Леброн одлучује 2019. године!

Томпсон у Лејкерсима пре Ленарда! Лос Анђелес Лејкерси довели су најбољег кошаркаша данашњице Леброна Џејмса ове сезоне, али тек следеће планирају бруталну екипу.

Кошарка 14.09.2018 | 08:30
Леброн одлучује 2019. године!
Леброн је дошао у "град анђела" али, заједно са првом човеком екипе Меџиком Џонсоном, није имао превелики избор играча који би могли да се супротставе "непобедивом" Голден Стејту.

Зато многи предвиђају да ће Лејкерси ове сезоне играти по принципу "шта урадимо, урадимо", а да ће лета 2019. покушати да доведу неку од суперстарова НБА лиге.

С обзиром да је Кавај Ленард био заузет уговором у Сан Антонију летос, а Лејкерси нису послали прихватљиву понуду, он је послао у Торонто Репторсе и његова судбина је тренутно под знаком питања. Провешће сезону у Репторсима, али му уговор истиче следећег лета и све опције су отворене.

Још једном потенцијално примамљивом играчу истиче уговор, а то је бек Вориорса Клеј Томпсон.

"Следеће године ће циљати онога ко буде хтео да дође. То је мој осећај, из приче са разним људима у лиги и мислим да ће то бити Мајклов син (Клеј). Мислим да би он био најбоља опција по питању умећа и тога како би одговарао екипи. Наравно, Кавај је феноменалан играч, али видећемо да ли ће остати у Торонту. Мислим да им се свиђа Клеј (Томпсон)", рекао је новинар ЕСПН Рамона Шелбурн.

Томпсонов отац Мајкл је играо четири и по године у Лејкерсима, са којима је освојио две шампионске титуле 1987. и 1988, а претходних 15 година бави се коментарисањем утакмица те екипе.

Што се тиче Лејкерса, они би наредне сезоне требало да имају 38 милиона долара слободног простора које би могли да понудем некој од највећих звезда у лиги, након што су откупили уговор Луола Денга.

Томпсон ће ове године зарадити 19 милиона долара, а следеће постаје неограничено слободан агент, што значи да је апсолутно слободан да бира своју средину. Прича о екстензији уговора са Голден Стејтом званично још увек нема, као ни контакта са Леброном или Меџиком.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар