Играчи Звијезде 09 намјештали резултате?!

Неколико фудбалера бх. премијерлигаша под сумњом да су намјештали резултат. У клубу не желе да коментаришу док оптужбе не буду званичне.

Фудбал 03.09.2018 | 13:00
Играчи Звијезде 09 намјештали резултате?!
Дебитант у Премијер лиги БиХ екипа Звијезде 09 уписала је три ремија и пет пораза у првенству, а након серије лоших резултата и много индивидуалних грешака одбране послије којих су падали голови сумња се да је било и намјештања резултата.

Неколико фудбалера Звијезде 09 уплетено је у намјештање резултата, а сумња се да су били у дослуху са особама које су се кладиле на њихове мечеве, објавио је портал српскаинфо.цом.

Како се наводи, играчи су покушали да увуку и друге играче, а управа клуба ће наводно понудити доказе истражним органима.

У намјештање резултата, према незваничним информацијама које је објавио портал “Српскаинфо” умијешани су штопери Немања Вејновић и Ибрахим Шкахић, а наводно се сумња на још неколико играча.

Предсједник Звијезде 09 Борис Станишић у изјави за наш портал рекао је да не жели да коментарише наводе док све не буде званично, а да се више информација очекује у току сутрашњег дана.

Међутим, како МОНДО незванично сазнаје од извора блиских клубу, челници Звијезде 09 већ су обавијестили полицију да постоје индиције да су играчи намјештали резултат.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар