Крстичић обрадовао Звездаше...

Уговор је формалност! "Нема никаквих проблема!", двапут је поновио Ненад Крстичић након тријумфа у Новом Саду.

Фудбал 03.09.2018 | 16:15
Крстичић обрадовао Звездаше...
Ненад Крстичић је у Црвену звезду стигао прошлог лета и већ сада се може рећи да је тај потпис био један од најбољих потеза које је руководство клуба "повукло" у овој деценији. То се још једном видело у недељу увече, на терену новосадског "Карађорђа".

Ушао је у другом полувремену и учествовао у акцијама за оба гола, којима је тријумф над Војводином само увећан (4:1), а добре вести које чекају звездаши - саопштио је после меча.

Челници клуба су после пласмана у Лигу шампиона саопштили да ће разговарати с играчима којима уговори истичу наредног лета, а један од њих је и Ненад Крстичић. Незванично се могло чути да ће он бити први од оних који ће продужити верност, уз Стојковића и Савића...

"Јесте, то је сад само формалност!", рекао је Крстичић за МОНДО после меча.

"Треба још само да се прича с мојим менаџерима и то је то. Нема никаквих проблема. Да ли ћемо ових дана или после репрезентативне паузе, пошто сутра идем на окупљање 'орлова' - видећемо. Не знам заиста још ништа о дужини уговора (незванично четири године, прим. аут.), и око тога треба да причају с менаџерима, али ја сам рекао - заиста немам никаквих проблема са тим".

Звезда ће тако задржати "плућа" свог тима и у наредном периоду, а импресивну физичку спрему су коментарисали и фудбалери Војводине након ове утакмице.

"Имамо више утакмица од њих и сигурно да смо физички добри, иако је било пар уморних играча после меча у Салцбургу. Ми смо професионалци, биће мечева до краја, шеф ротира и умор неће доћи до изражаја...", прокоментарисао је Крстичић и осврнуо се на шести тријумф.

"Ушли смо озбиљно у утакмицу и истина је да је било тешко после меча у Европи, међутим знамо од почетка да је првенство најбитније и 'дупла круна'. Видело се како смо озбиљни ушли, имали су и они неке шансе, али мислим да смо заслужено славили".

Емотивно пражњење? 

"Плашили смо се мало тога јер смо прошле сезоне пред паузу и после Европе имали неке киксеве. Зато смо се припремили како треба и хвала Богу дали други гол и привели меч крају".

Више пута је претходних недеља истицао да му је сан да са Црвеном звездом игра у Лиги шампиона, а шта је наредни, пошто је тај испунио прошле среде у Салцбургу?

"Сан је наравно 'дупла круна'. То је следеће! Ја сам од првог кола говорио о Лиги шампиона и нисам спомињао Европу - само Лигу шампиона. Играли смо већ Лигу Европе, а сад су нам се лепо наместили противници. Дали смо све од себе и заслужено прошли у групе", рекао је Крстичић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар