Евролигаши тестирају црно-бијеле!

Екипа Партизана наредних осам дана ће провести на Пиринејском полуострву, где ће тренирати и одиграти четири пријатељске утакмице.  Партизан отпутовао у Шпанију, Новица и Гегић остали у Београду.  Током припрема на Иберијском полуоствру, црно-бели ће одиграти четири меча, између осталог, против Басконије и Барселоне.

Кошарка 04.09.2018 | 18:45
Евролигаши тестирају црно-бијеле!
Ненад Чанак у уторак поподне је повео своје изабранике на турнеју по Шпанији, током које ће одмерити снаге са четири тамошња прволигаша.

Већ у среду у Љеиди, ривал ће бити евролигаш Басконија, за викенд ће црно-бели учествовати на турниру у Тарагони, са Сарагосом и Тенерифама, а 12. септембра одмериће снаге са Барселоном, коју Светислав Пешић припрема за повратак у врх европске кошарке.

На пут је кренуло 10 првотимаца (Пејџ, Николић, Аранитовић, Маринковић, Загорац, Си, Гавриловић, Пецарски, Гагић, Лендејл) и тројица из "млађе гарде" (Ђорђе Пажин, Душан Танасковић и новајлија Урош Трифуновић).

Капитен Новица Величковић остао је у Београду да ради на подизању физичке спреме, Амар Гегић је са репрезентацијом Босне и Херцеговине пред наставак квалификација за Светски куп 2019, док Американац Ченс Команчи није прошао пробу и вратио се у САД.

Црно-бели су у Београду одиграли две припремне утакмице, у којима су поражени од Олденбурга (93:95 после продужетка) и Клужа (68:75).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар