Вазура: Честитам Звезди, али њихово понашање...

Разликујемо се! Генерални директор Партизана Милош Вазура честитао је фудбалерима Црвене звезде пласман у Лигу шампиона, али је и критиковао представнике "вечитог" ривала.  Елиминација од Бешикташа тежак ударац, али нема кризе! Генерални директор Партизана Милош Вазура рекао је да је елиминација у баражу за Лигу Европа велики ударац, али да тај фудбалски клуб неће ући у кризу.

Фудбал 31.08.2018 | 20:45
Вазура: Честитам Звезди, али њихово понашање...
Звезда се пласирала у групну фазу Лиге шампиона, пошто је елиминисала аустријски Салцбург у баражу.

"Што се тиче Партизана, желимо Звезди сву срећу, честитамо на уласку у Лигу шампиона. А, то је њихово понашање, њихов начин. Ништа ново нисам очекивао", рекао је Вазура, а преноси Бета.

Новинари су Вазуру питали да коментарише наводни снимак у ком фудбалери Звезде вређају Партизан и његове навијаче. Директор Партизана је рекао да није видео спорни снимак и да "не реагује на глупости".

"Имали смо и на дербију једну ситуацију. Они се препознају по томе. Из Партизана могу да добију само честитке и жеље да што даље догурају у Лиги шампиона. Ми смо мало другачији клуб. Разликујемо се од њих. И од руководства, наравно", казао је Вазура.

Вазура је навео да ће Партизан упутити званичну честитку Црвеној звезди.

Елиминација од Бешикташа тежак ударац, али нема кризе! Генерални директор Партизана Милош Вазура рекао је да је елиминација у баражу за Лигу Европа велики ударац, али да тај фудбалски клуб неће ући у кризу.

"Ово је тежак ударац за Партизан. Знали смо да нису велике шансе за пролаз, али смо веровали. Нисмо имали среће на жребу и већ тад смо почели да правимо финансијски план шта ће се десити ако останемо без Лиге Европа. План постоји и нећемо ући у кризу. Рекли смо пре почетка сезоне да је првенство приоритет и свим снагама морамо да побеђујемо до краја",рекао је Вазура новинарима.

Партизан је елиминисан у баражу за Лигу Европа, поразом од Бешикташа са 3:0 у Истанбулу, после 1:1 у Београду.

"Надали смо се да можемо да прођемо, иако су сви могли да се увере колико је Бешикташ велики клуб. Буџет им је близу 100 милиона евра. Од како сам у Партизану, играли смо са многим великим екипама, попут Атлетик Билбаа, али они нису ни упола овако добро организовани".

По речима Вазуре, Партизан није пренео добру атмосферу из прве утакмице и истакао недостатак Марка Јанковића и Небојше Косовића. Вазура је навео да "никада у животу није доживео подрушку какву има Бешикташ" и том клубу је пожелео све најбоље у Лиги Европа.

Директор црно-белих је казао да елиминација неће утицати на самопоуздање.

"Ово не може да утиче на самопоуздање. Сви смо мислили да можемо да направимо чудо. Могла је ово да буде историјска утакмица, могли смо боље да играмо, примили смо јефтине голове. Мора да се ради на грешкама. Дерби је за нас, сада, утакмица сезоне. Морамо да победимо", казао је Вазура.

Вазура је навео да је Партизан овог лета зарадио 1.100.000 евра од УЕФА и да "за сада неће бити већих финансијских проблема".

"Нећемо никога сад да продајемо. Ако буде добра цифра, мислим да ћемо сутра имати трансфер, добили смо понуду за једног играча, али нећу да причам док се посао не заврши", додао је. Вазура је рекао да Партизан није далеко од цифре која је потребна за сезону.

"Буџет ће бити мањи када су у питању премије. Сигурно ће функционисање бити теже. Ми смо, ипак, велики клуб. Изаћи ћемо из проблема јер није ни први ни последњи пут да се налазимо у њему", рекао је Вазура.

Владимир Стојковић ће, по његовим речима, остати у Партизану и не постоји понуда. Истакао је да тренер Зоран Мирковић има апсолутну подршку да прави млади тим и да се Партизан окреће "деци клуба, да стане на ноге".

Вазура је додао да је смена тренера дошла у добром тренутку када ништа није било изгубљено.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар