Манекенка пронађена мртва

Аустралијска манекенка Шинејд Мекнамара (20) пронађена је мртва током свог одмора у Грчкој.

Свијет 01.09.2018 | 22:56
Манекенка пронађена мртва
Њен брат Џејк потврдио је тужне вијести.

– Нажалост, примио сам најгоре вијести у животу – рекао је.

Посљедњу фотографију млада манекенка објавила је прије четири дана, а уз њу је писала хвалоспјеве о острву Комитата на којем је уживала.

Према писају “Дејли мејла”, посљедњу годину провела је радећи на јахтама и путујући по најлуксузнијим европским локацијама.

Њени пријатељи, породица и фанови опраштају се од ње на друштвеним мрежама.

– Прије само неколико дана смо се се дописивали. Форсирала си ме да дођем код тебе. Ти си предивна особа”, “Живјела си много дуже за својих 20 година. Хвала ти на успоменама”, Не могу да ријечима да опишем колико ми недостајеш”… само су неке од многобројних порука.

Полиција испитује како је дошло до ове трагедије, преноси Блиц.

(даилyмаил.цом)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ре

01.09.2018 21:31

Цуј,јахтама? Зивис кратко али слатко! На залост!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харис

02.09.2018 01:27

Нисам нити био прије чуо за ову манекенку. И то све досада. Док она није нити ово била тада пронађена мртва. И то на овоме одмору у Грчкој. Ваљда ће ова њихова полиција доћи до тих података како је она ово умрла. Када то они већ чешљају. Да ћемо ми већ за који дан и знати услијед чега је она могла умријети. Који је узрок овоме. Да ће они дати ово све од себе. И потрудити се сазнају како је ова смрт могла она да наступи код ње. Мислим да се и овдје нигдје не спомиње ко је ово њу био то пронашао мртву.

ОДГОВОРИТЕ