Наваро: Пау, морам да се пензионишем!

Не могу више да те чекам! Хуан Карлос Наваро, легендарни бек Барселоне, повукао се из кошарке, а успут и нашалио са репрезентативним колегом Пауом Гасолом.

Кошарка 09.09.2018 | 13:30
Наваро: Пау, морам да се пензионишем!
Барселона је одлучила да повуче дрес са бројем 11 у част легендарног Хуана Карлоса Навара.

Наваро је овог лета завршио каријеру као натрофејнији кошаркаш Барселоне у историји са чак 35 трофеја, за две деценије у каталонском клубу, и у истом започео ново поглавље као функционер.

Његов дрес под сводове "Палау Блаугране" званично ће отићи пред први Класико у сезони против Реал Мадрида.

Популарни "Ла Бомба" је, осим једне сезоне у НБА лигашу Мемфису, целу каријеру провео у Барселони и, измедју осталог, освојио две титуле у Евролиги, осам пута шампиона Шпаније и седам пута Купа краља.

Са селекцијом Шпаније има три олимпијске медаље (два сребра и бронзу), светску титулу из Јапана 2006, као и шест медаља са шампионата Европе (по две златне, сребрне и бронзане).

Барселона је због њега приредила специјалну церемонију на којој је добио овације многобројних асова, укључујући и бивше саиграче браћу Гасол.

Наваро се током церемоније нашалио са Пауом Гасолом, тренутно кошаркашем Сан Антонија, рекавши му "није више могао да га чека да дође у Барселону, па је морао да се пензионише".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар