Репеша о "змајевима": Треба вјеровати у успјех!

Нови селектор кошаркашке репрезенације БиХ сматра да бх. тим има потенцијал и квалитет, али да је потребна вјера у успјех.

Кошарка 03.09.2018 | 12:30
Репеша о "змајевима": Треба вјеровати у успјех!
Јасмин Репеша нови је селектор кошаркашке репрезентације БиХ.

Након што је Менсур Бајрамовић добио ангажман у Хонг Конгу КС БиХ је успио да се у кратком року договори са бившим селектором Хрватске и тренером Цибоне, Цедевите, Сплита, Милана, Болоње...који у Сарајево на завршне преговоре долази сутра пишу федерални медији.

Хрватски стручњак ће на овој позицији замијенити Душка Вујошевића који је због здравствених проблема раскинуо уговор са Кошаркашким савезом БиХ.

"Сматрам да ова репрезентација има потенцијала и квалитета да направи добре ствари. Морамо вјеровати да можемо ићи даље, премда ситуација није баш сјајна, али може се направити резултат ако сви играчи дођу с великим ентузијазмом и вјером у успјех", подвукао је Репеша у изјави за федералне медије и додао да је већ разговарао и са сада већ бившим селектором Вујошевићем у вези играчког кадра.

Репрезентацији БиХ у понедјељак би се требао прикључити и Немања Гордић, који се на прошлом окупљању пред дуеле са Француском и Белгијом није појавио иако је био позван.

Бх. кошаркаши ће се окупити у понедјељак у 14 часова у Сарајеву, а Финској гостују 13. септембра док 16. септембра у главном граду БиХ дочекују Чешку.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар