"Овјеравање" мјеста на ЕП, "Орлићи" су спремни!

Млади фудбалери Србије могу већ два кола пре краја квалификација да обезбеде визу за ЕП. Без Радоњића и Миленковића, али са Јовићем и Грујићем.

Фудбал 03.09.2018 | 18:15
"Овјеравање" мјеста на ЕП, "Орлићи" су спремни!
Млада репрезентација Србије окупила се овог понедељка у новосадском хотелу "Президент" у склопу припрема за септембарске квалификација за ЕУРО у Италији и Сан Марину 2019.

"Орлићи" ће тренирати у ФЦ "Вујадин Бошков" у Ветернику у Новом Саду, а управо их на "Карађорђу" очекује прва од две утакмице - против вршњака из Македоније (7. септембар, 18 часова), односно против Русије у Нижњем Новгороду (11. септембар, 19 часова).

У питању је велелепни објекат на коме се играло чак шест утакмица Светског првенства, а списак Горана Ђоровића је појачан за два играча која су ишла на Мундијал - Грујић и Јовић.

Ово су играчи које је наш селектор позвао за септембарске акције:

ГОЛМАНИ: Борис Радуновић (Кремонезе), Филип Манојловић (Паниониос), Драган Росић (Лучани).

ОДБРАНА: МИлан Гајић, Вукашин Јовановић (Бордо), Миладин Стевановић, Мирослав Богосавац (Чукарички), Алекса Терзић, Срђан Бабић (Црвена звезда), Ерхан Машовић (Тренчин), Немања Ћаласан (Спартак), Светозар Марковић (Партизан).

СРЕДИНА: Данило Пантић (Партизан), Марко Грујић (Херта), Урош Рачић (Валенсија), Лука Аџић (Андерлехт), Лука Илић (Бреда), Лазар Ранђеловић (Раднички), Александар Лутовац (Рад).

НАПАД: Лука Јовић (Ајнтрахт), Игор Златановић (Радник), Иван Шапоњић (Бенфика), Филип Ступаревић (Вождовац).

У односу на претходни списак, нема Радоњића и Миленковића који су са "А" тимом.

После шест одиграних кола Србија је на првом месту са максималним учинком и налази се веома близу пласмана на ЕП. У случају тријумфа и у наредне две утакмице, "орлићи" ће и дефинитивно "оверити" карту за завршни турнир.

ТАБЕЛА: Србија (-1) 18, Русија 16, Аустрија (-1) 12, Јерменија 7, Гибралтар (+1) 3, Македонија (-1) 3.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар