Марковић: Није био проблем у новцу!

Хвала Андерлехту на труду, али проблем није био у новцу! Српски фудбалер Лазар Марковић демантовао је наводе из Андерлехта да је упропастио трансфер у Брисел јер је тражио превише новца.  После челних људи Андерлехта, огласио се и српски интернационалац. . .

Фудбал 05.09.2018 | 19:00
Марковић: Није био проблем у новцу!
Белгијски тим је желео да врати Марковића, који је прошлу сезону провео управо у Андерлехту на позајмици из Ливерпула, али Србин није успео да договори услове сарадње.

Тренер Андерлехта Хајн Ванхезебрук је потврдио да је клуб желео Марковића, али да је оно што је Србин тражио била "права лудост".

"Хвала вам што сте уложили велики напор да ме вратите у клуб. Ипак, новац није био проблем! Много среће у будућности", огласио се Марковић на Твитеру.

Марковић није у плановима менаџера Ливерпула Јиргена Клопа ни ове сезоне, али ће на лето моћи као слободан играч да тражи нови клуб јер му тад истиче уговор са "редсима".

Српски интернационалац требало је да последњег дана летњег прелазног рока трајно потпише за Андерлехт, у чијим редовима је провео прву половину 2018. године као позајмљен играч.

Медији су јавили да је договорена и цена откупа (3,2 милиона евра), али је у касним вечерњим сатима постало јасно да од посла неће бити ништа.

Двадесетчетворогодишњи нападач "троши" последњу сезону уговора са Ливерпулом, који га је изоставио са списка од 25 играча лиценцираних за наступе у Премијер лиги.

Након доласка из Бенфике за 20 милиона фунти, лета 2014. године, популарни "Маркец" је забележио само 34 наступа за "редсе" у свим такмичењима. Трофејни клуб га је пре Андерлехта слао на позајмице у Фенербахче, Спортинг и Хал.

У "А" селекцији Србије био је стандардан до јесени 2015, а онда је одиграо још само један меч, у новембру 2016. против Украјине.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар