На листи стручни кандидати

У Козарској Дубици представљена је листа кандидата за Изборну јединицу један Покрета успјешна Српска. На листи Покрета је велики број нестраначких личности и стручњака, а најбољи примјер за то је управо Изборна јединица 1.

Република Српска 01.09.2018 | 21:36
На листи стручни кандидати
 Носилац листе је, слободно ћемо рећи херој, Зоран Мијић из Козарске Дубице, човјек који је спасио девет живота.

„Чврсто вјерујем у идеју о успјешној и бољој Републици Српској, о Српској коју воде стручни и способни, а не подобни. Зато сам одлучио да, као нестраначка личност, станем раме уз раме са члановима Покрета Успјешна Српска и подржим њихову идеју по којој и носе име“, рекао је на представљању кандидата Мијић.

Представљању кандидата присуствовао је и лидер Покрета, проф. др Златко Максимовић.

„Покрет Успјешна Српска на ове изборе излази самостално, без коалиција. Може и мора другачије! Само тако ће успјети Српска! Листа кандидата за Изборну јединицу један је још један од доказа да нама није најважнија партијска књижица, него бољи живот грађана. Зоран Мијић је човјек који је показао шта значи хуманост у данашње вријеме када је, како изрека каже, много људи, а мало ко је човјек“, рекао је том приликом Максимовић, саопштено је из Покрета успјешна Српска.ове странке.

БН ТВ

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

БОБА

01.09.2018 22:17

НА ШТА СУ СВЕ ОВИ ЉУДИ СПРЕМНИ.ВИ ДА ЗАСТУПАТЕ НАРОД РС.ГАДЉИВИ СТЕ.ГДЈЕ НАМ ЈЕ ПАМЕТ САМО ЈА ТЕБИ ТИ МЕНИ,ЗНАТЕ ЛИ ВИ КО ТРЕБА ДА БУДЕ У ПОЛИТИЦИ ЉУДИ ОВО ШТА СЕ РАДИ ЈЕ ПРЕШЛО СВЕ ГРАНИЦЕ.ЈЕДАН ПОЛИТИЧАР ПРВО МОРА БИТИ СА АДЕКВАТНОМ ШКОЛОМ , ДА ЛИЧИ НА ЧОВИЈЕКА ДА ГА ЈЕ ЛИЈЕПО СЛУШАТИ И ГЛЕДАТИ ДА ИМА ХАРИЗМУ,ДА ЈЕ ОН ИСТИНСКИ ПРЕДСТАВНИК СВОГ НАРОДА У СВАКОМ СМИСЛУ ТЕ РИЈЕЧИ А НЕ ЉУДИ СА ОДБОЈНОМ ФАЦОМ, ГОВОРНОМ МАНОМ И ДА НЕ НАБРАЈАМ .НЕ КАЖЕ СЕ ЏЋАБА ДА ЈЕ НАЈГОРА СЕЉАЧКА ПОЛИТИКА.ОВО ЈЕ УПРАВО ТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За бобу

02.09.2018 15:47

Кретену један, какве везе “говорна мана” и каризма имају са знањем?! По твојој логици, најбољи и најстручнији астроном, физичар, математичар, политолог је безвриједан ако је на примјер нијем, иако му у комбинаторици нема равног?! Ех да ми твој мозак на једно два дана, да се одморим... говедо једно!

Name

Славко

01.09.2018 22:27

Свака цаст, само напријед др Златко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Славко

02.09.2018 07:22

И ја навијам за њега. Ако откине Додику бар 500 гласова, вриједи навијати за њега.

Name

Славко

01.09.2018 22:27

Свака цаст, само напријед др Златко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златко

02.09.2018 07:42

Он не откида од Додика гласове него их доноси Додику...класицни ПАПАК, ПАПЦИНА

Name

Како сад струцни

02.09.2018 08:45

Не реце ли један политицар, да струцност није битна, него политицка припадност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

02.09.2018 16:28

ЕХ КАД ИМ ИДЕТЕ НИЗ ДЛАКУ ЗА ЊИХОВО ДОБРО ОНДА СУ ЦВИЈЕЋКА А КАД ИХ ЧАЧНЕТЕ ОНДА ВИДИТЕ ДА НИСУ ТО ШТО НАРОД МИСЛИ .КАКО СУ УВРИЈЕЂЕНИ .ПИТАМ СЕ ЗАШТО ОНИ ИМАЈУ МОЋ ДА ЛАЖУ, МАЖУ НАУЧИЛИ ПАР ФРАЗА САМО ПОНАВЉАЈУ. ХАЛО ВИШЕ ИМА ПАРА У ПОЛИТИЦИ ЈОШ КАД СИ ДИРЕКТОР ФОНДА ПА НАЧЕЛНИК И ДА НЕ НАБРАЈАМ.ЛАКО ВАМ ЈЕ ПРОСИПАТИ ЗНАЊЕ НЕ МОЋНИМ, СЛАБИМ БЕЗ ПРЕБИЈЕНЕ ПАРЕ, АЛИ СВАТИТЕ ДА ВАС МНОГО ЉУДИ СА ЗНАЊЕМ САМО ПОСМАТРА.БИТНА ЈЕ ПОЛИТИЧКА ПРИПАДНОСТ ТО ЈЕ ИЗРЕКАО ЈЕДАН ПОЛИТИЧАР ВИ ЗНАТЕ КО ЈЕ ТО.МНОГИ СУ ТО ЗАПАЗИЛИ.ЈЕДНА РИЈЕЧ АЛИ МНОГО ЗНАЧИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

царлито

03.09.2018 07:08

Људи драги па зна ли ико ко је Зоран Мијиц звани Мрми ? Цовјек је добар дусом, али није са главом, то зна цитава Дубица. Цовјек цитав зивот измисља, да не казем лазе. Јадна си политико, јадан си докторе, јадни си народне. Из ове дрзаве ког год зели да рад или да зивот гради на знању, треба отици. Ово је само јос један доказ.

ОДГОВОРИТЕ