Марсело поручио Јувеу: Напаљен сам као да имам 18!

"Ја сам 'напаљен' као Винисијус, који има 18 година", рекао је Бразилац, заменик капитена Реал Мадрида.

Фудбал 06.09.2018 | 13:15
Марсело поручио Јувеу: Напаљен сам као да имам 18!
После Кристијана Роналда (33), Јувентус се намерио на још једног фудбалера, који је био (и остао) синоним за Реалову петогодишњу страховладу у европском клупском фудбалу.

Четвороструки освајач Лиге шампиона, бразилски бек Марсело (30), следећи је озбиљан пројекат богате торинске породице Ањели, међутим... његов долазак међу "бјанконере" неће бити нимало лак, иако су директори Јувеа вољни да понуде Флорентину Перезу и могућност замене за Алекса Сандра, уз доплату.

Већ у јануару, судећи према "Туттоспорту", који наводи да би Марсело на пролеће могао да наступа за "Стару даму" у Лиги шампиона утолико што је УЕФА укинула правило да један играч може да игра само за један клуб у оквиру једне сезоне.

Све је употпуњено трачем о наводној свађи између Бразилца и новог тренера "краљевића", Ђулена Лопетегија.

"Чујем много глупих ствари ових дана... Остајем овде до краја каријере", рекао је фудбалер, који је бели дрес обукао још 2006. по доласку из матичног Флуминензеа и заслужио статус заменика капитена иза неприкосновеног лидера, Серхија Рамоса.

"Неки људи дају себи за прави да постану лидери у формирању ставова и мишљења, а онда се догоди да говоримо о стварима које не постоје. Читам много нонсенса. Ја сам 'напаљен' као Винисијус, који има 18 година, остаћу овде до краја каријере", нагласио је Марсело, који је 456 пута наступао за Реал Мадрид у свим такмичењима и освојио по четири титуле првака Европе и Шпаније.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар