Љајић пише пјесму за Дачића?

На помолу је нови „дует”

 

Србија 04.09.2018 | 07:51
Љајић пише пјесму за Дачића?
На помолу је нови „дует” у Влади Србије, у којем би два министра, иако можда неће укрстити гласове, могла да покажу свој таленат.

Наиме, на музичком пољу би се могли удружити ни мање, ни више него потпредсједници Владе, Расим Љајић и Ивица Дачић.

Расим Љајић, лидер СДПС-а, за „Ало!” је недавно открио да не би имао ништа против да напише пјесму за свог колегу Ивицу Дачића, који се често лати микрофона.

- Ако он изрази жељу да пјева, ја ћу врло радо да је напишем - рекао је Љајић.

Чини се да се та идеја и те како допала Ивици Дачићу, који је за наш лист открио да би отпјевао Љајићеву песму.

 Наравно. Што да не - поручио је предсједник СПС-а.

Да би сарадња колега из Владе могла бити пун погодак, потврдио нам је Бранко Ружић, министар државне управе и локалне самоуправе. Он је могућност да Дачић отпјева пјесму коју је написао Љајић окарактерисао као плодотворну и надасве инспиративну сарадњу.

- Једва чекам да је чујем у извођењу - поручио је Ружић за „Ало!”.

С друге стране, Зорана Михајловић у свом коментару будуће музичке сарадње двојице колега из Владе била је двосмислена:

- Само нек они пјевају - рекла је потпредсједница Владе.

Да је Дачић прави махер када је реч о политици - ту нема дилеме, с обзиром на његово трајање на политичкој сцени, али пажњу медија последњих година све више привлаче његове пјевачке способности, које је показао пред најмоћнијим лидерима света. Лидер СПС-а је пјевао њемачкој канцеларки Ангели Меркел и некадашњем председнику Француске Франсои Оланду, албанском премијеру Едију Рами, високој представници ЕУ Кетрин Ештон, предсједнику Турске Реџепу Тајипу Ердогану, а бројне политичаре из иностранства изненадио је и на инаугурацији Александра Вучића.

С друге стране, пјесме које је написао Расим Љајић све више освајају срца публике. Лидер СДПС-а је прошле године написао хит за Ану Бекуту, он је тада открио да је пјесму посветио својој покојној мајци и да је написана из душе. Љајић је 2016. написао и пјесму „Дуњо моја“ за свог старог пријатеља Халида Муслимовића.

СПС свадба

Лидер СПС-а Ивица Дачић, али и бројни високи функционери социјалиста у недељу су уживали на свадби страначких колега у Београду. Међу веселим сватовима, поред лидера странке, били су и бројни функционери, али и народни посланици из редова социјалиста.

(Ало)







Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Да ли је могуће

04.09.2018 06:00

Или је ово за "без коментара"?.. Они пјевају, али јавно експонирани, ван уважавања тешке стварности, па све испада баш неумјесно за једног високог функцуонера. Они заборављају да велики бриј људи грца у биједи и неимаштини, КиМ вјечна рана, коју ни не лијече, само онако по форми састанче. Немам ниста против пјесме, али овде није ни мјесто, ни вријеме да се тим диче.. , а актери нису "звезде гранда", да би ово била нормална вијест...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

04.09.2018 09:16

Држава им у го*нима а они би да пјевају. Који кретени.

ОДГОВОРИТЕ