Вучелић: Требало је раније смијенити Ђукића!

Милорад Вучелић, председник Партизана, рекао је за Б92 да је тренер Мирослав Ђукић требао раније да оде из клуба и да се на његово место доведе Зоран Мирковић.

Фудбал 07.09.2018 | 10:45
Вучелић: Требало је раније смијенити Ђукића!
"Требало је раније заменити тадашњег тренера (Ђукића) и раније довести Бату Мирковића на челу стручног штаба", рекао је Вучелић за Б92.

Председник Партизана прокоментарисао је и незадовољство навијача, као и три фракције на југу.

"То само говори о немоћи навијача. То није навијање, ако једни навијају једно, други друго, а трећи трећи - то је онда какафонија, бука, а не навијање. Ми знамо шта је навијање из историје Партизана", рекао је он.

Када је реч о селекцији тима и прелазном року, Вучелић каже екипа има 10 репрезентативаца што доста говори о квалитету. Такође, прокоментарисао је и дугове.

"Партизан је био принуђен, не што је хтео да враћа дугове, имају их и други, него је морао због квалификација за Европу. Те дугове оставила му је претходна управа. Они су веома гласни, ма да имају своје наногице на ногама и налазе се под казнама или судским процесима. Они су и даље противници Партизана, који је морао енормну количину дугова мора да плати из претходног периода", рекао је Вучелић за Б92.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

САМY

07.09.2018 12:42

Цовјек који је од Вецерњих новина направио Информер,ста ли це од нашег Партизана направити.

ОДГОВОРИТЕ