Коларов повисио ТОН: Како то да они играју за Црну Гору?!

"И тај Филип Стојковић и Адам Марушић би можда играли за Србију, али хајде да се запитамо зашто они не верују у себе", поручује капитен "орлова" Александар Коларов који је мало и подигао тон говорећи о овим играчима.

Фудбал 03.09.2018 | 22:00
Коларов повисио ТОН: Како то да они играју за Црну Гору?!
Младен Крстајић је на данашњој конференцији за медије, донекле, образложио своју одлуку о непозивању Луке Миливојевића, Душка Тошића, Бранислава Ивановића и Душка Тошића, док је и капитен Александар Коларов у неколико наврата понудио свој одговор на питања упућена селектору.

Вратио се на меч са Швајцарском и константу причу о "клановима у репрезентацији" отворено говоривши о атмосфери унутар националног тима.

"Да, имали смо састанак дан после пораза од Швајцарске...", рекао је Коларов.

"Нико није причао нешто што није истина, ми смо отворено причали без подигнутог тона, могу да посведочим да је састанак завршен тако што смо се загрлили на сред свлачионице. Да ли је неко правио пуч, не знам, колико сам ја био присутан, ситуација је била супер. Знате да ја не могу да се дружим са 23 играча, али то не значи да се ми не поштујемо. То је нормално, свуда и у клубу, понављам атмосфера је била предобра".

Занимљиво питање било је упућено Младену Крстајићу око позиције десног и левог бека на којима имамо "ветеране" Рукавину и Коларова, док су новинари констатовали и да је можда пропуштена шанса са играчима који су се обавезали другим репрезентацијама.

Селектор је говорио о Филипу Стојковићу, фудбалеру Црвене звезде који је прихватио позив Црне Горе, док се на причу о њему надовестао и Коларов поменувши играча Лација - Марушића.

"И тај Филип Стојковић и Адам Марушић би можда играли за Србију, али да се запитамо зашто они први не верују у себе! Ја сам отишао у Лацио, нисам играо за репрезентацију, а нисам ни помислио да играм за Црну Гору", рекао је Коларов, па повисио тон.

"Не можеш да гледаш само себе, како да играш за Црну Гору, а ниси Црногорац? Како за Аустрију када ниси Аустријанац? Не, они треба сад да играју за Црну Гору јер је то њихов избор. То је био њихов избор јер нису веровали да ће бити позвани у репрезентацију Србију. И то треба да се каже, то је истина! Откуд знаш да би сад играли за Србију? (одговор новинару, прим. аут.) Како неко други да верује кад они сами нису веровали...".

Стојковић је од 2016. репрезентативац Црне Горе (9 наступа) пошто је претходно играо за младу репрезентацију Србије, док је Марушић дебитовао годину дана раније (18 наступа).

Он није играо за млађе селекције Србије.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Крокац

03.09.2018 20:59

Сто те то цуди Коларов колико играца који су родјени у БиХ а играју за Србију и Хрвтску. Када би сви они играли за БиХ то би била једна од најбољих репрзентција ти боље знас одмене који суто игрци поздрав за тебе Дјеку.Прталу БН њбољисте у региону.

ОДГОВОРИТЕ