Репеша: Наставићу гдје је Вујошевић стао!

Јасмин Репеша преузео је репрезентацију Босне и Херцеговине која почиње припреме за мечеве са Финском и Чешком у другој фази квалификација за Мундобаскет 2019. године.

Кошарка 04.09.2018 | 11:30
Репеша: Наставићу гдје је Вујошевић стао!
Репеша је наследио Душка Вујошевића који је био принуђен да се повуче са места селектор БиХ због здравствених проблема.

"Желим колеги Вујошевићу брз опоравак. Он је задужио све нас и надам се да ће му здравље кренути набоље. Настављам његов пројекат и мислим да и он жели да то доживи наставак. Хвала играчима на одазиву и на жељи и вољи јер сви желе да дају све од себе. Не постоји тренер који може данаправи систем игре за два дана и да с тим направи разлику. Похвалио бих челнике Савеза на жељи да ме доведу овде. То није било у мојим плановима јер ми је септембар већ био заузет. Ипак, ово је минимум који сам могао да учиним да помогнем због ситуације", рекао је Репеша.

"Змајеви" се окупљају у понедељак, 11. септембра путују у Финску, меч је 13, а повратак у Сарајеву два дана касније. Већ 16. БиХ дочекује Чешку у "Скендерији".

У Групи К су још Француска, Русија и Бугарска. Из прве фазе БиХ су пренели по осам бодова, Финска и Русија по девет, Чешка 11, а Француска 12.

На Светско првенство у Кини 2019. пласираће се три најбоља тима из групе.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар