Члану НО "Цеста" запаљена кућа

У пожару који је синоћ у 00. 20 сати избио у вогошћанском насељу Благовац запаљена је имовина Хариса Јашаревића, члана Надзорног одбора ЈП "Цесте ФБиХ. "

Босна и Херцеговина 01.09.2018 | 15:48
Члану НО "Цеста" запаљена кућа
Повријеђених у пожару није било, али је изгорјела Шкода Оцтавиа, друга Шкода је оштећена, док се пламен проширио и на кућу породице Јашаревић.

Пожар су угасили сарајевски ватрогасци, а полиција је данас обавила увиђај.

- Случај ћу пријавити као покушај убиства мене и моје фамилије. То сам рекао и оперативцима. Догодило се то двадесет минута иза поноћи. Супруга и наше двоје малодобне дјеце су спавали, а ја сам таман легао, када је пас залајао. То нам је и спасило живот. Кућа је већ била пуна дима и ипак смо успјели дјецу извући навријеме - казао нам је Харис Јашаревић.

Према његовим ријечима, надзорне камере снимиле су двојицу мушкараца, један је био поред возила које је запалио Молотовљевим коктелом, а други га је чекао у аутомобилу.

- Нема сумње да је све повезано с кривичном пријавом коју сам поднио против више особа због криминала у "Цестама Федерације БиХ". Имају надлежни који ће то утврдити - каже Јашаревић, додавши да аутомобил није био каско осигуран.

(Вијести.ба / Аваз)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Крндиа

01.09.2018 15:54

зло рати а добро се надати то јаране добро упамти ником није па ни теби добро досло к.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

СКОДА

02.09.2018 04:08

ОД КУД ТИ ДВИЈЕ СКОДЕ.КОЛИКУ ТО ИМАС ПЛАТУ.КО ФИНАНСИРА ДВОЈЕ ДЈЕЦЕ.КО КУЦУ ОДРЗАВА,КО КО?.ТО СИ ЗАСЛУЗИО ИЗГЛЕДА ЦИТАЈУЦИ КОМЕНТАРЕ.ОСУДЈУЈЕМ СВАКО НАСИЉЕ ПА И ОВО ЗЛО.,АКО СЕ УЗМЕ ПОСЕБНО ДА ЈЕ ДВОЈЕ МАЛОЉЕТНЕ ДЈЕЦЕ БИЛО УГРОЗЕНО ЗИВОТНО.

Name

е мој момак

01.09.2018 16:17

Да си био чист не би имао надзорне камере...како мени нико не додје да запали кућу? и треба вам...све сте ви то заслужили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студент

01.09.2018 16:34

Сад смо тек у времену кад је била Америка док су тамо ред заводили Wајат Ерп и Док Холидеј.

ОДГОВОРИТЕ