Обрачун миграната у Бихаћу

Тридесетогодишњи А. С. из Турске ухапшен је синоћ у Бихаћу због сумње да је покушао убити још неидентификованог мигранта у том граду

Босна и Херцеговина 04.09.2018 | 10:30
Обрачун миграната у Бихаћу
Грађани су синоћ око 22 сата позвали Полицијску станицу Бихаћ и пријавили како је дошло до физичког обрачуна између миграната на раскрсници улица Бихаћких бранилаца и Касима Ћехајића.

Полиција је изашла на мјесто догађаја и ту затекла мигранта који је имао видне повреде, док је недалеко од њега пронађен још један мигрант за којег су свједоци казали да му је ножем нанио повреде.

– Повријеђеној особи је указана је помоћ, те је он превезен до Кантоналне болнице Бихаћ гдје је задржан на лијечењу и гдје је констатовано да има седам убодних рана у предјелу грудног коша – казали су из МУП-а Унско-санског кантона.

Према ријечима портпарола МУП-а УСК  Снежане Галић, полиција ради на утврђивању идентитета повријеђеног мигранта као и утврђивању мотива због чега је дошло до окршаја.

Истражиоци ОКП ПС Бихаћ су током обављања увиђаја, под надзором тужиоца Кантоналног тужилаштва, у одводном шахту пронашли и изузели одбачени нож за којег се предпоставља да је средство којим је почињено кривично дјело.

– Над осумњиченим, који је о себи дао податке, да је А. С. рођен 1988.године у Турској, заведена је криминалистичка обрада, а истражиоци настављају даљни рад на документовању кривичног дјела покушај убиства – навели су из полиције.

(Српскаинфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ЉУБИНКА

04.09.2018 09:53

ВИДИС СТА РАДЕ ТАКО ЦЕ ПОЦЕТ НАС НАРОД УБИЈАТ САМО ИСТЈЕРАТ ГОВНА ИЗ БОСНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

04.09.2018 11:24

Зато су и послати да праве нереде нигдје старца и зена дјеце понегдје све војно способно откуд из турске

ОДГОВОРИТЕ
Name

само напријед

05.09.2018 06:07

Најбоље је ријешити проблем миграната да се они међу собом поубијају.

ОДГОВОРИТЕ