Видео: Први тренинг "Орлова" после Мундијала...

Фудбалери Србије почели су у понедељак нови циклус, уз духове прошлости са Светског првенства покушавају да се фокусирају на Лигу нација.  Вељковић и Вуковић лакше повређени, али спремни за Литванију.  Фудбалери Александар Јовановић, Милош Вељковић и Јагош Вуковић пропустили су данашњи тренинг репрезентације Србије због лакших повреда.

Фудбал 04.09.2018 | 16:15
Видео: Први тренинг "Орлова" после Мундијала...
"Орлови" ће играти у Групи 3 Лиге Ц новог УЕФА такмичења, а први меч имају у петак у Виљнусу против Литваније.

Селектор Младен Крстајић је у понедељак увече обавио први тренинг са екипом, а од играча које је позвао није могао да рачуна само на повређеног Мијата Гаћиновића.

У СЦ ФСС у Старној Пазови тренирали су голмани Марко Дмитровић, Предраг Рајковић, Александар Јовановић, дефанзивци АлександарКоларов, Антонио Рукавина, Урош Спајић, Никола Миленковић, Јагош Вуковић, МилошВељковић, Милан Родић, везисти НемањаМатић, Немања Максимовић, Саша Лукић, Сергеј Милинковић-Савић, Ненад Крстичић, Душан Тадић, Филип Костић, Адем Љајић и нападачи Андрија Живковић, НемањаРадоњић, Александар Митровић и Александар Пријовић.

"Орлови" у четвртак преподне путују у Виљнус, а утакмица је у петак од 20.45. У Србију се враћају после меча, јер их већ у понедељак у Хумској 1 очекује меч другог кола са Румунијом.Вељковић и Вуковић лакше повређени, али спремни за Литванију. Фудбалери Александар Јовановић, Милош Вељковић и Јагош Вуковић пропустили су данашњи тренинг репрезентације Србије због лакших повреда.

Они су тренирали у другачијем режиму и очекује се да буду спремни за почетак Лиге нација.

Репрезентативци Србије су после тренинга добили слободно и вечерас ће се вратити у базу у Старој Пазови.

Мијат Гаћиновић је због повреде напустио репрезентацију и неће бити у конкуренцији за утакмице са Литванијом и Румунијом.

Српски фудбалери су се окупили у понедељак у новом циклусу који ће почети у петак утакмицом са Литванијом у Вилњусу у новоформираном такмичењу Лиги нација.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар