Бјелица: Не треба бјежати од улоге фаворита!

Одмах смо иза Американаца! Немања Бјелица, кошаркаш Сакрамента, верује да је Србија фаворит против Грчке и да не треба бежати од те улоге.

Кошарка 02.09.2018 | 21:45
Бјелица: Не треба бјежати од улоге фаворита!
Бјелица се после дуго времена враћа у репрезентацију Србије, а претходне термине пропуштао је углавном због повреда. Међутим, сада је спреман да буде вођа овог тима.

Немања је потврдио речи селектора Ђорђевића да не може нико никоме да забрани да игра за репрезентацију, али и додао да нико није рекао да не жели да игра за исту.

"Не, што је рекао Сале не може нико ником да забрани играње за репрезентацију. Мислим да ниједан играч није јавно рекао да не жели да игра за репрезентацију. Неко није био у могућности, као је пре две године, али нико није желео да одбије позив", казао јеНемања Бјелица. 

Нови играч Сакраменто Кингса гледао је Србију мечу против Немачке у Новом Саду, који су наши кошаркаши несрећно изгубили, а сада верује да је потребан максимални фокус за најбитнији меч до сад против Грчке. 

"Били смо нас пар да подржимо момке у Новом Саду, изгубили смо безвезе. Сада се спремамо за Грке и то је нама најбитнија утакмица да би се пласирали на Светско првенство. Неће бити лако, морамо да се фокусирамо на то. Нас има ту пар док се ови остали не прикључе, којих год 12 играча да игра то је први тим". 

Србија полако креће у тренажни процес, а Бели каже да не треба бежати од улоге фаворита, иако је Грчка у јаком саставу. 

"Од сутра креће, колико ја знам, то јес вечерас имамо неки лагани тренинг. Не треба бежати од улоге фаворита, ми морамо да победимо ту утакмицу јер желимо пласман. Сада смо она репрезентација која се котира одмах иза Американаца", закључио је Бјелица. 

Србија 13. септембра гостује Грчкој, те се онда три дана касније састаје са Естонијом на домаћем терену.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар