Ко пријети Давору Драгичевићу?

У суботу увече 8. септембра, БН телевизија у 20:20х, ексклузивно емитује разговор са Давором Драгичевићем и члановима групе "Правда за Давида", рађен у продукцији БУКА ТВ из Бањалуке.

 

Република Српска 07.09.2018 | 16:54
Ко пријети Давору Драгичевићу?
Већ шест мјесеци траје борба “Правде за Давида” да се открије зашто је и ко убио Давида Драгичевића.

“Гдје год сам отишао добио сам подршку. Уништени животи, могу рећи, шест мјесеци. Људи имају дјецу своју, не баве се својом дјецом шест мјесеци, а камоли са собом, ради ове тренутне ситуације. То је страшно. Зато сам рекао да ја нити сам храбар нити сам млад за земљу. Ја сам обећао свом дјетету, не могу ми на тај начин убити дијете, дијете је било живо. Шта ови људи сад преживљавају са мном шест мјесеци, то је страшно”, каже Давор Драгичевић у емисији и додаје: ” У овом систему, у овој држави борићу се докад сам жив. Против институција, ове државе како год се звала, јер ово, не знам да ли тиранија производи анархију или анархија производи тиранију, али мислим да ово у свијету није познато. Свака мафија има кодекс, ова нема. Кодекс има, не дира бар дјецу. Мени сад могу да раде шта год хоће, па и да ме разапну на тргу, али шта ми то дјетету раде? Шта раде овим људима?”.

Докле се стигло са истрагом, какве и од кога добијају пријетње чланови групе “Правда за Давида” погледајте у емисији која је на програму 8. септембра у 20:20х.

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

СВЕ ТРЕБА ПИТАТИ ЛУКАЦА

07.09.2018 17:29

Уз формалну политичку власт која води државу, у РС постоји и један паралелни облик власти који има моћ утицати на све политичке, економске и друштвене процесе у земљи. Ријеч је о РС мафији чија је највећа предност у односу на остале врсте организованог криминала њена повезаност с државом која се заснива на систему међусобних услуга и чини основу мафијашке моћи. У том смислу битна је не само заштита од казненог прогона коју јој те везе пружају, већ и могућност утицаја на различите политичке одлуке које мафији олакшавају улазак у легалне секторе РС економије и црпљење његових средстава у сврху повећања свог капитала и прања новца стеченог илегалним активностима. Навикнут на њену присутност на свим политичким и економским подручјима, и сâм народ мафију доживљава као облик власти, једнако јак или чак јачи од оног државног, чиме се отвара питање о још једној могућој тези по којој мафија у држави представља потпуну власт. Такође, нејасне границе између мафије и политике у РС чине могућом и тезу према којој су мафија и држава у РС заправо једно. А да то није тако Биса би посмјењивала МУП РС који је најодговорнији због постојања "јаког мфијашког друштва" у РС. А да није тако и она и Баја би се оградили од свих прозивки КО УБИ ОЦУ СИНА. А да није тако већ би добили одговор КО ПОКУШАВА ЗАТАШКАТИ ИЗВЈЕШТАВАЊЕ НОВИНАРА КОВАЧЕВИЋА И КО ЗАТО ПОКУШАВА И ЊЕГА ЛИКВИДИРАТИ. А покварени нада све ЛУКАЧ као Бисин министар је већ требао бити смијењен због погоршања безбједности у БЛ. А да није тако ( да не припада мафијашкој политици) овај бајни министар би већ требао одговарати за ЗАДЕС ПОКОЈНОГ ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранка

07.09.2018 23:21

Капа до пода! Браво! Ко је убио Давида? Правда за Давида!

Name

Канада

08.09.2018 06:34

Висе него одлицан коментар. Надам се да це вецини који ово процитају помоци да конацно одагнају све дилеме о друству у коме зиве.

Name

Подршка Давору Драгичевићу

07.09.2018 18:27

Није прошло много, а Баја, Биса и Лукач ево поново играју онако како највише одговара дугогодишњој владавини партије на власти. Земље региона се припремају да обиљеже двадесетогодишњицу увођења вишестраначја и пада берлинског Зида једино код нас власт ни једном није промијењена, једино код нас исти доносе кључне одлуке – до коначне пропасти у којој ћемо остати без свих ресурса (прво људски а потом и економских). Ако мање од једног процента грађана РС (БАЈА, БИСА, ШПИРИЋ, ЛУКАЧ, ТЕГЕЛТИЈА....) контролише буквално све у држави поставља се логично питање како им то дозвољава 99% преосталих, који су у највећем проценту осиромашени без обзира којој партијској, вјерској или националној заједници припадали. У чему је квака? Питање посебно добија на тежини када се зна да сваки грађанин има право на један глас. Дакле, избори би требали представљати природан начин да ових мање од 1% на изборима буду и буквално очишћени? Разум нам налаже да се запитамо зашто се то не дешава већ пуних 20 година. Ако толико дуго могу да нас лажу, морамо се запитати да ли је такав изборни систем и такве опозиционе партије које на њега пристају у ствари главно оружје којим се систем легитимише и у очима међународне јавности представља као демократски. Подршка коју у том смислу режим има од опозиције непроцјењива је и само на први поглед несхватљива. У РС дефиниције не важе, па тако ни дефиниција опозиције. Најновија дешавања око идеје бојкота изборног процеса и институција од стране НАРОДА СА ДАВИДОВОГ ТРГА је и њена убитачна манипулација свједочи најбоље у прилог овој тези. Како ће опозиција и овога пута одиграти своју улогу против мафије која влада данас је потпуно јасно. Бијела књига криминала која је већ освојила изборе у БЛ као и свуда по РС уосталом, сада је коначно стављена испред бесмислених избора. Одлука је пала, ДАВОР ИДЕ НА бојкот избора. Власт је тренутно затечена, остала је без рјешења - ПА ЗАТО ОНА ПРЕТИ ДАВОРУ УВЕЛИКО И ТО И НЕ КРИЈЕ Срушена ВЛАС И ИНСТИТУЦИЈЕ,бијеле књиге криминала, тоне дроге, скори процеси у Тужилаштву… Ништа од свега, СНСД само занимају двије реченице. Остатак „јединствене“ парламентарне позиције СП и ДНС. Сваки наредни дан одлагања кључних одлука које се морају догодити, РС удаљава од квалитетнијег живота њених грађана, од слободног друштва, од друштва које ће се коначно ишчупати из раља Додика и његове мафијашке камариле, осталих демагога и заштитника ВЕЛИКОГ БАЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

07.09.2018 21:09

Додикова власт није у стању исплатити за 2 године јубиларну плату за родјење дјетета. Шта о другом прићати? Кад дијеца нису важна. А Он своме 3 милиона кредита даје

Name

Канада

08.09.2018 06:44

Само могу реци - хвала на објасњењу, анализи И закљуццима .

Name

Србо

07.09.2018 21:12

колико суски пресуда има неисплаћени. Господине Тегелтија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оптимист

08.09.2018 11:50

За кога ратовах 4 године,мајко моја,а сада на површину исплива шљам!Како се људи не боје Бога!Зло радити а добру се надати,не може!