"Само политика, ништа струка"

-Можете да будете најбољи студент, можете да будете најбољи стручњак у некој области, али ако нисте у систему власти, тј дио власти, то је углавном узалудно”, поручио је предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Република Српска 01.09.2018 | 22:16
"Само политика, ништа струка"
У току јучерашњег дана, отворен је камп младих социал демократа на Јахорини. Ову прилику Милорад Додик искористио је да кроз обраћање присутнима поручи како “само ангажман у политици омогућава да реализујете своје идеје. Можете да будете најбољи студент, можете да будете најбољи стручњак у некој области, али ако нисте у систему власти, тј дио власти, то је углавном узалудно”, поручио је предсједник.

Нажалост, изношењем оваквог става, Милорад Додик само је ударио печат на сурову реалност у РС, те поручио да за његове неистомешљенике, ма колико они били добри у сферама свог образовања, у државном систему и на државним јаслама мјеста нема.

Подсјетимо, недавно је јавност уздрмало цурење СНСД-овог партијског прогласа у јавност, којим су позвали своје чланове да конкуришу за расподјелу радних мјеста “по програму Владе РС” на мјеста приправника. Овиме су показали како је партијска линија основни предуслов да у Републици Српској добијете посао.



Осим партократије, челници СНСД-а склони су и непотизму, па је управо из тих разлога у жижу јавности поред Додикове велике “бизнис” породице, у јавност доспио и син актуелне предсједнице Владе РС, Филип Цвијановић.

Подсјећамо, старији син Жељке Цвијановић у јавност је доспио прије 4 године, када је као приправник запослен у “Електропреносу БиХ”, иако је имао најмањи просјек оцјена у односу на преосталих 12 кандидата који су поред њега конкурисали за исти посао.



Цвијановић је изабран као први на листи кандидата са највећим бројем бодова, иако је имао мањи просјек оцјена од осталих конкурената, као и краћи период проведен у евиденцији незапослених.

За његов избор пресудио је интервју са кандидатима, односно субјективна процјена комисије о квалификацијама и способностима кандидата, из чега је сасвим логично закључити које су то “више силе” пресудиле да управо Филип Цвијановић добије овај посао.


Филип Цвијановић 2016. Године са милошем Крчмаром отворио је и приватну фирму “Пилион”.

Млађи премијеркин син, Стефан Цвијановић прошле године заједно са својим оцем, Александром Цвијановићем покренуо је фирму “Прим” која се бави уређењем ентеријера, а не чуди И чињеница да је управо та фирма у кратком року побрала низ тендера за унутрашње уређења јавних предузећа у РС.



Дјеца Милорада Додика, Горица и Игор Додик, показали су се на “бизнис” пољу, па се тако могу похвалити многим фирмама у свом власништву.

Давне 2007. на тада деветнаестогодишњег Игора Додика укњижен је “Фруит Ецо” за чији је подстицај ИРБ у року од само 10 дана од поднеска захтјева обезбједила 3,1 милиона конвертибилних марака кредита.

Захваљујући кредиту ИРБ-а и политичким утицајима свог оца Игор Додик је добио на поклон акције предузећа вриједне скоро 3.000.000 марака, што је еквивалентно висини кредита који је предузећу „Фруит-еко“ одобрила Инвестиционо-развојна банка Републике Српске која је у том тренутку била под директним утицајем Милорада Додика. Након тога Балкан-инвестмент банка пропада и иде у ликвидацију.

Додикови насљедници од 2014. Године власници су фирме “Глобал Либертy”, чија се дјелатност односи на трговину на велико дрветом, грађевинским И санитарним материјалима, те се бави увозом и извозом.



У априлу 2015. године Игор Додик покреће И фирму “Проинтер”, која је у досадашњем пословању инкасирала преко 20 милиона конвертибилних марака, пограбивши све јавне тендере на пољу информационих технологија.

Горица Додик од 2016. године огрезла се и у угоститељству, отворивши угоститељску јединицу “Агапе” у надограђеном дијелу РК “Боска”.

Остаје нам да закључимо да уколико нисте ћлан СНСД-а или у крвном сродству с челништвом, карта у једном правцу одавде најбоље је рјешење. Осим што форсирају искључиво своје кадрове у јавним секторима, пипке своје новчано приврјеђивачке хоботнице размилили су на све сфере пословања.

„Можете да будете најбољи студент или најбољи стручњак у некој области али ако нисте у систему власти све је то заблуда“, поручио је Републике Српске и СНСД-а Милорад Додик, без имало увијања.

(Нас-портал)

Коментари / 167

Оставите коментар
Name

Реално

01.09.2018 20:17

Зивио предсједник,људина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ели

01.09.2018 20:44

Бас тако,,Јудина.

Name

Миле

01.09.2018 20:53

*еб те он! Носи га кући!

Name

Огавно

01.09.2018 20:59

Огавно. Горе од комунизма. Па ста се то промјенило 1991.Ниста.

Name

искрено

01.09.2018 21:43

Барем је искрен, а не ови из СзП од Пандуровићке до Говедерације или за 3 мјесеца завршили факултет или професор физичког и сл. а пуна им уста приче о образовању и напретку, с ким, с њима хахаха

Name

Судија кривичног одељења

01.09.2018 21:52

Докази о злоупотребама службених положаја и прекорачења овлаштења су евидентни и стоје пред тужилаштвима а они ништа не предузимају.

Name

Коментар

01.09.2018 23:07

Вазно је бити цлан секте...бити велеиздајник и продати РС за сицу...

Name

фаре

02.09.2018 00:33

Комунизам је био мила мајка, ста је ово

Name

ВРС-РВИ

02.09.2018 03:35

Доста се пљацкали 12 год, сад вам је крај у октобру досао , да све сто сте покрали вратите народу , од којега сте и узели!!! "Убиједјени" сте у побиједу!!' Само би волио знати по цему ви доносите такве тврдње, РС никад гора ни биједнија, 2018 је , гдије је независност РС , гдије је Брцко?, гдије је банка РС ? , засто градови нестају у РС, свијетла у РС се гасе полако, омладина и цијеле породице бијезе због вас двоје ,и васе лазне политике, ви сте и досли насиљем на власт, од вас ниста други нетреба ни оцекивати!!! Ви ако останете на власти јос 4 год у РС ,нико неце остати сем вас и васи климоглаваца!!! Запамтите ко год није крварио за РС тај и неволи истински, патриотски!!! РС је вијецна ,а ви сте пролазни!! Ваљда це те то схватити један дан!!!

Name

Роки

02.09.2018 04:36

Порука председника , који нису у СНСД-у нека иду из ове земље . Нек тамо потраже посао. Страшно.

Name

Ре

02.09.2018 05:02

Боту неотесани, зивио предсједник. Цуј зивио предсједник, сад ми кази молим те јеси ли ти луд. Мозес бити само луд да овако несто изјавис и радис, а мозес мислити онда колико је луд неко као ти ко то подрзава.

Name

титов дипл.инж.

02.09.2018 06:44

Ето вам студенти предсједника, а ви добро учите и спавајте. То је он искрено рекао, због панике, а тако и јесте.

Name

Дудук

02.09.2018 06:49

Додик је увијек и само све подредио новцу великоме, па кад га је запало, покрао је народ (само он) за око 3,5 милијарди КМ + извршиоци (министри и директори) птем тајкуна. Он је сада као боксер у ногдауну, не зна шта треба причати.

Name

Црнадак

02.09.2018 06:52

Додик за РС води спољну политику умјесто Црнатка, тј. покушава, пошто му то недостаје. Тамо би он склапао бизнис за своје фирме.

Name

За Реалед

02.09.2018 07:04

Понасање опозиције иде само у прилог позиције.

Name

Голуб

02.09.2018 07:04

За ИСКРЕНО! Па кад смо могли оволике године са " НАСТАВНИЦОМ БИСОМ"ха ха ха биииисооооом,јооооој!!! Сто не моземо даље са Пандуревицком и Говедарицом!?? Бар су у односу на "бису" лијепи и згодни!!!

Name

Андјео

02.09.2018 07:15

О цему писете полтрони продати? Зар нисте гледали емисију интервју са предсједником, у којој казе, најбољи студетни било које струке и било које странке имаце предност и привилегије у запосљавању?

Name

075

02.09.2018 07:34

Милораде, од "бољег" ентитета си направио "проширену" Перућицу, само настави још мало и чека те нови посао у Сарајеву! БТW 165.000 Бошњака и Хрвата из "бољег" ентитета гласа за тебе, дакле побједа је ту, дери овце своје и даље!

Name

Ре реално

02.09.2018 07:45

...Што краће!

Name

Бране

02.09.2018 07:48

Мектић поставио Ујића за директора Службе за послове са странцима са завршеним Пољопривредним факултетом.Шаровић поставио Попића за члана Конкуренцијског вијећа са завршеним ДИФом. Бабаљ и Пандуревићка посланици а Клепић директор Архива са купљеним дипломама.Вукота јесу ли ово промјене на боље. Је ли нам са овим стручњацима СВИЋЕ. Е Вукота видићеш резултат у октобру.

Name

Ре анђео

02.09.2018 07:50

Анђео пакла си.

Name

Ре анђео

02.09.2018 07:50

Или си МИЛОСРДНИ АНЂЕО?

Name

Пророк

02.09.2018 09:11

Говедаревић ће изгубити од Цвије, јер су љути крајишници уз њу, а Додик ће бити што је сада Шаркан, да шверцује.

Name

кад видим

02.09.2018 09:53

Кад видим да ће нам овај потомак устаса постати предсједница није ми добро

Name

Скептик

02.09.2018 11:03

Када видим, Ако богда неће.

Name

Ре реално

02.09.2018 11:13

Додик ако постане цлан предсједниства БиХ,исто је као и пре.РС.Тако да се ниста неце промјенити.Само канцеларија.

Name

ШТА ЈЕ СНСД ОДРЖАЛО НА ВЛАСТИ?

02.09.2018 14:02

Вјерујем да се све догађа с разлогом, чак и ако нисмо довољно мудри да то видимо. Када нема борбе, нема ни снаге. Тако је народ резоновао до сада. Тачкице не можемо спојити гледајући према напријед; можемо их само спојити гледајући унатраг. Дакле, морамо вјеровати да ће се тачкице на неки начин повезати у нашој будућности. Морамо вјеровати у нешто – интуицију, судбину, живот, карму, било што. Морамо измјенити своје мишљење о овој дугогодишњој ПРЉАВОЈ И КОРУМПИРНОЈ ВЛАСТИ И ИНСТИТУЦИЈАМА. У вријеме борбе за ИСТИНУ И ПРАВДУ сваки пут кад се морамо с нечим или за нешто борити, може се проматрати као прилика за велики раст. Попут гусјенице која мора изаћи из своје чахуре. Кад је сво њено обликовање и мијењање завршено, њен метаморфизам је претвара у величанственог лептира. Лептир одбацује своју бившу кожу и полети на крилима ИСТИНЕ И ПРАВДЕ. Мора се десити метаморфоза ове ВЛАСТИ И ИНСТИТУЦИЈА, крајње је вријеме - власт нас не штити, напротив она нас уходи, понеке покуша убити, а најцрње у свему ВЛАСТ И ЊЕНИ МОЋНИВЦИ убијају невине. Ствари које су се десиле могу изгледати као насумичне и случајне, али као што већ сви знамо, изглед зна варати. За онога ко не зна читати, слова на страници изгледају као да су случајно одабрана, док су у стварности она прецизно и смислено поредана. Зашто нам душмани овог свијета увијек кажу да нас бране од душмана? ТЕРОР И ХЕГЕМОНИЈА ЈЕДНОГ човјека - БАЈА се може надати да постоји само на кратко ту и тамо, а и тада уз употребу најекстремнијег тероризма. Због овог разлога се тајно припрема за владавину кроз страх и закуцава ријеч ‘правда’ у главе полуобразованих маса као ексер тако да их опљачка њихов разум… и створи у њима мирну савјест за злу игру коју ће играти. У добро уређеној држави сиромаштво је нешто чега се треба срамити. У лоше вођеној држави богатство ИСТИНЕ И ПРАВДЕ је нешто чега се треба срамити. До најдубљих и начистијих истина прије се дође осјећајем него размишљањем. Највећи пријатељ истине је Вријеме, њезин највећи непријатељ је Предрасуда, а њезин стални пратилац је Понизност. Не служи се увијек лажима јер је то непоштено; не казуј увијек истину јер је то непотребно. У право вријеме и на правом мјесту безазлена лаж боља је него штетна истина која вријеђа / сада нас БАЈА покушава својим "истинама" убиједити да нема са покушајем убиства и убиством Давида ништа. То је само још једна његова ГНУСНА ЛАЖ коју покушава пласирати као истину. НАРОД ЈЕ ПОТПУНО У ПРАВУ КАДА ВЛАСТ И БАЈУ ОПТУЖУЈЕ ЗА СВЕ. Он се "копрца", па и задње гостовање на плаћеној телевизији показује да ПОТПУНО РАСКРИНКАН И ДА ЋЕ ГА СУСТИЧИ ИСТИНА И ПРАВДА.

Name

Сократ

02.09.2018 16:15

За трактористу Додика је битно само то да гуме трактора имају дебеле саре и потребну дубину. Инаце земље има колико њему треба..

Name

РУЗА

02.09.2018 20:50

еб те тај предсједник води га куци криминалац и лопов.

Name

ре Реално

02.09.2018 23:06

И предсједница са својом љепотом а Рудоња са својон памети.

Name

црни уроше

03.09.2018 04:27

Пацрни добојски уроше одакле ти право да присвајаш оно што припада свим људима и не само твојој секти,машеш ли репићем кад ти додје газда или она умјетна жуја.

Name

Руза

03.09.2018 12:24

Хајде Милокраде у своју последњу политицку кампању. Да облатис и обесмислис цак и своју болесну амбицију пред народом. Мислим да нецес далеко стици од своје блатњаве каљузе!

Name

СТРАШНО И ЖАОСНО БАЊА ЛУКА

04.09.2018 10:17

Е ВИДИ ЈОЈ ИСКРИВЉЕНЕ И ЈАДНЕ ФАЦЕ БОЖЕ КО МОЖЕ ГЛАСАТИ ЗА ЊУ, ГОВЕДАРИЦА ЈЕ МИС СВИЈЕТА ЗА ЊУ, СВАКА МУ ЧАСТ НА ПОНАШАЊУ И КУЛТУРИ.

Name

ЗА ИСКРЕНО

04.09.2018 10:20

ШТА ТИ ЈЕ ЖЕЉКИЦА ЗАВРШИЛА, И ОНА КАКО ЈЕ ДОШЛА И УБАЦИЛА КОЛА У РИКВЕРЦ НИКАКО ДА СЕ ВРАТИ, ТА КОЛА ИДУ ДАЉЕ САМО У ПРОВАЛИЈУ. ДОШЛА ЈЕ ДО КРАЈА. ХА ХА ХА...

Name

Тута Бугарин

01.09.2018 20:19

Шта рећи и не заплакати код оваквих порука од стране предсједника РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

02.09.2018 06:27

У Титино доба , у доба социјализма, чланска карта СКЈ је била потребна само ако желите да будете руководилац тј директор, шеф итд Није било неопходно да будеш члан СКЈ да би добио запослење или да би радио као врхунски стручњак у били којој фирми или институцији. Међутим, данас мораш бити члан СЕКТЕ или неке друге владајуће странке да би уопште добио посао у државној служби а камо ли да будеш руководилац. Туга.

Name

Буба

02.09.2018 08:28

То је он науцио у Кумровцу на курсу комунистицке сколе али није добро повезао ! Они су само за руководна лица тразили цланску карту а они и за цистатицу тразе цланску картицу и глас за изборе мора дати јер изгубице посао !! Туга ! На зељезници Цубриловиц јабно купио гласове и догурао до скупстине ! Напредовао цовјек само због гласова а способност смо видјели и његову и комплет коалиције !! Постен цовјек ту нема ста да трази ! Зато народ бјези било куда али сто даље од њих! А тугиластва у БиХа су у слузби ВЛАДАЈУЦИХ !!! Какав закон каква правна дрзава ! Мртво слово на папиру је ЗАКОН у БиХа све је узурпиранопокрадено злоуоитребљене институције пљацка вијека безакоње на свим нивоима на оциглед медјународне заједнице !!

Name

Дада

02.09.2018 10:23

Хвала Богу докопала сам се Њемацке. Ви који остаје гласајте поново за ову људину све до сопствене пропасти. Кад схватите гдје вас је довукао бице касно, ал Бозе мој то сте хтјели..

Name

С.О.С.

02.09.2018 14:39

Ре Дада: Свака част Свима који одоше на запад! Да сам 10 год. младја и ја бих, а имам 60! Ипак одлазим из ОВЕ наказне дрзаве! Жалосно али да не гледам и не слушам ове ????? Нећу да вријеђам, нећу да будем као ОНИ! Али једва чекам да пређем Дрину.......

Name

Дада

05.09.2018 10:24

Ко каже да је крајина за Жељку? Живи били па видјели,крајишник се прози ове сподобе.

Name

Зум

01.09.2018 20:20

Подрска за Вукоту и СДС! Само напријед предсједнице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.09.2018 20:53

Јебо те он!

Name

Ре

01.09.2018 22:15

Вукота је нови предсједник Републике Српске, а Младен нови стари цлан Предсједниства БиХ

Name

Лустрација

02.09.2018 09:20

Ако побједници ових избора Иванић и Вукота и нова Влада РС неуведу лустрацију и из државних интитуција и јавног сектора неотпусте све политичке кадрове овог тиранина(који су су примљени , а много бољи од њих отпали и оне са купљеним дипломама и дипломама приватних факултета,и оних који су радећи у у државном сектору долазили до лажних доктората и научних звања,оних који су примани на посао у предизборним кампањама ) има да буду протјерани са функција.Прво лустрација,па тек конкурси за посао гдје се све бодује од квалитета дипломе,факултета који је издао диплому......Ако тога нема,нема ни подршке СзП и обојици кандидата.Без ЛУСТРАЦИЈЕ НЕМА ПРОМЈЕНА,јер то је једини начин да се као друштво доведемо у ред,да се промјени правило које овај диктатор проводи да није битно образовање,већ припадност владајућој секти.Сви који су кренули тим путем за вођом морају бити санкционисани опуштањем са посла и ревизијом диплома и научних звања ,а у институције и јавни сектор само људи са квалитетним дипломама одговарајућим за ту дјелатност и радно мјесто.То је једини начин за оздрављење нације и развој Републике Српске.

Name

Србо

02.09.2018 09:51

Среца наса сто је сдс у другације....

Name

Ре лустрација

02.09.2018 10:04

Прво тебе треба лустрирати (прочистити)! Толико си граматичких грешака направио у свом коментару, да би било реално да те неко врати у 5. разред.

Name

ниција

01.09.2018 20:25

колико се он осилио да јавно без икаквог устезања тако прица...его струко па гласај у октобру...јел то систем који зелите? да будете у странци да би добили посао?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ниција

01.09.2018 21:51

Него како. Само постено И кроз партију.

Name

Мало ли је...

01.09.2018 20:26

... сам рекао. Узалуд је било шта на ово рећи и писати. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брко

01.09.2018 20:29

Пуно серете,нема ниста од това..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола озрен

01.09.2018 20:29

Народ нам изгинуо за ратне профитере и криминалце .Узас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сурова реалнос

01.09.2018 21:30

Народ нам на изборима бира ратне профитере и криминалце.

Name

Ре

02.09.2018 07:38

Да би отишли и радили за странце, а нашу дјецу да не виде одакле су потекли.

Name

Буба

02.09.2018 08:41

Па исти народ је приморан да иде у рат није добровољно исао морао је ! Јавна тајна ! И сто није изгинуло сад јсу робови код тајкуна или у политици огрезли у криминалу или социјални слуцајеви ! Злоупотребе безвласце а то од рата траје и у рату се поцело са пљацком фабрика предузеца новца са рацуна свих и свега и до санас на свим нивоима и од опљацканог се направила приватна предузеца лоповском приватизацијом ти мени ја теби продајем купујем тудју имовину крцмили јао своју цацевину пљацка стољецаааа направили јапиталистицко друство! Зато народ бјез ! Нема даље ! Узивајте на том благу и у тој љепоти огавној криминалниј а народ сто даље то боље

Name

Бабел

01.09.2018 20:29

Руку на срце, ниста ново није рекао,цему толика халабука???Опсте је познато како доци до посла у овом тамном вилајету, а за то је крив систем,кога треба мијењати а ови наси волови у одијелима који глуме политицаре, сигурно га неце мијењати...Зато немате мој глас годинама, нити цете га имати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босан@ц

01.09.2018 20:46

Управо сам слусао Интервиеw са назови Председником на РТРС. Има ли вецег нарциса и лазова? Кад мене не буде пропасце цијели свијет. ...то је порука. Ја Сам најпаметнији, најписменији, најјаци заститник Срба али и осталих....глупости До неба. Па ЈОС прица о постивању устава и закона а при томе негира и вриједа на све стране. Прица за публику истог интелектуалог нивоа, саторским ПЕВАЦА и сеоског КАБАДАХИЈЕ. А новинари сви из резимских куца постављају вец договорена питања. Па До када тај сељаклук И примитивизам висе? Идите омладино, сто прије и сто даље. Зивот се само једном Зиви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

01.09.2018 21:19

Босанац луди ко те ћера да га гледаш?

Name

За босанца

01.09.2018 21:58

У ста си ти гледо питај бога

Name

Ре Босан@ц

01.09.2018 22:02

Браво за коментер све речено

Name

Ре За босанца

02.09.2018 07:57

Гледао у примитивног цовјека, кретена какав си и ти!

Name

Ненад

02.09.2018 08:19

Браво босанац

Name

НЕ

01.09.2018 20:47

Имам 2 факултета дрзавна, оба у иностранству, говорим 2 језика, не радим али и даље НЕ за тебе Миле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бауштелац

01.09.2018 21:58

Био Миле или неко други на власти,за тебе је сасвим небитно јер си неспособан...

Name

Мирко

02.09.2018 05:27

Налази. ..

Name

децко

02.09.2018 05:39

Браво, тако треба! Не дам му глас макар сламу јео!

Name

Ре баустелац

02.09.2018 08:23

Ти си баустелац па зато имас посао да си градјевински радник и ти би био без посла и неспособан

Name

Госн мацола

01.09.2018 20:50

Изврцете рјеци онако како вама одговара? Зивио миле дозивотно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

01.09.2018 20:57

Види се да си велики кретен и бот!?

Name

Је ли

01.09.2018 20:59

Је л' ти то мацола надимак или карактерна особина?

Name

Мами

01.09.2018 21:03

Ма нека живи и нека пева, мени је жао мене вољела бих да су ми овде сва три сина а не у страним државама, па да и ми запевамо. И опет нико мој му не би дао глас!

Name

ХАХАХА

01.09.2018 21:05

,,ЗИВИО МИЛЕ ДОЗИВОТНО,, .. ПРОМИЈЕНИ ТЕРАПИЈУ ИЛИ СИ УЗЕО ПРЕВИСЕ ДРОГЕ.

Name

За николу

01.09.2018 21:36

Ста ти уопсте знас ко с ја мамлазе, погледај само како рузно име имас будалетино

Name

Михо

01.09.2018 21:52

Наравно да ће живјети доживотно као и сваки грађанин.

Name

Реал

02.09.2018 06:26

Нека зиви али даље од РС

Name

хеј госн мацола

02.09.2018 08:39

Наравно,нека зиви,тамо где му је место али никако као неко и несто. Реци ми само, сто написа "миле" малим словом?

Name

Ре "Госн мацола" РАСПУЦХИН

02.09.2018 09:00

Па и живјети ће "доживотно" само колико ће то бити не пита се ни Вас ни њега. То све одлучује много већа сила.

Name

Доктор

02.09.2018 10:20

Теби је ИQ на нивоу ципела тј.опанака које носиш!!!

Name

Дарвин

01.09.2018 20:52

Највеци допринос свих балканских народа, а посебно српског народа, даљем напретку цивилизације, бице у томе сто це биолоски нестати. Сто прије то боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозе

01.09.2018 21:19

Помози ,па зар свијет зависи од рудоње?

Name

Ре

01.09.2018 23:59

Амен !

Name

Ре

02.09.2018 07:19

Браво,сам се себи гадим.

Name

075

02.09.2018 07:36

@Дарвин На почетку деветог мјесеца 2018. можемо овај ваш коментар прогласити за коментар мјесеца а можда и године, браво!!

Name

Зв

01.09.2018 20:53

ЦАР ЈЕ ГО... Тотално је пуко, ал народ је крив. Кад тако накарадан добијас изборе и подрску из године у годину нормално је да повјерујес да је оно сто радис и како мислис једино исправно, логицно и нормално...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаспер

01.09.2018 20:55

Сви коментаришу како треба а нико прстом не би мрднуо, онај који покуша бива исмијан. Срамота за све нас... :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оооо

01.09.2018 20:57

ПА НОРМАЛНО,кад су им дјеца ДУДУЦИ,тестирајте их у престизним дрзавама па видите ста бих тамо знали радити...Нормални на свим фукцијама су незналуце и фукаре улигузиве...Одавно Додик поставља глуперде а не СТРУЦЊАКЕ,да мозе манипулисати са њима..Поготово зене за директоре,а зато наруци ста хоце,колко пара да се пусти на рацун па ви пеглајте у иституцији,а заузврат маме запосљавају опет сицице,и кцери глуперде зато су све фирме у минусу..зато су известаји ревизорски негат..у минусу..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узаладни

01.09.2018 22:59

Хвала на оваквом добром савјету.Ми сто смо узалудни морамо да уцимо језик одн. вец смо га давно науцили и да своје узалудно знање уновцимо гдје цијене узалудне . Узалудни поздрав

Name

Узалудно

01.09.2018 23:07

Узалудно ја уписах факултет,узалудно. Узалудно ја заврсих факултет, узалудно. Узалудно ја говорим два страна језика,узалудно. Узалудно ја се удах,узалудно. Узалудно младост продје,узалудно. Узалудно не уновцих љепоту и остале квалитете знаци одох тамо гдје се узалудни цијене.Поздрав за све узалудне Узаалудно се

Name

ПРАВДА

01.09.2018 21:07

ЦОВЈЕК НИСТА НОВО НИЈЕ РЕКАО, ЈА ТО ЗНАМ СВЕ ГОДИНАМА, А ЗНАЈУ И МНОГИ. ОН НИЈЕ ЦОВЈЕК ВЕЦ САМ СОТОНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корупција

01.09.2018 21:13

Ово је тески криминал и корупција! Под хитно истразивати и казнити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истрага него ста!

02.09.2018 13:49

Сада це то комисар Лукац да истрази, цим надје изгубљене "гаце" из полицијског бироа.

Name

Е

01.09.2018 21:15

Писали сте данас о овој теми, или је ово за нас глупе да добро утврдимо ваше градиво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Орач

01.09.2018 21:23

Да смо ми нормалан народ, овај човјек би орао а он предсједник. Оваква изјава сваком поштеном човјеку који живи од свог труда се гади, а он очекује побједу на изборима што значи да смо јадни спремни продати душу. " Земаљско је за малена царство а небеско одсад и довијека" - Цар Лазар, Размислимо о косовском завјету, изађимо на изборе и гласајмо за промјену власти, за спас свих нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре орац

02.09.2018 05:56

Немас за кога гласати. Сви су они у пет дека. СзП постоји само као контра Додику, и ниста осим те контре и не нуде. Сустински смо заробљени у сизофреном оквиру републике која је ентитет, а за коју мислимо да је дрзава, и која сваким даном све висе пропада због немара свих нас.

Name

ре орац

02.09.2018 06:11

Најбољи коментар

Name

Неутрални

02.09.2018 06:34

Реорац , лоса ти прица сви су исти ни двије јабуке нијесу исте. Ту прицу сире из снсд.

Name

Миле реце малаоприје а не каза опрости Вуцицу ни извини Ацо

01.09.2018 21:30

Ми нецемо стране инвеститоре који це да додју овдје,запосле народ и направе од њега сиротињу! Додо је јос да ако ме,а интереса и профита инвеститори це да оду. Знамо да је Србија та која масовно увози те инвеститоре,гдје радници раде за малу плату и гдје велике компаније типа Фиата размисљају да напусте Србију. Или да будем брутално директан,ако се Вуциц оклизне данас сутра на кору од банане док се разграницава са албанцима или ради ста друго,знамо из цијег це дзепа та банана бити бацена.Оцито је да је његова велика зеља да буде први у срба а то це данас сутра довести до сукоба са Вуцицем а знамо ко је ту јаци,тако да му је рок трајања ограницен

ОДГОВОРИТЕ
Name

Голуб

01.09.2018 21:42

Јест се бисерка прољепсала,факат љепускаста! Види доде ал' ју смека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

04.09.2018 12:49

Могла би ова два бедака да генерису нову реформску агенду, али моздане целије се не дају регенерисати па да си пита!

Name

Турбоскара

01.09.2018 21:45

Зато јеси месар тракториста и бисеркка квсзи професор.и ти на том темељш РС марш говече једно крмцову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

02.09.2018 08:16

Је ли ти ово сва памет или има тога још?

Name

Напред брацо тифусари!

02.09.2018 15:09

Додик је најбриљантнији србски ум данасњице!

Name

Савке

01.09.2018 21:53

Ова власт нам свима ради о глави и ако ја натукнем идеју снајперске мете на његовом целу,небих крсио закон?;јер ово је постало или он или ми.Додик,цуј ме,од крви и меса си,родјен си ал цес и да умрес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

02.09.2018 08:18

Сад се стварно упишкио

Name

Стрбац

01.09.2018 21:54

Овај би у свакој иоле пристојној дрзави, гдје зиви иоле достојанствен народ експресно заврсио политицку каријеру након овакве изјаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сведска

02.09.2018 13:25

Тацно тако Стрбац.

Name

Робин Худ

01.09.2018 22:00

Увјерен сам да након вечерашње машкараде на РТРС да овај човјек има "озбиљан проблем "са својим капиталом и да ће све учинит да га заштити и свим расположивим средствима...вечерашњи наступ се мора до октобра изузетно добро анализират са свих аспеката...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

01.09.2018 22:01

СЛУШАЈУЋИ ДОДИКА НА РТРС ОСТАЛА САМ БЕЗ ДАХА. А ОД НОВИНАРА КОЈИ СЈЕДЕ ПОРЕД ЊЕГА ЈОШ ВИШЕ САМ ОСТАЛА БЕЗ ДАХА. КОЈА БЛАГА ПИТАЊА А ОДГОВОРИ БЕЗ ВЕЗЕ КАО ДА ПРИЧА НЕКИ КОМШИЈА ПРЕКО ПЛОТА ЉУДИ ГДЈЕ НАМ ЈЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ГДЈЕ СУ НАМ ИСТИНСКИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ДА СТАНУ ОВИМ ГЛУПОСТИМА НА КРАЈ.НАРОДЕ КО СУ УРЕДНИЦИ ПОЈЕДИНИХ МЕДИСКИХ КУЋА НЕ МОЖЕ ЧОВИЈЕК ДА ВИЈЕРУЈЕ ОД ОБИЧНОГ СПИКЕРА УРЕДНИК.У СВАКОЈ ФИРМИ САМО ПОЛТРОНИ, УВЛАКАЧИ ПРОЛАЗЕ А ОНИ НАДРЕЂЕНИ ИМ СЕ СМИЈУ ШТО ИХ ВЕСЛАЈУ ЖЕДНЕ ПРЕКО ВОДЕ.КОЈА ЦРНА РС .ОНИ КОЈИ ОДЛАЗЕ ЈЕ НЕ ВОЛЕ НЕ БИ ОДЛАЗИЛИ ДА ЈЕ ДОБРА. КО ЋЕ ЈЕ ВОЉЕТИ ВИ КОЈИ ГРАБИТЕ, ЖДЕРЕТЕ МЕШЕТАРИТЕ.САМО КАД ИМ ФАЦЕ ПОГЛЕДАТЕ ДАЛЕКО СМО МИ ОД ИКАКВЕ ПАМЕТИ.НАЈСПОСОБНИЈИ СМО ЗА ЛИЗАЊЕ И УВЛАЧЕЊЕ У ДУПЕ ОНИХ КОЈИ МИСЛЕ ДА СЕ СВИЈЕТ ВРТИ ОКО ЊИХ.СМИЈЕШНИ СУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас ТАКО И ЈОС горе

02.09.2018 07:15

Залосно је До ког смо нивоа стигли. Највеце културно досегнуце је КОРИДА БИКОВА. И ЈОС несто о квази новинарима, у озбиљнијим новинским куца ман мозда би могу сједити на портницама. Страховит Вокабулар посједују. Само и Залосно. Кад ниста не знас, да би се заститник Мора некоме у гузу уци. А пресједникови капацитети су неограницени. Вец их на хиљаде смјестај.

Name

Е

02.09.2018 08:24

Јој, кад си толико паметница научи више да овај коментар пишеш исправно. ( Да ти нацртам ) коментар пиши малим словима

Name

Ре

01.09.2018 22:26

Овај изгубио компас скроз...невјероватно ста прица дијаболик...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крем

01.09.2018 22:35

Софтверска мафија, ново на нашем тржишту.Ужас, треба их се чувати и пазити на безбедност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДИРЕКТ

02.09.2018 04:12

ДОДИК ЈЕ БОГ МИСЕВИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

02.09.2018 07:55

Мислим да и ти и он сте за Соколачке лударе! Ако је оно што ти зовеш "Бог"....... Човјек обмањује јавност својом суманутом причом ,једноставно покушава свим силама да оправда пљачку....један новинар,Трбић, је покушао неким питањима.!!???? Друго дупелисци,а нарочито Марчета.....

Name

Ре

02.09.2018 08:09

Бог мисева. Тако је.

Name

куку нама са нама

02.09.2018 05:26

Исто ово раде и ови сто нису сад на власти,а кад буду на власти,тако да је све ово жалосно и нетреба никога бирати..пустити да све оде у правцу протектората

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

02.09.2018 05:37

Тако је, Миле! Хвала сто љуфима у лице сваког дана показујес колико су глупи! И они то и даље не зеле да схвате!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

02.09.2018 05:37

Мозе и цобан постици исто као ит струцњак само је питање колико мозес да зализес задњицу владајуцим

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИВОТ НИЈЕ ЛАК

02.09.2018 06:53

О БОЖЕ КОЛИКО СУ ОВИ ПОЛИТИЧАРИ НАПЉАЧКАЛИ!А НАРОД ИХ ЈОШ ВОЛИ!ПА ЈА ТЕ ПЉАЋКАМ,ОТИМАМ ТИ И ЗАДЊИ ЗАЛОГАЈ,ЛАЖЕМ ПЕТЉАМ,ПРДИМ СМРДИМ А ТИ МЕ ВОЛИШ,ЈОЈ ТУГЕ ТЕ!МИ СМО ГЛУП НАРИД!ЈА ЛИЧНО ИХ СА ГАЂЕЊЕМ ПОСМАТРАМ!ЈАДНИ МОЈ НАРИДЕ КО СЕ ДАНQW WВЕ БQВИ ПОЛИТИКОМ

Name

yугословен

02.09.2018 06:10

ОВО ЈЕ ЦИСТА ПРИЈЕТЊА МЛАДОЈ ПОПУЛЦИЈИ ЗА ИЗБОРЕ ПА ОМЛАДИНО БИРАЈТЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

02.09.2018 06:28

Висе сте досадни!!! Имате ли ста ново, понављате се ко папагај. Ви каи да смо ми луди и кретени оа једну те исту информацију вртите у круг. Види се да сте танки са новинарима!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Др

02.09.2018 10:46

Јави су у ЈАКЕШ..такве пацијенте примају ту...или на Соколац..

Name

Роки

02.09.2018 06:42

Ако СЗП побједи а помоћи ћу својим гласом ,. Побједит ће народ који нема председника Ентитета . Рудоња је предсједник само за СНСД . Баш борба за рушење режима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

02.09.2018 06:50

Волио бих само знати какав је ментални склоп људи који гласају за ове дебиле...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ух

02.09.2018 07:09

Нервира ме,страсно ме нервира.Мука ми је висе од те проклете политике и које-каквих супер политицара. Хоце ли некад престати да се вреднује оно сто нема никакве вредности и будуцности?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путник

02.09.2018 07:16

Због овога смо опредијељени да се иселимо одавде. Коалиција ће бити у проблему кад схвате да су развили и кућу и кућиште и да нема ко да им обезбједи лагодан живот. Говедарица се моли Богу да не прође за предсједника јер неће имати коме бити предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоца

02.09.2018 07:28

Ја знам да ми је 2006. године пензија била у висини просјецне плате, а сад много мања од просјецне плате. Несто се ту не прати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дисидент

02.09.2018 07:43

КОД СВИХ ЈЕ ТАКО! Нема мјеста ишчудјавању. Предсједник је само ставио дрзавни печат на ту ИСТИНУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА скептика

02.09.2018 07:46

Мени је драго да је , за разлику од Титовог доба, ово спустено и на низи ниво,. Иста правила и за цистацицу , портира и директора. Свима је потребна цланска карта. Напредујемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Види Ти

02.09.2018 07:52

Два највеца хрвата РС - е , које њуске !

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

02.09.2018 07:57

Како се понаса тако це и заврсити. Сељацина неотесана мисли да је бог.и веци од њега су неславно заврсили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ужас

02.09.2018 08:04

Ово је проклет цовјек и са њим ми срби никад нећемо поћи напријед само у пропаст своју гдје смо и доспјели. Нећете више мој глас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Технолог

02.09.2018 08:07

Ви и ваша дјеца сте болест овог друштва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

02.09.2018 08:13

Браво миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

02.09.2018 08:27

Види види а све се не гледа РТРС а оплели оволики коментари на његово гостовање на том програму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гром

02.09.2018 08:40

Е миле теле си право, ово је једна од ствари која це те костати избора. Па лијепо су ти рекли савјетници да без њих не говорис ни добар дан а камо ли да сам осмисљас говор. Онај твој отац богдо, колики год да је сељак никад не би извалио овако несто. Сто пута је паметнији и одмјеренији од сина телца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко иза угла

02.09.2018 08:43

Овај је за средњег вијека то је оцигледно,ал јадно је то и залосно ста и нас,моју и васу дјецу,све нас,прави мутавим и заосталим. Мој глас висе нема,двапут сам се опекао,доста је висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ре орац

02.09.2018 08:46

Па и да су у пет дека боље промјене било.какве ботино једна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фуј!!!!

02.09.2018 08:52

Ста реци... За ста су се наси оцеви борили? За ста су наси оцеви погинули? Да додје Баја и све себи узме... Ееее народе глупи... Дали сте му све а ви умрите од глади...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фуј!!!!

02.09.2018 08:55

Ста реци... За ста су се наси оцеви борили? За ста су наси оцеви погинули? Да додје Баја и све себи узме... Ееее народе глупи... Дали сте му све а ви умрите од глади...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

02.09.2018 09:06

Алумина, Чез, Балкан-инвестмент, Бобар банка, Банка Српске! Колико је само новца од ових АФЕРА отишло у њихове џепове! ДОСТА ЈЕ БИЛО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аднан С.

02.09.2018 09:20

Таман кад помислим да су нас Босњаке ојадили наси, видим да су вас васи ојадили јос горе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бисииии

02.09.2018 10:57

Бисиииии бас зна слозити фацу просто да цовијек кад је погледа мора се одмах заљубити али мало морген.

Name

Еx Зворницанин

02.09.2018 10:10

Милорад Додик је јос једанпут јавно показао да је издајник Репиблике Српске.Лазне маске патриотизма сувисе су малене да би прикриле дебело лице издајице....Сало криминала кипи на све стране.Ово је једна од задњих опомена народу пред изборе.Да гласа против њега и његове секте. Ако се опет деси, као и 2014 године, да покраде 5-6 хиљада гласова и тако побиједи, представници Савеза за побједу (мислим првенствено на Вукоту, Бореновица и Цавица) морају бити апсолутно спремни да изврсе блокаду цитаве РС.Мора се извести народ на улицу.И поред оцитих крсења Дејтонског мировног уговора, поред оцитог големог организованог криминала....У конацници, послије силних премлацивања градјана, опозиције, убиства Вукелица 2007,монструозне егзекуције Давида Драгицевица и премлацивања овог новинара ових дана.....Постало је оцигледно јасно само једно: Медјународна заједница, тј ОХР као њен највеци и најјаци експонент, својим нецињењем никаквих корака да се секта СНСД санкционисе и врати у нормалне токове заједно са њеним сефом Бајом,својим непредузимањем корака и давањем пуких саопстења за јавност постала је БРУТАЛНИ САУЦЕСНИК у Додиковим баханалијама и организованом криминалу на свим нивоима и разинама дјеловања јавног сектора у РС, као и у заједницким БХ органима.Својим нецињењем они су стали на његову страну то је КРИСТАЛНО ЈАСНО.Они га подрзавају у њговим корацима развоја кризе у РС и у БиХ.Цитава дрзава је његовим криминалом закоцена, а градјани РСа су практицно затвореници..... Зато, Савез за Побједу мора анимират градјанство.У Федерацији це то урадити коалиција градјанских странака СДП-ДФ-ГС......Ови избори су задња санса за спас и Републике Српске али и БиХ.......Ако прокоцкамо сансу-јос 4 године катастрофе која це нас повуц конацно у провалију.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рее

02.09.2018 10:27

Али како???Кад 50 % народа казе сви су исти..немам за кога гласати,био је и СДС па ста су урадили и слицне ретардиране изјаве!!Били су протести пар дана за гориво и престало..

Name

Ктитор

02.09.2018 10:16

Готови се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

02.09.2018 10:46

Зашто не бити дио система,у бившој држави је тако било,остварен је велики напредак.После отаџбинског рата СДС је био на власти дуго времена морало се како власт каже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професор

02.09.2018 10:47

И шта ја сад својим студентима да кажем?... Шта да их учим? Коју ја поруку после овог и оваквог "председника" да им упутим???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страсно

02.09.2018 11:12

Ови из СзП тамо гдје имају власт постављају само стручне кадрове, а не своје партијске колеге. Јес' вала. Иста багра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре страшно

02.09.2018 11:24

Ајд не причај мајке ти јел ико из сзп дао своме сину кредит од 3 милиона марака да данас отвори фирму а сутра добије 3 милиона ; а о Жељки Цвијановиц и њеном сину тек ће да исплива много тога ово је само почетак , ко год да глас Жељки Цвијановиц нема грама мозга

Name

Ре ре страсно

02.09.2018 15:20

А да ли је он вратио кредит од 3 милиона ИРБ-у? Јесте. И шта сад?

Name

Светозар

02.09.2018 11:18

Најгоре несто сто се мозе догодити..у Дрзави...Ентитету...је ПОСТИТУЦИЈА у сколству....? СКОЛСТВО..ОБРАЗОВАЊЕ...су СТУБ....Дрзаве....гдје смо ми ....?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелисавета

02.09.2018 12:15

Секта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

02.09.2018 13:22

Да цовјек не повјерује ста цита.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

02.09.2018 15:14

Бисерка. Несрецо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глупко

02.09.2018 15:30

Значи у тексту за глупаке пише да је Игор Додик 2007 добио кредит од 3 милиона од Инвестиционо развојне банке, а одмах у следећој реченици бивамо обавијештени да је 'одмах затим ПРОПАЛА БАЛКАНИНВЕСТМЕН БАНКА.' И, глупна за кога је ово написано 'одмах затим' закључи - шта!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

02.09.2018 15:47

Психопата из Бакинаца и лидер највеце секте(СНСД) на Балкану је успоставио систем *ко није са нама тај је аутоматски против нас* Тај окрутни систем има своје Бозије заповједи ције је аутор лазни Бог Милокрад Дудук! 1,заповјест Додикова КРАДИ 2. заповјест Додикова ВАРАЈ 3.заповјест Додикова ЛАЗИ 4.заповјест Додикова УЗМИ ОНО СТО НИЈЕ ТВОЈЕ 5.заповјест Додикова УБИЈ КАДА ТИ ТО ОДГОВАРА (Давид Драгицевиц,Милан Вукелиц..) 6 заповјест Додикова НЕ ПРАВИ СЕБИ БОГА ЈЕР САМ ЈА ВАС БОГ 7.заповјест Додикова ОНО СТО СИ ПОКРАО НЕДАЈ НИКОМЕ А ПОГОТОВО ГЛАДНОМ И СЛУДЕНОМ НАРОДУ КОЈИ ТРАЗИ КОРУ ХЉЕБА 8. заповјест Додикова СИРИ СТАЛНО ЛАЗИ О НЕКОМЕ ДОК НЕ УВЈЕРИС ОСТАЛЕ ДА ЈЕ ЛАЗ ИСТИНА 9. заповјест Додикова НЕКА СЕ НИГДЈЕ НЕ ОКУПЉА ВИСЕ ОД ДВА ЦОВЈЕКА ЈЕР ЦУ ИХ ПРОГЛАСИТИ ЗА ЕНГЛЕСКЕ СПИЈУНЕ 10.заповјест Додикова ГЛАСАЈТЕ САМО ЗА МЕНЕ ЈЕР АКО БУДЕТЕ ГЛАСАЛИ ЗА ДРУГЕ СМАТРАЦУ ВАС ИЗДАЈНИЦИМА И СОРОСЕВЦИМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сњазана

02.09.2018 16:16

Одкуда им толики капитал.. Све су продали и опљацкали.. И оно мало дусе сто постоји у народу су изцједили.. Јос мало, сат одзвоњава...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

02.09.2018 19:54

Сњежо не живиу заблуди и ја сам тако размишљао али вјеруј да од тога нема ништа.Мектич је прошле изборе обећавао борбу против криминала.Поставио кума за директора СИПЕ и шта урадише ништа. Пропутоваше свет и народу Мектић опет маглу пред изборе да обезбједи још један мандат. Е па неће моћи прочитао га је народ.

Name

Кум

02.09.2018 18:22

ја сам лицно искусију ову праксу на својим ледјима! Ова дрзава или како се вец зове нема сансе да иде напријед док струцни и компетенти-доказани не преузму водјење послова и лидерство. Назалост, политика је преузела водеце улоге у свим сферама зивота а то је доказ да нам је пропаст загарантована!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

02.09.2018 21:35

Да ли је могуце да један предјседник изјави овако несто?Па не моземо сви под странацку капу.Ста је са нама за које нема мјеста у тој васој владајуцој партији јер смо ко зна који по реду.И треба омладина да иде сто прије.Снсд је својевремено обецавао,сада су нула!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гаде ми се

03.09.2018 00:30

Слика њихова говори све! Коментар је сувисан! Фуј лопови...

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

03.09.2018 19:59

Предлазем да гласате за СНСД. Молим Вас. Да достојанствено пропаднемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

04.09.2018 08:21

Још ако је глуп на маму,прави кадар лакташког лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОУЗДАН

04.09.2018 10:17

Молим Вас да ми помогнете у колико сте у могучности, наиме, имам двоје малољетне дјеце која иду у основну школу. Тражим гдје могу да купим свеске или ти теке са сликама предшедника, Жељкице, Шпиркета посебно и осталих партиских првака а не тамо неких фудбалера или коња и животина по корицама свески да буду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ

04.09.2018 12:48

Овај(Додик) је успио што нико од непријатеља није,СРБЕ НА СРБЕ окренути! Ти је ПУН ПОГОДАК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићко

04.09.2018 14:43

Трагикомедија хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко

04.09.2018 15:04

Срамна је изјава да не вриједи образовање већ чланство у СНСД-у, а још тужнија је изјава Жељке, која игра како предсједник пјева. Тужно и биједно до дна. Стидим се предсједнице Владе Републике Српске. Оним који се надају да ће избори све промијенити поручујем да су то приче за малу дјецу. Све је спремно и вишак попуњених гласачких листића ће бити убачени као што је то већ годинама рађено. Стога, нема наде и правац по визе.

ОДГОВОРИТЕ