Иде се ка истини у случају Давид

Од америчке амбасаде и Министарства безбједности БиХ ћемо тражити ко је позвао ФБИ да изузима доказе у предмету "Драгичевић" и да ли могу помоћи да се случај ријеши, каже у интервјуу за "Независне" Душко Томић, члан Даворовог тима.

Република Српска 04.09.2018 | 10:54
Иде се ка истини у случају Давид
Такође, он тврди да му је министар унутрашњих послова РС Драган Лукач рекао да је спреман сносити одговорност, као и да треба саслушати све који тврде да знају имена умијешаних у убиство.

Томић каже да се у предмету "Драгичевић" десило нешто што је пријатно изненађење, што може измијенити нашу судску и тужилачку праксу.

"Ја сам о Желимиру Лепиру, главном тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Бањалука, мислио све најгоре. Сада бих да му се извиним јер је заиста учињен помак. Он нам је рекао да је спреман да све наше сугестије уважи и да жели заједно с нама водити истрагу и подијелити све што има. То је доказао тако што нам је рекао нешто што се никад не говори оштећенима и адвокатима док траје истрага. Кроз то што нам је рекао види се да је Лепир на страни оних који желе да се дође до истине", рекао је Томић.

На питање шта је следећи корак, Томић је рекао да ће посјетити америчку амбасаду и министра безбједности Драгана Мектића, јер се амерички ФБИ у једном тренутку очигледно умијешао у истрагу.

Према његовим ријечима, то се може десити само ако је Министарство безбједности дало такво одобрење.

"Ако није, онда је то грубо мијешање. А ако су се сами позвали, да видимо шта је њихов циљ и да ли нам могу помоћи. Јер, досадашња искуства мијешања страних агенција нису довела до рјешавања ниједног случаја", рекао је Томић, додајући да су од министра унутрашњих послова Драгана Лукача и директора полиције РС Дарка Ћулума добили  информацију да је ФБИ боравио код њих и да је одређени дио материјалних доказа однио на провјеру.

"Сад треба да видимо да ли их је позвало Министарство безбједности и на који начин су се умијешали. Нама је стало да се утврди истина. Ми њих све позивамо, и ФБИ и њемачку службу и све да нам помогну да ријешимо овај случај. Јер, ако случај не ријешимо, он може постати горући проблем. Онда трг може да прерасте у нешто горе. Циљ је да се на тргу саопшти истина", рекао је Томић.

Он позива да се уздржи од тешких ријечи, да не вријеђамо једни друге и да се извинимо једни другима.

"Предсједник РС Милорад Додик нас позвао и дао своју подршку, али ми смо рекли да нећемо отићи код њега док се не извини Давору Драгичевићу што му је рекао да има још двоје дјеце и да му није угашена славска свијећа. Ако је циљ истина, онда нема тешких ријечи. Увјерен сам да се и овим гестом да ће бити оптужени прикривачи материјалних доказа, ма ко то био, иде ка истини", казао је Томић.

Ако је полиција саопштила да је Давид био у кући на Лаушу, а није нашла трагове,каже Томић, та полиција је начинила грубу повреду дужности.

"Недопустиво је да неко каже да је, ето, бацио Давидов доњи веш, поготово кад се зна да један кончић или длачица могу бити кључни докази. Ако је Давид имао доњи веш, а приказало се да га нема, јер су му обукли панталоне без доњег веша, то је груби и тенденциозни покушај прикривања истине који морамо разјаснити. Ако буде спремности да се оне који су то радили процесуира, онда нема дилеме да су с нама да нађемо истину. Ако се то прикрије, наша сумња расте", казао је Томић.

Он каже да није било пуно пропуста, али су, како каже, круцијални.

"Јер, никад се не иде у јавност без тужиоца, никад се не иде с криминализацијом жртве без доказа. На крају и предсједник Републике је изјавио да је онај прес био грешка. Е сад, да ли су то све само пропусти, како ви кажете, или се ради о нечем горем, ми смо ту да то расвијетлимо. Ако се буду водили кривични поступци, а хоће, онда ће се током суђења утврдити шта је тачно иза тога. Нама су сви, и министар и сви, рекли да су спремни да сносе одговорност за пропусте", рекао је Томић, додајући да ће сви који знају или се сумњиче у вези овог случаја бити саслушани.

БН ТВ

Коментари / 60

Оставите коментар
Name

Скептик

04.09.2018 09:00

Лепир на страни истине !? Баш сам скептик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

04.09.2018 09:36

Невјерујем.

Name

СВАКА ЧАСТ

04.09.2018 09:54

ДАБОГДА ВАС БОГ ПОЖИВИО И Д ПОМОГНЕТЕ ЈАДНИМ РОДИТЕЉИМА ДА КОНАЧНО ДОЂУ ДО ИСТИНЕ, ДА ЈЕ КАКВА СРЕЋЕ ДАВНО БИХ ТО БИЛО РИЈЕШЕНО ДА СЕ НЕКА ДОТИЧНА ОСОБА ПРИКРИВА ИЛИ НЕКО ОД ТИХ ДОТИЧНИХ ОСОБА.

Name

?????

04.09.2018 10:04

Мозда му је обецана застита, па је одлуцио да промијени страну.

Name

Ре

04.09.2018 10:33

Све постаје јасније изгледа истина сто мисли вецина градјана сзп умијесан.

Name

ФБИ

04.09.2018 11:24

Мистер Томић хоw муцх монеy дид yоу таке фром Милорад,Лукач анд Лепир?

Name

за ре

04.09.2018 12:21

Не припадају Зељка,Баја и Лукац сзп...

Name

сцхуца

04.09.2018 16:45

Не вјерујем Лепириру а ни Лукацу,а ни предсједнику,јер се предсједник ту много мјесао и износио неистине о зртви ,као и министар Лукац.Њима се то није смјело десити,обмањиваñје јавности,криминилизација зртве.

Name

Харе

04.09.2018 09:06

Овај случај постаје мистерија мали или је нешто знао или је нешто видјео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ХАРЕ

04.09.2018 10:09

И ДА ЈЕ НЕШТО ЗНАО И ВИДИО КО ЈЕ ТАЈ ДА СМИЈЕ УБИЈАТИ, ПА ТИ КОЈИ СУ СИЛЕ БИЛИ НЕК САД БУДУ СИЛЕ И ПРИЈАВЕ СЕ А НЕ ТО СУ ОБИЧНИ ЈАДИ И ЈЕДАН ОБИЧНИ ШЉАМ, КУКАВИЦЕ, МОНСТРУМИ САМО НЕК ИХ СТИГНЕ ИСТО И УБИЦЕ И САУЧЕСНИКЕ, ДАО ИМ БОГ СВЕ ШТО ЈЕ НАЈГОРЕ У ЖИВОТУ.

Name

ре

04.09.2018 10:10

Ако несто видис и ако несто знас треба да те нема.Сад Имам идеју како се могу да обогатим,,Отворит цу продавницу за продају бијелих стапова (то су они стапови за слијепце)

Name

израелац

04.09.2018 09:07

и шта каже томић ФБИ се грубо мјешао у истрагу.. ја мислио да је тај томић паметан кад није... па ФБИ има везе са свим интернетом и wикиликсом и свим што се тиче америчке црне листе и људи са ње који посједују имовину у САД а на власти су код нас... поготово са прањем пара имају везе и истраживањем тога...везе с мозгом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мк

04.09.2018 09:10

НИКАДА НЕЋЕ ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ ОТКРИЈЕ КРИВАЦ ЈЕР БИ ТО НАРУСИЛО УГЛЕД ВЛАСТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАШ СМИЈЕШНО ЗА Мк

04.09.2018 10:00

Мк ИСТИНА КАД ТАД ДОЂЕ, КАД ТАД ЋЕ СЕ ОТКРИТИ КРИВАЦ, КАКВО ЦРНО НАРУШАВАЊЕ УГЛЕДА ВЛАСТИ ПА ТО И НИЈЕ ВЛАСТ КОЈА СЕ БОЈИ ДА СЕ ОТКРИЈУ КРИВЦИ ОНИ ТРЕБА ДА РАДЕ НА РАСВЈЕТЉАВАЊУ УБИСТВА А НЕ ЗАТАШКАВАЊУ. КО ЈЕ ГОД КРИВ САМО ДОЖИВОТНА И ЗА УБИЦЕ И ЗА САУЧЕСНИКЕ. ПРАВДА И ИСТИНА ЗА ДАВИДА.

Name

Мк

04.09.2018 11:54

СВЕ СЕ ЈА СЛАЖЕМ АЛИ АКО ЈЕ ВРХ УПЛЕТЕН КАО ДОСАД МИЛИОН ПУТА У КРИМИНАЛ И НИКАДА НИКО НИЈЕ ОДГОВАРАО И САДА ЧЕ ЗАТАСКАТИ НА СВОЈ НАЧИН .ЈЕР ТИ ЉУДИ НЕМАЈУ НИ СТИДА НИ СРАМА И МИРНО СПАВАЈУ ИАКО МЛАДО БИЋЕ НОСЕ НА ДУШИ. ТО СУ СОТОНЕ КОЈИ НЕМАЈУ САВЈЕСТИ .МИ ЖИВИМО ЗА ДАН ДА СЕ ОТКРИЈУ УБИЦЕ И ПО ТРИ ДОЖИВОТНЕ ДОБИЈУ

Name

Владо Бања Лука

04.09.2018 09:16

Какав Лепир, Томицу? Као, сад је добар... Цовјек је сатаниста и прикривац убица

ОДГОВОРИТЕ
Name

ћата

04.09.2018 09:19

Све изгледа много лако и лијепо. Видјет ћемо шта ће се рећи на крају истраге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неда

04.09.2018 09:21

Умијешати амерички ФБИ у то знаци само једно да се и даље Срби у РС понизавају и оптуже као и да РС нестане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.09.2018 10:01

Имају они Додика њега су поставили они су своје одрадили Срби су подијељени а Република Српска не постоји. Неда кад вец имас мозак онда га и користи. Цитај коментаре других па мозес несто и да науцис прије него се то деси.

Name

ЗА НЕДУ

04.09.2018 10:04

ШТА СЕ БОЈИШ И ТРЕБА УМЈЕШАТИ СВЕ КОЈИ МОГУ ПОМОЋИ, ТАКВИ СРБИ КОЈИ ПОДРЖАВАЈУ УБИСТВА, ПРЕМЛАЋИВАЊА И СЛ. И ТРЕБА ДА СЕ ПОНИЖАВАЈУ, НЕ САМО ДА ИХ ТРЕБА ПОНИЖАВАТИ ВЕЋ И ПРОТЈЕРАТИ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ТО И НИСУ СРБИ И ТАКВИ САМО БРУКАЈУ СРПСКИ РОД.

Name

Ре Неда

04.09.2018 11:47

Тацно нефо. ФБИ је доводјењем Милорада Додика на власт запецатио судбину Републике Српске.

Name

Бат

04.09.2018 09:24

А ко је подметнуо предмете из куце у децкове дзепове, па су онда излетили и рекли да је опљацкао куцу а снимак постоји да није?! Ко је утврдио да је био на ЛСД кад није могуће било да је толико остао у организму?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој форензичр

04.09.2018 10:10

ФБИ је подметнуо доказе и утврдио присуство ЛСД-ја.

Name

децко

04.09.2018 09:31

Ово це вјероватно бити као у слуцају Мемиц... једно дугогодисње растезање у потрази за истином!

ОДГОВОРИТЕ
Name

не ваља вам

04.09.2018 09:33

Ни Томиц висе???? Ко год казе несто супротно од оног зацртаног на тргу вам смета, е јбг

ОДГОВОРИТЕ
Name

сека

04.09.2018 09:33

Како је кренула ваша истрага и ваше изјаве, све иде у прилог правдања људи који су одговорни за смрт Давида Драгичевића. Бојим се да се истина никад неће сазнати. Жао ми је младости која је убијена и његових родитеља. А зликовцима желим да доживе исту бол као и Давидови родитељи

ОДГОВОРИТЕ
Name

тацно

04.09.2018 12:32

Ста год да је истина, јел умијесана политика и избори, те хоцемо ли икада сазнати праву истину, не мијења једну залосну цињеницу: Давида висе нема! Теско његовим родитељима и породици. нек поцива у миру.

Name

браво

04.09.2018 09:35

Види се ко зна и жеји да те мишеве истјера из рупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

04.09.2018 09:36

Истина и ништа друго и у овом случају као и случајевима убиства Срђана Кнежевића, Жељка Марковића, Риста Југовића...... Нажалост, кад власт убија истина се ниада неће сазнати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боба

04.09.2018 09:36

Драги мој ТОМИЋУ па због власти ће људи бити спремни да вријеђају до те мјере а послије да полижу. Видите шта се ради са политичарима.Кад га изградиш он за тобом лаје и лети ко му понуди више пара а народ испашта.Ја знам да ви имате добро разрађену тактику како би дошли до истине.Можда неко за паре и призна.Истина је једна што рекао Чавић све НН лица.све се зна толико смо мали ко се ским састаје, шта прича какав је у души некада не заборавите да и зидови проговоре.људи прелазе преко свега и то они који су изгубили своје најмилије за шаку популарности лете за власти .Увијек ми је на уму МЕША СЕЛИМОВИЋ - ТВРЂАВА.Част изузетцима али их је веома мало.Сретно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

04.09.2018 09:39

Дај, немојте бити смијешни! Колико је Лепиру требало да оквалификује слуцај?!? Какав ФБИ, какав Мектић и америчка амбасада!?!? Јасно је као дан да су ту умјесани искључиво и само додик, жељка, лукач, илић, лепир (намјерно малим словима) и иостали око њих који су им помагали у прикривању доказа и намјештању цијелог случаја ! Сјетите се само преса! Увијек га изнова и изнова гледати као и лукачево трабуњање у нсрс да се не заборави од силног прицања сада о америчкој амбасади,ФБИ-у итд. Криминалци су то, као сад су фини не знају ниста питајте те и те као. Правда за Давида!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ана

04.09.2018 10:48

Анааа..као и ти сад несто знас..и ти би у политику...а пита, а паприкаш...знас ли ста о томе. бем ти политику кад је и Ана бистри .

Name

РЕ АНА

04.09.2018 10:58

Да ви нисте видовида ванга па све знате..

Name

Цомо

04.09.2018 17:44

Ста је јасно као дан?О цему Ти прицас,зенска главо?

Name

ЦРНИ

04.09.2018 09:39

Они су премазани свим мастима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

04.09.2018 09:49

Ми зивимо у болесном друству,болесном систему ,са болесним институцијама ,са слијепцима,богаљима,просјацима. Ми смо само људске сјене које се појављују и нестају ми нисмо друго ниста. Није Давид убијен снајперским хитцем нити страдао у некаквој саобрацајци. Давид је муцен сест дана па онда убијен сад оцекивати да се Додик извињава за оно сто је рекао и цовјек иза тога стоји. Он то дрзи у себи он то мозе да стави негдје по страни и да се извини Давору,али то у њему остаје он то никада неце избацити из себе. Нико нормалан не би прихватио такво извињење,али питање је колико нас има нормалних и да ли уопсте смијемо да будемо нормални.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојко

04.09.2018 09:50

Томиц је намирисао велике новце,па сад ко висе плати,довољно је погледати ТВ дуел Томица и Зенге и све це се само казати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАШ ТАКО

04.09.2018 20:23

Велике паре, зашто не. Љуборни сте на Томића Душка, великог адоката. Томић ће све открити. То упамтите!

Name

Вук

04.09.2018 10:03

"Ја сам о Желимиру Лепиру, главном тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Бањалука, мислио све најгоре. Сада бих да му се извиним јер је заиста учињен помак. Он нам је рекао да је спреман да све наше сугестије уважи и да жели заједно с нама водити истрагу и подијелити све што има. То је доказао тако што нам је рекао нешто што се никад не говори оштећенима и адвокатима док траје истрага. Кроз то што нам је рекао види се да је Лепир на страни оних који желе да се дође до истине", рекао је Томић. ...??? Људи јесте ли ви свјесни тежине ових ријечи ?? Он хвали тужиоца због тога што је рекао адвокатима и жртви оно што се никад не говори?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВУЧЕ

04.09.2018 20:25

ВУЧЕ, СТРПИ СЕ МАЛО!

Name

Зола

04.09.2018 10:11

ФБИ, БНД, Мосад, илуминати па Марсовци. Докле муљања и лази. Имате пријаву у СИПИ и поступите по пријави. Ухапсите људе са списка, одредите притвор и испитајте свједоке. Престаните нас висе правити будалама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин худ

04.09.2018 11:34

Нецувено, каква је ово крвава игра. Мој даворе мјењај ову дјубрад, неко ти је подвалио кукавиција јаја. Поздрављам вам редом све по списку и Томицу и Нобилу а и овој писуљи из Београда. Па какве су ово изјаве и хвалоспјево о Лепиру и Лукацу, па за кога ви радите господо адвокати. Досли сте да усерете мотку да краја и да збрисете. Ова из Београда вец најављује напустање слуцаја ако осјети мјесање политике, вец прави алиби. Наравно да це бити изјава и мјесања од стране политицара и он це напустити. Предходно це адвокати извуци све од Давора, све сто зна и све доказа и прењети овим убицама и затаскивацима. Ова дрзава мора пропасти и овакав народ мора нестати, то је дуг процес али сигуран. А искрено друго и нисмо заслузили кад смо таскви. На тргу једва стотињак људи свако веце, ето колико вриједимо као народ. Нормална дрзава и нормалан народ би у року двадесет дана направио блокаду комплет дрзаве или револуцију и линц одговорних али ми нити смо народ нити дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

суца

04.09.2018 17:29

Направљени пропусти,ста је са лазима министра,патолога и осталих неистина изнесених о зртви?Хоце ли одговарати и зато.???

Name

ре

04.09.2018 17:40

Превисе си цитао криминалне романе а и гледао криминалне филмове у зивоту.Од тога застрањује здрав разум.

Name

XXX

04.09.2018 11:55

КОЛИКО СЕ СЈЕЋАМ,А СЈЕЋАМ СЕ, АМЕРИЧКА АМБАСАДА ЈЕ ЗВАНИЧНО ИЗЈАВИЛА , ДАВНО, ДА СЕ ФБИ ЊЕ УКЉУЧЕН У ИСТРАГУ И ДА СЕ НЕ УКЉУЧУЈЕ ЈЕР НИЈЕ У ПИТАЊУ АМЕРИЧКИ ДРЖАВЉАНИН ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин СДС

04.09.2018 12:20

КАд сам рекао како це ово ици са Дуском Томицем овде су ме поједини заглупљени ботови напали. Игра је увијек мало другација , не постоји цист цовјек , сви смо ми прљави неко мање неко пуно пуно висе. А овај Дуско Томиц је највисе !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.09.2018 13:12

Нису сви прљави. О цему ти прицас, цовјеце? Постоје људи који це остати цасни по цијену зивота, а камоли посла који обављају. А знас ли засто? Зато сто су зиви само ако су људи, а не фукаре. Ебале вас паре. Паре, паре и само паре.

Name

ХА, ХА

04.09.2018 20:29

САД ВАМ НЕВАЉА НИ ТОМИЋ? ТОМИЋУ, БЈЕЖИ ШТО ДАЉЕ ОД БАЊА ЛУКЕ!

Name

Зоран Бл

04.09.2018 12:44

Мој Томицу,ти не знаш још са ким имаш посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

04.09.2018 13:52

НИМАЛО МИ СЕ НЕ СВИДЈАЈУ ИЗЈАВЕ ОВИХ АДВОКАТА. НЕКИ ОД ВАС БОТОВА СУ ПИТАЛИ КО ИХ ПЛАЦА???? СВЕ МИ ЛИЦИ ДА ИХ ПЛАЦА ВЛАСТ РС. ОНИ ИЛИ СУ ПОТПЛАЦЕНИ ОД ВЛАСТИ ИЛИ СУБУ ВЕЛИКОЈ ЗАБЛУДИ. КАКВИ ПРОПУСТИ У ИСТРАЗИ, КАКВИ БАКРАЦИ??? УБИСТВО ЈЕ СМИСЉЕНО ,ОРГАНИЗОВАНО И ИСТРАГА СВЈЕСНО И НАМЈЕРНО ОД НАКОДГОВОРНИЈИХ ЉУДИ ЗАТАСКАНА. ДОДИК??!! ДОДИК СВЕ ЗНА, ОН ИЛИ ЊЕМУ НЕКО ЈАКО БЛИЗАК ЈЕ НАРЕДИО УБИСТВО. ОВАЈ АДВОКАТ ПРИЦА КАО НЕКА БАБА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПУСТИТЕ

04.09.2018 20:30

ПУСТИТЕ ОВЕ ЉУДЕ ДА РАДЕ СВОЈ ПОСАО.

Name

М.Р.

04.09.2018 14:54

Гос. Томиц це зврсити овај слуцај Давида неријесено и остат це нам само ???????? ста то би ?????? Фале нам главни доказ а то је унутрасњи вес покојног Давида Драгицевица.Да је био интерес Реп. Србске, истина бих се сазнала. Ми смо само овце и то це бит док смо зиви, док политика постои и рлигијска подјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СУГЕСТИЈА::::;

04.09.2018 15:50

ГОСПОДИНЕ ТОМИЋ БАР ЈЕ ДАНАС ТЕХНИКА НАПРЕДНА И ЧЕМУ ТОЛИКА ПОЛЕМИКА ИМАТЕ ОСУМЊИЧЕНЕ КОЛИКО СЕ ВИДИ ИЗ МЕДИЈА ДОВЕДИТЕ ИХ НА ПОЛИГРАФ И ТО ЈАВНО НЕКА ПТИЦЕ ПЕВАЈУ А ЦИЈЕЛО ЧОВЈЕЧАНСТВО НЕКА СЛУША И ВИДИ ШТА СЕ РАДИ У ЈЕДНОЈ ЗЕМЉИ НА БРДОВИТОМ БАЛКАНУ.????????????????.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВИ

04.09.2018 20:31

СВИ ПРОШЛИ ПОЛИГРАФ У САРАЈЕВУ. НЕВИНИ!

Name

Јоца

04.09.2018 17:55

Браво Томицу.Браво остали из тима.Отесе играцку из руку Сукалу и Бореновицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Странац

04.09.2018 18:36

Бескрајно сам вјеровао у господина Томића. Нисам за сензационализам али ништа глупље и бесмисленије нисам прочитао откако је Давид убијен. Суштина је извињење Додика,укор Лукачу, процесуирање за " случајно бачене" гаће и прес конференцију а Лепир је отјеловљење доброте. Само Давида покрила црна земља. Желим вјеровати да Томић игра паметну игру или је власт обећала америци нешто крупно у замјену за заташкавања убиства а адвокати су само да Давора прогласе будалом која никоме не вјерује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАМЕТ

04.09.2018 20:33

ПАМЕТИ ТИ НЕ ФАЛИ. БУДИ СТРПЉИВ.

Name

ЈА

04.09.2018 20:33

ЈА И ДАЉЕ ВЈЕРУЈЕМ У АДВОКАТА ДУШКА ТОМИЋА.

Name

ре.СТРАНАЦ

05.09.2018 08:25

Није Америка ниста обецала. Њихов интерес је нај вјероватније је тај да бране свој злоцин на тудјим територијама. То је та политицка сурадња.А насе је да каземо добри амери хвала вам.Ми несмијемо свој главом мислити, ми смо само послусне овцице.

Name

Дуско Томиц

04.09.2018 22:07

А ко сам ја?????

ОДГОВОРИТЕ