, заказан за 24.октобар, ће сигурно бити велика навала. Оно што навијачи Црвене звезде морају да знају ЈЕСТЕ податак да ће улазнице за меч на Енфилд Роуду моћи да купе само ЉУДИ СА ЕНГЛЕСКИМ ПАСОШЕМ ИЛИ ЛИЦА КОЈА ИМАЈУ БОРАВИШНУ БРИТАНСКУ ВИЗУ.

Људи из Београда могли би да рачунају на помоћ пријатеља са Острва, али... Додатну потешкоћу представља сложена процедура за добијање британске туристичке визе. За њено вађање и папира који се шаљу у конзултат у Варашву потребно је нешто мало мање од месец дана.

Наравно, та процедура не важи за лица која имају пасош чланица неке од земаља европске уније. Јасно је да је број навијача који би могли да купе улазницу за дуел у Битлсовом граду врло сужен. Сигуран пут до улазнице је пасош неке од ЕУ чланица и пријатељ који би вам купио улазницу.

Нешто лакши пут је до карте за прво гостовање у Паризу. Улазница ће бити у слободној продаји... Само вам је потребан човек са потребним документима  који ће уместо вас купити улазнице на благајнама Парка Принчева. Визе за Француску нису потребне...

Да УЕФА није казнила Црвену звезду, српског шампиона би у Ливерпулу бодрило око 3000 навијача, а у Паризу 2400 људи. Сада ће тај број бити значајно мањи...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар