Бијељина: Изабрана Мисс Српске

Република Српска је синоћ, по 23. пут, добила званично најљепшу дјевојку. То је Јелена Шкрбић из Мркоњић Града. Избор је одржан у Бијељини у хотелу “Дрина”.

Република Српска 31.08.2018 | 13:26
Бијељина: Изабрана Мисс Српске
Титулу најљепше у конкуренцији од 21 дјевојке понијела је 19-годишња Јелена Шкрбић из Мркоњић Града, студент Факултета технолошких наука. У оквиру избора бирало се и ТОП 12 дјевојака које су стекле право учешћа на финалном избору за Мисс БиХ.

“Веома сам узбуђена, нисам очекивала да ћу побиједити. Конкуренција је била веома јака, срећна сам и задовољна. Сада слиједе припреме за даља такмичења”, није крила узбуђење непосредно по завршетку такмичења нова Мисс Републике Српске, Јелена Шкрбић.

За Мисс телевоутинга Републике Срспке 2018. изабрана је Исидора Говедарица из Источног Сарајева.



“Много сам изненађена, нисам ово очекивала. Захваљујем се свима који су гласали за мене, али посебно мојој породици и пријатељима”, каже Исидора по завршетку избора.

Кристина Шупић, из Гацка понијела је титулу Мисс интернета Републике Српске 2018.

“Искрено, много сам се трудила ових неколико дана, колико је трајало гласање за Мисс интернета РС. Користим прилику да поздравим све и захвалим се свима који су гласали за мене, посебно мојим пријатељима. Велика ми је част понијети ову ленту”, каже нова Мисс интернета.

“Вјероватно ћу се мало више спремати за Мисс БиХ него што сам то радила за ово такмичење, нисам схватала све ово толико озбиљно, али сада када видим да сам постигла успјех, и пласирала се у даље такмичење, на избор за Мисс БиХ, сигурно ћу се озбиљније припремати и посветити даљем избору”, открила нам је своје планове Мисс фотогеничности РС 2018, Ања Благојевић.

Такмичења за Мисс РС и БиХ носе назив “Љепота са сврхом” и увијек промовишу и неке друштвено корисне теме. Ове године је то образовање.

“У Федерацији БиХ, гдје је избор већ завршен, мото је била помоћ обнови зграде Средње музичке школе и набавка инстумената тој дивној дјеци. Они су добитници бројних нагарада и признања и државни су прваци. Сада раде као гости у једној основној школи. Они предано промовишу нешто што се зове култура у музици, а знамо да је то једна од база сваког друштва. Ово је прилика да им и добри људи из Бијељине пруже подршку, јер таква наша дјеца, вриједна, заслужују сваку подршку, без обзира одакле долазе”, појаснио је Роберт Јовановић, главни продуцент Дирекције избора Мисс БиХ за Мисс свијета.



БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Супер

31.08.2018 11:57

Мора да зна добро енглески. Ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туеизам

31.08.2018 12:11

ето имамо и ми чиме привући туристе а не само Тајван

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

31.08.2018 18:12

Сада ће страници да нападну да их лове за Дубаи за проституцију, они овакве манифестације сматрају визом за проституцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИК

31.08.2018 21:07

Погледај ти само позорнице и паравана, летви, штафли, цоларице... Људи боље спреме на изложби у голубарству, фуууууј! На сваку марку се барем пола мора украсти, *ебо вас отац лоповски!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харис

01.09.2018 06:02

Ова нова мисица РСке за 2018. годину, и то Јелена Шкргић, да је она била рекла да ће се то и боље сада спремати за овај избор Мисс БиХ. Значи, да се она није нити уопште овдје ни била припремала. Када је био овај избор мисс РСке. И ја нисам нити био видио да су ови са телевизије: ртрс, да су они били преносили ово. Као што су то они били прије знали да преносе. И то сваке те године. Кад год је био овај избор. Тако, да ја нисам нити био успио да гледам овај избор. Да видим све оне љепотице. Које су се оне то биле такмичит за ову титулу. Која ће од ових 24 дјевојака, њу да је понесе. И да се ово даље такмичи у овоме наредноме избору. Гдје не знам нити када ће оно бити. Као што нисам нити био знао ни за ово да је оно било. Него само сам био видио да је оно већ било. Као и која је то дјевојка изабрана за најљепшу. Међу ово и њима. А исто не знам нити када ће овај сада избор он бити. Ако неће ово бити сада он то у овоме Октобру. Зато што је онај у мјесецу и децембру. Избор за мисс свијета. Надам се и да сада ова два избора нећу ја њих да ово и пропустим. Јер, сам био пропустио када је то ишло уживо избор за мисс ФБиХ. Па, је овај мој један друг био рекао за ово сутрадан. Да ми он то није нити био јавио. Иако он зна да ја ово гледам. Па, сам ја морао чекати до ове то и суботе. Да бих могао погледати ову сада то репризу.Када нисам нити могао онда гледати.

ОДГОВОРИТЕ